עבור לתוכן

הפתעה או קוריוז משעשע?

Featured Replies

פורסם

אולי שמעתם עליו פעם פעמיים, ברדיו או בטלויזיה. היועץ האישי ומקורבו של נשיא מצריים אוסאמה אל באז...

הוא - בכבודו ובעצמו שיחרר בשבועות האחרונים מס' מאמרים באחד העיתונים החשובים בעולם בנוגע להתייחסות העם הערבי ליהודים בכלל ולציונים בפרט.

כבר צפיתי בטלויזיה, וראיתי את עודד גרנות יוצא מגדרו במשמע בשורות גדולות אילו. חלקים מהמאמר מפורסם בעיתון מעריב.

הכותרת הראשית :

"אני מתנגד לגזענות נגד יהודים וישראלים".

ועוד הוא מדבר על :

כתב אל באז" :אנחנו והיהודים יצאנו מזרע אדוננו אברהם, ועל כן הננו בני

דודים, ולא אויבים עלינו לראות ביהודים כשאר הקבוצות האנושיות, לא יותר ולא

פחות. טעות להידרדר להכללות ולומר' :כל היהודים רשעים, או טובים."' אל-באז

התריע מפני השימוש בקללה" בני קופים וחזירים," כלפי היהודים" .הקוראן

אינו אומר באף מקום, שכל בני-ישראל או היהודים נענשו בעונש זה, אלא רק קבוצה

אחת, שהתנגדה לחוקי השבת. לכן, איננו מאמינים כי היהודים המודרניים יצאו

האמת היא אוסאמה אל באז הוא לא בדיוק מטיף רוחני שנמצא באחד מהמסגדים של "האחים המוסלמים" ומטיף נגד היהודים. מדובר ביועץ בכיר - אקדמאי שיודע את עבודתו ואכן לא נכשל בא.

בנוסף לכך, הזהיר אל-באז את הערבים מפני התייחסות אל" היטלר והנאציזם כאילו

אנחנו מקורבים אליהם בצורה כלשהי, כי הפשעים שביצע הנאצים ראויים לגינוי,

מנוגדים לדתנו ועקרונותינו ולהיגיון השלם. הנאציזם יצא מנקודת מבט גזענית,

לא אנושית, שאין לנו קשר עמה."

האם ניתן להסיק ממשפט זה, כי ישנם כאילו ו/או אחרים מ"בני דודנו" הערבים החיים כאן המזדהים עם מדיניותם של הגרמנים בתקופת השואה?

הזדהות עם היטלר? (דגלים אדומים - וסימלי פאשיזים נראו במספר הפגנות ברחבי הרשות הפלסטינית).

אל-באז מצהיר, כי על הערבים לדעת את ההבדל בין ישראלי ליהודי" ,ולא כל

יהודי הוא ציוני." הוא מזהיר מפני הכללות בעניין זה וכותב" :לא נכון לשים את

שולמית אלוני, רבין ופרס, ושלמה בן-עמי ובן-אליעזר, ברק ואברהם בורג, אמנון

שחק ורמון וביילין, שריד ויעל דיין ומצנע ו)אורי(סביר, דן מרידור ויוסי כץ

ו)נמרוד( נוביק, בשורה אחת עם גאולה כהן, מאיר כהנא, גולדשטיין, יגאל עמיר

ושאול מופז ואביגדור ליברמן, עובדיה יוסף, נתן שרנסקי ואפי איתם, כי היעדר

אבחנה בין אלה ואלה פירושה, שאיבדנו את היכולת לראות את העניינים לאשורם."

אז מה רוצה לומר מלומדינו הנכבד ? שרון, שלום, ליבנת (וכל שאר הצמרת הישראלית שלא צויינו במניפסט שלו ) , המרכזיים הם?

שאול מופז, אביגדור ליברמן, נתן שרנסקי באותה שורה עם גולדשטיין ויגאל עמיר .... (סליחה , חשבתי שהוא יודע מה הוא מייעץ וכותב).

אכן צעד קטן (אחרים יקראו לצעד הזה, צעד גדול) נצעד לקראת הכרתינו כבני אנוש !(לעומת בני חזירים וקופים).

שנאת הישראלים/יהודים עדיין שורצת ברחובות קהיר, דמשק, ביירות , ויועץ ברמתו של עוסאמה אל באז רק מגרד בנסיון לתקן את כל האווילות והרעל שיצא ממשרד החוץ המצרי (אם אתם זוכרים את עמרו מוסא ) .

טוב חבריה נותר לשכנע עוד 200 מיליון ערבים באיזורינו שאנחנו לא קופים ובני חזירים ...

אני מאמין שיהיה קשה.

פורסם

כשהוא אומר ש"לא כל יהודי הוא ציוני" הוא מתכוון שכל ישראלי הוא ציוני, וציוני -- כידוע לכל ערבי ב200 השנים האחרונות -- גרוע מכל, אפילו מהנאצים.

עזוב אותם, תן להם לחיות בבערות הקנאית החזירית והעיוורת שלהם. העמים שלהם הם אלו שסובלים וימשיכו לסבול. כשליהודים יש שאיפות לאומיות קוראים להם גזענים, חומסי קרקעות ומבצעי פשעי מלחמה. השאיפות הלאומיות של הפלסטינאים עם זאת אינן מוטלות בספק.

ובקשר לאהבתו הפיתאומית לשמאל הישראלי - אם זה לא נסיון פתטי לשנות את דעת הקהל הישראלית אני לא יודע מה זה.

פורסם

אומרים דברים רעים, אתה מתלונן וצועק.

אומרים דברים טובים, אתה מתלונן וצועק?

פורסם

הרשו לי לשאול שאלה... האם ביילין הוא לא ישראלי? האם שריד הוא לא ציוני? בפעם האחרונה שבדקתי הם בעלי אזרחות ישראלית וחברים בכנסת ה"ציונית" של מדינת ישראל.

מסקנה? מדובר בצביעות סוג ד'.

פורסם

הרשו לי לשאול שאלה... האם ביילין הוא לא ישראלי? האם שריד הוא לא ציוני? בפעם האחרונה שבדקתי הם בעלי אזרחות ישראלית וחברים בכנסת ה"ציונית" של מדינת ישראל.

מסקנה? מדובר בצביעות סוג ד'.

גם בשארה הוא בעל אזרחות ישראלית. וממה ששמעתי לאחרונה הוא התפקד לליכוד!!! ובזמנו הפנוי הוא קורא את כתביו של בן גוריון ושר את הימנון התנועה הרוויזיוניסטית.

microwave.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים