פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אני מחבר מיקרופון אבל משום מה הווינדוס לא מזהה לי אותו איך אני פותר תבעיה?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר אין לי אפשרות לעדכן תדריברים כי הדיסק שקיבלתי לא תומך בוויסטה אני גם לא יודע איפה למצוא דריברים מתאימים ללוח אם שלי שיתמכו בוויסטה וניסיתי לעשות עדכונים של ווינדוס זה לא הולך
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים באיזה כרטיס קול אתה משתמש?אם הוא ob אנה פרט את לוח האם שלך....לי גם היתה בעיה כזאת והורדתי דרייברים מהאתר של חברת רילטק שאחראית להרבה מכרטיסי הקול ob.,,וגם שלי...http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#ACכמבן שלא בטוח שככה זה אצלך....
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים כנס לקישור הבא:http://www.free-codecs.com/Realtek_HD_Audio_Codecs_download.htmותוריד את הדרייבר לויסטה
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר משום מה אני לא מצליח להוריד את זה הוא אומר לי page cannot be faound ואיך קשורים קודקים להפעלה של מיקרופון?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים תחפש באימיול עם אותו השם כנראה שתמצא.במידה ולא מצאת בכל זאת, תגגל ותמצא לפי שם הקובץ שלא הצלחת להוריד מאותו האתר.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר חיפשתי באימיול תשם הורדתי אבל הוא לא מתאים לווינדוס שלי אין עוד קבצים בחיפוש הופיע לי בדיוק קובץ אחד אני מתחיל להשתגע אני חייב לעדכן תדריברים של הסאונד אני לא יכול לחבר מיקרופון בגלל זה אבל אני שומע את הסאונד הכללי טוב מאוד הוא התקין חלקית את הדריברים
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים לא הבנתי, לא הצלחת להוריד מהאתר של realtek?יש לך סאונד בכלל?המיקרופון עובד במקום אחר?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים תכתוב מייל עם בקשה לקישור \ משלוח דיסק עם דרייברים הם חייביםלתמוך בך... זו המנטליות האמריקנית.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר ניסיתי להוריד דרך windows update זה לא פתר תבעיה המיקרופון עובד במקום אחר משום מה הוא אומר לי שהוא לא מזהה כניסה של מיקרופון מהאתר של realtek לא הצלחתי להוריד תדריברים משום מה הקישורים שבורים.... אולי האופציה היחידה שלי זה באמת המכתב.. סעמק וויסטה הזאת רק סיבוכים חבל על הכסף... תחכו עוד זמן עד שיצא תמיכה כמו שצריך
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים האתר של REALTEK על הפניםתשתמש בתוכנה בסגנון של GETRIGHTואז עם 3 הקישורים המעפנים שלהם אחרי כמה שעות תגמור להוריד את הדרייבר (מנסיון אישי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.