עבור לתוכן

התקפלות, בניית הגשר בשער המוגרבים תיבחן מחדש ובנתיים הופסקה

Featured Replies

פורסם

מה קרה עמרי? אין לך שום טיעון אמיתי אז אתה מקלל את IG? :nono:

• תגובות 39
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קודם כל, לא קיללתי אותו

דבר שני

יופי... יהודים לזרוק מהבתים שלהם זה בסדר...

אבל לעשות משהו בניגוד לדעה של כמה ערבושים שעשו רעש זה פשוט אסון!

:pissed:

אז מה קיבלנו עכשו?

המדינה בזבזה כסף על השיפוצים, ותבזבז שוב בהמשך, ואז עוד תתן את זה מתנה לפלסטינאים שיהרסו את זה תוך יומיים...

ועוש יש אנשים שמתכוונים להצביע ל"קדימה"?! :bash:

העניין הוא שכל המדינה צריכה לעשות שמיניות באוויר בשביל לרצות את הערבים ושעניין עירוני חסר חשובות כמו עבודות שיפוץ צריך להגיע לממשלה- שעוצרת את העבודות כי "חאלד משעל לא יקבע לנו מה לעשות"...

ואז הגיעה הכתבה בוואלה

החברה חזרה בה מהודעתה כעבור כמה שעות, בעקבות לחצים כבדים מצד משרד ראש הממשלה

אכן יצא קטן

:)

מה קרה עמרי? אין לך שום טיעון אמיתי אז אתה מקלל את IG? :nono:

ובכלל, מה אתה מתערב? :P

מי צריך טיעונים שעושים בשבילך את כל העבודה?

פורסם

אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר!!!

לפני הבנייה העבירו מידע על מה שהולך להתבצע שם לא רק לווקף המוסלמי וחברי הכנסת הערבים אלה גם למדינות ערב: מיצריים וירדן והודיעו להם בדיוק למה,איך ומה הולכים לעשות שם והסבירו להם שמדובר בגשר שלא קשור בכלל למסגדים שלהם ויש צורך לשפץ שם כי המבנה עלול ליקרוס ועלולים לההרג בני אדם! כול הערבים שהיו בהפגנות ידעו את זה טוב מאוד אבל זה לא מעניין אותם והם רוצים להעיף את כול הציונות והזכר שלה מירושליים וישראל.

איך אתה יכול לומר שאנחנו מנסים להתגרות בכול מוסלמי ביבשת!?!? אתה חיי איפה שהוא אבל לא במדינה הזאת

:pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

נו אז למה יצאו בהצהרות מכל ארצות ערב, הצהרות רשמיות של הממשל? רק כדי לעשות רוח?

כנראה שמישהו העביר מידע לא כל כך ברור לאותן ארצות ערב ווקאף מוסלמי אם היה חשש למלחמת דת כלל עולמית בגלל איזשהי הרחבת מרפסת בהר הבית.

ו-IG, כמה פשוט זה נשמע מפיך שאתה משווה שיפוץ בשכונה לשיפוץ באחד המקומות הקדושים לאיסלאם.

לא צריך יותר מדי, גם לא ללקק ישבנים - רק להיות קצת יותר פיקחים ומתחשבים, כדי שאחר כך לא נצטרך לשלם על הטעויות שלנו.

פורסם

סתם נדחף :hat:

פורסם
  • מחבר

נו אז למה יצאו בהצהרות מכל ארצות ערב, הצהרות רשמיות של הממשל? רק כדי לעשות רוח?

כנראה שמישהו העביר מידע לא כל כך ברור לאותן ארצות ערב ווקאף מוסלמי אם היה חשש למלחמת דת כלל עולמית בגלל איזשהי הרחבת מרפסת בהר הבית.

ו-IG, כמה פשוט זה נשמע מפיך שאתה משווה שיפוץ בשכונה לשיפוץ באחד המקומות הקדושים לאיסלאם.

לא צריך יותר מדי, גם לא ללקק ישבנים - רק להיות קצת יותר פיקחים ומתחשבים, כדי שאחר כך לא נצטרך לשלם על הטעויות שלנו.

אני לא מבין איך זה לא ברור לך. מדובר פה במלחמת דת, כול הסבר שניתן להם לא יעזור כי לראשי מדינות ערב ולווקף יש כבר דעה מגובשת לגבי מה שלדעתם צריך להיות.

אתה בכלל שמעתה את הדיבורים בהפגנות של הערבים נגד הבנייה? הם אומרים שם במילים נחרצות וברורות ביותר שמטרתם הסופית היא כיבוש ירושלים מידי הציונות ושיש צורך להחזיר למוסלמים את השלטון בירושלים. נראה לך שאנשים כאלה מעניין באמת איזה הסבר הם יקבלו . מה שמפריע להם זה שיהודים דרכו עם כף הרגל שלהם על אדמת ירושלים ,זה הכול.(מה גם שכדי לך ליבדוק את העובדות שלך לפני שאתה מפרסם אותם, ישר יצאתה בצעקה שישראל פעלה מאחורי גבם של הווקף והערבים למרות שבפועל המצב היה שונה לגמרי).

מתי תבין שמי שיוצר את הפרובוקציות כאן זה הם ולא אנחנו. הם מחפשים כול סיבה אפשרית שתהווה להם תירוץ להילחם וליפגוע בנו באמצעות טרור ואלימות נגדנו.

בהקשר לטענה שלך ל IG שהוא עשה השוואה לא נכונה כי מדובר בשיפוץ במקום הקדוש לאסלם, אני מפנה אותך לאלתר לצפון המדינה אל חיזבלאה. עצם זה שאנחנו חיים בקריית שמונה מהווה להם תירוץ מספיק טוב כדי לידפוק בנו 4000 קטיושות ואם רק יכלו אז היו עושים גם יותר. אני ממליץ לך בחום ליבחון מחדש את המצב במדינה שלנו.

פורסם

אני לא מקבל את הטיעון של מלחמת דת.

מי שהכריז עלינו "מלחמת דת" הם אותם ארגוני טרור, ובאמת לא אכפת לי מהם טיעוניהם. הם לא מהווים גוף רציני ששווה התייחסות או בטח לבקש את אישורו על מנת לבצע את אותן העבודות.

אבל כשאני רואה את בכירי מדינות ערב, ביניהן ירדן, מצרים וסעודיה, מדינות שמכירות בנו כריבון על הר הבית ובטח כיישות קיומית במזרח התיכון, יוצאים נגד העבודות, אני מבין שמשהו כאן לא בסדר.

ואם אתה חושב שמדינות ערב הם אלו שזוממות לכבוש את ירושלים ולשחרר את פלסטין, אז לדעתי אתה מתנהג כפרנואיד.

שוב פעם, חיזבאללה הינו גוף טרור והם ירדפו אחרינו עד אוגנדה.

אני התייחסתי בתגובתי למדינות ערב ולוואקף המוסלמי.

פורסם

קודם כל, לא קיללתי אותו

דבר שני

ואז הגיעה הכתבה בוואלה

אכן יצא קטן

:)

מי צריך טיעונים שעושים בשבילך את כל העבודה?

O_o

אני הגבתי על מידע שהייה לי באותו זמן (ושבהחלט היה יכול להיות אמיתי עם הממשלה שלנו) ולגזענות כלפי יהודים שמישהו פה התחיל לפלוט... בלי קשר לכתבה...

איך זה מוציא אותי קטן?

אני פשוט טועה ולא קשור- אבל אין קשר ללצאת קטן ::)

ולכתבות בוואלה אני משתדל לא להיכנס באופן עקרוני... מספיק לי בולשיט של YNET...

א. זה לא שיפוץ במקום קדוש- זה לייד... ואפילו לא כל כך קרוב...

ב. אני זוכר מיקרה שהייה בעיר שגרתי בה שהייה שיפוץ ליד איזה בית כנסת (מחוץ לגדר שלו) והגבאי של בית הכנסת לא ידע מה עושים שם.

ג. כל עוד לא מתכוונים להרוס את המסגד- זה לא אף אחד לא חייב ליידע את הערבים שיש כוונה לעשות שיפוצים. ובדיוק כמו שלא מודיעים ליהודים על שיפוצים, אין שום סיבה שהערבים יזכו ליחס מיוחד רק בגלל שהם מאיימים להרוג את כולם.

ד. פיקחים ומתחשבים?! לדוגמא, לא לסייע לאירגוני טרור (כולל הכנסת אחמד טיבי ושות' לכנסת...)? ::)

אני לא מקבל את הטיעון של מלחמת דת.

מי שהכריז עלינו "מלחמת דת" הם אותם ארגוני טרור, ובאמת לא אכפת לי מהם טיעוניהם. הם לא מהווים גוף רציני ששווה התייחסות או בטח לבקש את אישורו על מנת לבצע את אותן העבודות.

אבל כשאני רואה את בכירי מדינות ערב, ביניהן ירדן, מצרים וסעודיה, מדינות שמכירות בנו כריבון על הר הבית ובטח כיישות קיומית במזרח התיכון, יוצאים נגד העבודות, אני מבין שמשהו כאן לא בסדר.

ואם אתה חושב שמדינות ערב הם אלו שזוממות לכבוש את ירושלים ולשחרר את פלסטין, אז לדעתי אתה מתנהג כפרנואיד.

אא... אז המליונים שצועקים ברחובות הערים הערביות "מוות ליהודים, מוות לישראל, מוות לארה"ב" הם סתם תפאורה ל4 מחבלים שהחליטו שהם לא אוהבים את ישראל? ::)

והוואקף המוסלמי זה אלה שטוענו לפני כמה ימים שאנחנו בכלל כובשים בהר הביית ואין לנו את הסמכות לעשות שם עבודות, לא? ::)

פורסם

איך זה מוציא אותי קטן?

זה סתם סלנג שהמשמעות שלו היא שטעית

וזה בכלל היה בצחוק, אם לא היו "מתנפלים" עלי זה היה נגמר בתגובה הראשונה

:)[br]פורסם בתאריך: 13.02.2007 בשעה 20:09:11

גם מצעד הגאווה לא עבר במקום קדוש ועדיין החרדים התכוונו לעשות פוגרומים

אי אפשר להבין דתיים (מכל הדתות) :nixweiss:

פורסם

רק חבל שאין חילונות מוסלמית..

פורסם

???

ברור שיש

פורסם

ב. אני זוכר מיקרה שהייה בעיר שגרתי בה שהייה שיפוץ ליד איזה בית כנסת (מחוץ לגדר שלו) והגבאי של בית הכנסת לא ידע מה עושים שם.

ג. כל עוד לא מתכוונים להרוס את המסגד- זה לא אף אחד לא חייב ליידע את הערבים שיש כוונה לעשות שיפוצים. ובדיוק כמו שלא מודיעים ליהודים על שיפוצים, אין שום סיבה שהערבים יזכו ליחס מיוחד רק בגלל שהם מאיימים להרוג את כולם.

ד. פיקחים ומתחשבים?! לדוגמא, לא לסייע לאירגוני טרור (כולל הכנסת אחמד טיבי ושות' לכנסת...)? ::)

ידידי, אתה סתם נתפס לקטנות ואתה מבין טוב מאוד למה אני מתכוון.

הצעד הזה היה התגרות מכוונת שאפשר היה להימנע ממנו בקלות.

יש לנו יחסים פתוחים עם מדינות ערב הנ"ל ובטח עם הוואקף המוסלמי וגם אם זה היה לוקח עוד כמה ימים, אפשר היה להסביר בבירור מהן תוכניותינו, גם אם רשמית לא צריך.

אא... אז המליונים שצועקים ברחובות הערים הערביות "מוות ליהודים, מוות לישראל, מוות לארה"ב" הם סתם תפאורה ל4 מחבלים שהחליטו שהם לא אוהבים את ישראל? ::)

והוואקף המוסלמי זה אלה שטוענו לפני כמה ימים שאנחנו בכלל כובשים בהר הביית ואין לנו את הסמכות לעשות שם עבודות, לא? ::)

נו אז? שיגידו. במצב הפתטי והעצוב שהיחס בין ממשלת ישראל לבני העם המוסלמי שחיים בישראל הוא דרך ח"כ מפוקפקים כמו טיבי וחבריו ודרך ועד הוואקף, הרבה יותר חכם יהיה ללכת לצידם ולא ראש בראש.

עריכה: תוקן.

פורסם

^^ נראה לך שאני מתכוון לשבת ולדוג את התשובה שלך מתוך הציטוט הזה?

:)[br]פורסם בתאריך: 13.02.2007 בשעה 20:09:11

גם מצעד הגאווה לא עבר במקום קדוש ועדיין החרדים התכוונו לעשות פוגרומים

אי אפשר להבין דתיים (מכל הדתות) :nixweiss:

מבחינת החרדים כל העיר קדושה :P

פורסם

דוקא כל הארץ קדושה

פורסם
  • מחבר

מכירות בנו כריבון על הר הבית? אני מקווה שאתה צוחק.ירדן מצריים וסעודיה מכירות בזה שכרגע שילטון ציוני מחזיק בהר הבית אחרי שכבש אותו, והם מקוות שהשילטון הזה יסתיים כמה שיותר מהר.

לגבי זה שאתה חושב שאני פראנואיד כי אני חושב שמדינות ערב זוממות לכבוש את ירושלים ... טוב אולי לא שמעתה אף פעם על משהו,אולי זה קצת חדש לך אבל בכול זאת:

"מילחמות ישראל"! שמעתה על זה פעם ? מלחמת יום כיפור אומר לך משהו? הסיבה היחידה שהם לא ניסו ליכבוש את ירושלים מאז ,היא שיש לנו צה"ל חזק ופצצות אטום, והאמת גם זה לא מבטיח שהם לא יפתחו נגדנו שוב במלחמה בשלב מסויים. אבל עזוב, אני פראנואיד. שמדינות ערב יתקפו אותנו ?פחחחחחח מי שמע על דבר כזה.

פורסם

אתה מתייחס למצריים, ירדן וערב הסעודית כאילו אלו ארגוני טרור חסרי עמוד שדרה.

לידיעתך אלו מדינות שחתומות על הסכמים עם מדינת ישראל ומכירות בה כיישות.

זה שהן לא מתות על העובדה שאנחנו שולטים על הר הבית לא משנה את העובדה שהן יודעות שאנו הריבונים עליו.

ואם אתה חושב שביום בהיר מצריים וירדן יתקפו אותנו, אז למה חתמנו על הסכמי שלום? אפשר להשתין על פיסות הנייר האלו אם המציאות הייתה כמו שאתה מציג אותה.

מצריים וירדן הרי יודעות טוב מאוד שאין להן שום סיבה טובה לתקוף אותנו וגם אם תנסה ותפר את הסכמי השלום, החרם הכלל-עולמי יהיה הרבה יותר כואב ממכת הנגד שיקבלו מישראל.

אז חלאס עם הקשקושים הפראנואידים שלך, ותמתן בקריאת ספרי טום קלנסי בבקשה, אתה מפחיד את הילדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים