פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים טעויות מותר לעשות, זה אנושי. אבל השאלה מה אתה עושה לגביהן, איך אתה פותר אותן ומה אתה לומד מהן.המשטרה מנסה לצאת מטעות עם עוד טעות.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים ^^^^^זאת בדיוק הבעיה. לאף אחד שם לא חשוב לעשות את העבודה טוב. חשוב להם איך לעשות אותה עם הכי פחות בעיות עבורם.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים בחודשים האחרונים אני שומע רק דברים רעים על המשטרה. אולי כי מאז שבני סלע עשה מהם צחוק הם מנסים להחזיר את כבודם האבוד בדרכים עלובות שרק מורידות את כבודם יותר? ( וואו זה היה משפט ארוך )
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מהר מאוד כל הראיות במשפט הזה פשוט מתפוגגות...גם השערה שעשו עליה כל כך הרבה בדיקות כדי לבדוק אם היא של החשוד מסתבר שהיא בכלל אפילו לא בצבע של השיער שלו...
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים לא רשמתי בתור שאלה על המשתמשים פה -שאלתי על ידיעות שמנסים להעלים פאשלה כזאת מטעמים לא ברורים
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים זה לא היה ברור למישהו עד עכשיו שתפרו לרוסי המסכן הזה תיק ? רק שנתיים בארץ ולא יכול אפילו להגן על עצמו..מצאו שעיר לעזעזל..בחדר חקירות ידוע ששטרים דופקים מכות למי שרק בא להם..ככה שאני לא אתפלא אם השוטרים הוציאו ממנו את הווידוי בכח
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים בוא נגיד שלא רק דופקים מכות אלא משתמשים גם בעינויים(ואני יודע ממקור ראשון על אחחד שהפלילו אותו על רצח-20 שנה בכלא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.