פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים טוב , אני עובד על מחשב כזהp4 1500 , d850mv1x80gb@72001x30gb@72001x20gb@5400512 rdramמאז ומתמיד הייתה לי מין בעייה מוזרה שכזו , אני עובד על המחשב רגיל , פתאום הווינדוס מפסיק להגיב למשך 5-7 שניות לערך , ולאחר הזמן הקצר הזה המחשב ממשיך כאילו לא קרה כלום..זו לא בעייה של חימום כי יש 4 מאוורים במחשב + HSF שהוא VOLCANO 7הבעייה באה בתדירות של כל כמה דקות...במיוחד אם אני לא עושה RESTART הרבה זמן (כמה ימים)אני עובד על WINDOWS 2000 וגם לפניי ,כשעבדתי על XP הייתה לי את הבעייה המוזרה..זה כבר ממש מתחיל לעצבן (יש לי תמחשב כבר מעל שנה)ואין לי מושג כבר למה לפנות..מה אני עושה?האם זו בעייה מוכרת? בעייה של הלוח? אולי של איזה SERVICE שרץ ברקע? או פשוט המעבד או הזכרון?אני ממש מחפש פתרון בנרות כבר כי זה מתחיל להמאס זה חוזר כבר המון...(במשחקים זה בד"כ לא קורה , ראוי לציין).אם יש עוד משהו שאני אוכל לעזור..נא לשאול!
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים מחבר בין השארכאילו כל התוכנה + הווינדוס נתקע לכמה שניות ואז ממשיך..אני רואה תסמן של העכבר והוא ממשיך לזוז..אבל כל מה שאני כותב (במידה אם מסמך , או משהו דומה) פשוט נתקע , ולאחר 5-7 שניות נכתב על המסך..אותו דבר בנוגע לאם אני מצייר אם לוחץ על משהו (כולל הסטארט..)..יש מבין?
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים אתה מדבר רק על "קפיאה" של הtoolbar ? (איפה שהstart) התופעה גם אצלי..אתה יודע משהו על למה זה \איך אפשר למנוע את זה ?
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים מחבר אני מדבר על קפיאה בין השאר של ה toolbarהכל נתקע פשוט לכמה שניות (5-7) העכבר זז , וכל מה שאני עושה כביכול נעשה בlag כמה שניות אחריי שאני כותב או עושה פעולה כלשהי..ואז הכל חוזר למצב הרגיל..וזה כבר נהיה בתדירות בלתי נסבלת..
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים התופעה שאתה מתאר היא באג מאוד מוכר ב Windows XP, אני סבלתי ממנה רבות עד שהתקנתי את SP1.נ.ב. תשנה כותרת בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.