עבור לתוכן

מדריך overclocking למוח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היה עוד מעורר מעולה, מדהים- אבל חשבתי שזה לא ראוי לשים אותו כי זה תרופת מרשם..

אבל אם מישהוא כאן משתמש

ריטלין- זה אחד התרופות הכי טובות שיוצרו מעולם, וזה מעורר מאוד חזק ממשפחת האמפיטמינים(או לפחות נגזרת שלהם), והדרך פעולה שלו מאוד מעניינת:

הוא מגביר את נוחכות הנוירוטרנסמיטרים דופמין ונירופיפורן (שזה הורמן שגורם לאפקד האנרנלין) באונה המצחית הקדמית של המוח- התוצאה זה שיפור מאוד

מרוכז וממוקד בקשב- וכתוצאה מכך למידה יותר מעירה ועוררת(כיוון שזה בסופו של דבר מעורר). הבעיה שיש לו תופעות לוואי שהכי שכיחות זה חוסר תיאבון,

לפעמים דיכאון כאשר התרופה משפיעה- אבל אחד הייתרונות שזו תרופה עם "אפקט סינדרלה"- משמע יש 8\4 שעות של ריכוז (או 12 עם קונצרטה)

ואז אין שום השפעה. - בכל אופן זאת תרופת מרשם שרק פסיכיאטר או ניורולוג יכול לתת- במידה ואתה מאובחנים בהפרעת קשב ו\או היפראקטיביות.

:smile1:

פורסם

יש דרכים יותר קלות להשיג רטלין... ;)

פורסם

כל מי שלומד בבית ספר יכול ללכת ליועצת ולקבל ריטלין.

פורסם

המוח שלי על 4GHZ על קירור אוויר אני מרגיש לא יציב :silly: אני חושב שהכבד מגביל אותי

פורסם
  • מחבר

כל מי שלומד בבית ספר יכול ללכת ליועצת ולקבל ריטלין.

לא להגזים

זאת תרופת מרשום שעושים עליה מעקב צמוד!, כל פעם שלוקחים כדורים כותבים בדיוק כמה ומתי שלא תוכל לקחת יותר כדורים מה30 יום שהקציבו לך

פורסם

אני אקח בחשבון את מה שאמרת ואני יעשה אוברקלוקינג מטורף במבחן שלי מחר ;D

פורסם
  • מחבר

תשמע מה אני עושה לפני מבחן, ומנסיון זה עוזר לאללה:

קום בשעה נורמאלית- אם מדובר על מבחן שבבוקר כמובן

זאת אומרת שלא תתחיל את הבוקר בלחץ

ואז שותיקם קפה חזק 20 דקות לפני המבחן- גן ריטלין אם יש הולך חצי שעה לפני המבחן

ואז תוכל להעלות את מהירות ההרץ של האונה הקדמית מ2gh ל2.5

רק תדאג לקירור גז- אם לא השבבים עלולים להישרף

למרות שאצלי המעבד במוח יותר דומה ל386 מאשר amd 64 3200

:lol:

פורסם

שינה טובה.

ואולי גם קצת לחץ לפני מבחן (לא פאניקה, פשוט לא שאננות ואדישות), זה משפר ריכוז בטירוף (אדרנלין אם אני לא טועה).

זהו.

פורסם
  • מחבר

מחקרים פסיכולוגים אכן אומרים שלחץ ברמות סבירות עושה עוררות מוגברת וריכוז- וכך משפר ביצועים-

אבל לחץ ברמה גבוהה גורם לירידת ביצועים-בלאקאווט למשל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים