עבור לתוכן

אחרי התקנת ויסטה

Featured Replies

פורסם

אני מחבר מיקרופון אבל משום מה הווינדוס לא מזהה לי אותו איך אני פותר תבעיה?

פורסם

בהנחה שהכרטיס סאונד הוא של הלוח אם אז תנסה לעדכן 'דרייברים של הלוח אם..

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות לעדכן תדריברים כי הדיסק שקיבלתי לא תומך בוויסטה אני גם לא יודע איפה למצוא דריברים מתאימים ללוח אם שלי שיתמכו בוויסטה וניסיתי לעשות עדכונים של ווינדוס זה לא הולך

פורסם

באיזה כרטיס קול אתה משתמש?

אם הוא ob אנה פרט את לוח האם שלך....

לי גם היתה בעיה כזאת והורדתי דרייברים מהאתר של חברת רילטק שאחראית להרבה מכרטיסי הקול ob.,,וגם שלי...

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#AC

כמבן שלא בטוח שככה זה אצלך....

פורסם
  • מחבר

לוח אם של אסוס

P5LD2-VMSE I945G PCIE

פורסם
  • מחבר

משום מה אני לא מצליח להוריד את זה הוא אומר לי page cannot be faound ואיך קשורים קודקים להפעלה של מיקרופון?

פורסם

תחפש באימיול עם אותו השם כנראה שתמצא.

במידה ולא מצאת בכל זאת, תגגל ותמצא לפי שם הקובץ שלא הצלחת להוריד מאותו האתר.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי באימיול תשם הורדתי אבל הוא לא מתאים לווינדוס שלי אין עוד קבצים בחיפוש הופיע לי בדיוק קובץ אחד אני מתחיל להשתגע אני חייב לעדכן תדריברים של הסאונד אני לא יכול לחבר מיקרופון בגלל זה אבל אני שומע את הסאונד הכללי טוב מאוד הוא התקין חלקית את הדריברים :kopfpatsch:

פורסם

עוד אחת מהסיבות שגרמו לי לחזור ל XP.

פורסם

לא הבנתי, לא הצלחת להוריד מהאתר של realtek?

יש לך סאונד בכלל?

המיקרופון עובד במקום אחר?

פורסם

בדקת אם יש עדכוני דרייברים דרך WINDOWS UPDATE?

פורסם

תכתוב מייל עם בקשה לקישור \ משלוח דיסק עם דרייברים הם חייבים

לתמוך בך... זו המנטליות האמריקנית.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להוריד דרך windows update זה לא פתר תבעיה המיקרופון עובד במקום אחר משום מה הוא אומר לי שהוא לא מזהה כניסה של מיקרופון מהאתר של realtek לא הצלחתי להוריד תדריברים משום מה הקישורים שבורים.... אולי האופציה היחידה שלי זה באמת המכתב.. סעמק וויסטה הזאת רק סיבוכים חבל על הכסף... תחכו עוד זמן עד שיצא תמיכה כמו שצריך

פורסם

האתר של REALTEK על הפנים

תשתמש בתוכנה בסגנון של GETRIGHT

ואז עם 3 הקישורים המעפנים שלהם אחרי כמה שעות תגמור להוריד את הדרייבר (מנסיון אישי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים