עבור לתוכן

מערכת הביטחון קיימה לראשונה ניסוי בטיל החץ

Featured Replies

פורסם

לטילים מסוג כזה יש בקרת מעוף/טיסה, מחשב שדואג שהטיל לא יסטה מהמסלול יותר מכמה מאות מטרים.

לא משנה כמה רוח יש, כל עוד לא יהיה משהו שפיסית יעצור בעדו (טיל אחר/קרן לייזר/תקלה בגוף/במנוע של הטיל) הוא ימשיך במסלול למטרה.

• תגובות 87
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלא נדע הייתי במגדל שם בבסיס ששיגרו את זה, זה היה כמו מופע זיקוקים שהעביר את השמירה יופי :smile1:

בכל אופן ניסוי מוצלח מאד :xyxthumbs:

פורסם

האיראנים אימצו את הטקטיקה המוכרת מג'נרלס: יורים 50 טילים בבת אחת... אני לא רואה איך החץ עוזר לנו במצב הזה. :sleep:

פורסם

ראיתי את השיגור הלילי במו עיניי. אני לא בטוח שמותר להגיד איפה זה

אני והקבוצה רצים לנו, ופתאום כל השטח מואר, וכ5 שניות א"כ רואים מן מטאור ענקי עולה לשמיים.

אימתני

פורסם
  • מחבר

ראיתי את השיגור הלילי במו עיניי. אני לא בטוח שמותר להגיד איפה זה

אני והקבוצה רצים לנו, ופתאום כל השטח מואר, וכ5 שניות א"כ רואים מן מטאור ענקי עולה לשמיים.

אימתני

פאק בטח מפחיד לאללה,

ותקשיבו יש לצד צד חיובי ויש צד שלילי

הצד החיובי

עושים שרירים לאירנים, שילמדו עם מי הם מתעסקים

צד שלילי

זה מעיד על זה שהמלחמה קרובה מאוד

פורסם

האיראנים אימצו את הטקטיקה המוכרת מג'נרלס: יורים 50 טילים בבת אחת... אני לא רואה איך החץ עוזר לנו במצב הזה. :sleep:

תסכים איתי שזה לא ריאלי לחמש 50 טילים בראש נפץ גרעיני, הדבר המעניין הוא לזהות איזה מהם יהיה בעל ראש נפץ כזה.

פורסם

תסכים איתי שגם אם כולם יהיו בעלי ראשי נפץ "קונבנציאונליים", זה לא יהיה נעים..

פורסם

נעים בשום מקרה זה לא יהיה אם מדובר בקטיושה מסכנה או בטיל סקאד זה לא משנה משום שפגיעה ישירה היא די הרסנית, מה שכן זה שתסכים איתי שאין מה להשוות אפילו לרגע בין ראש קרב רגיל לבין ראש קרב שהוא לא קונבנציונלי.

פורסם

לטילים מסוג כזה יש בקרת מעוף/טיסה, מחשב שדואג שהטיל לא יסטה מהמסלול יותר מכמה מאות מטרים.

לא משנה כמה רוח יש, כל עוד לא יהיה משהו שפיסית יעצור בעדו (טיל אחר/קרן לייזר/תקלה בגוף/במנוע של הטיל) הוא ימשיך במסלול למטרה.

לשיהאב שלוש אין מערכת ביות סופי, מרגע ההפרדה הרש"ק שלו לבד, בגלל זה לטיל יש טווח סטיה של כ-150 מטר.

פורסם

בתכל'ס, אף אחד גם לא יודע מה היכולות והאמינות של השיהאב.

בחצי מהניסויים הוא התפוצץ שניות/דקות בודדות לאחר השיגור, ואז בא התירוץ שזה היה מתוכנן. השאלה באיזה פעמים זה כן היה מתוכנן ובאיזה לא.

פורסם

דבר בשם עצמך :smile1:

בכל מקרה רק התייחסתי לעובדה שלרש"ק של השיאהב אין מערכת ביות סופי, כמו כן השיאהב לא מסוגל לשאת רש"ק גרעיני מדור ראשון.

מה לעשות שעם השטויות שרושמים בעתון כל היום אנשים מקבלים מנת פראנויה על הבוקר, אנחנו בקרוב נהפוך לארצות הברית.

"חיזבאלה מאמן יתושים להיות שהידים" "איראן מחדירה אורניום לביציי קינדר" "מושיק עפיה חוזר במופע חדש"

פורסם

מדברים על שיהאב 3 :-X

פורסם

מדברים על שיהאב 3 :-X

גם אני.

פורסם

דבר בשם עצמך :smile1:

בכל מקרה רק התייחסתי לעובדה שלרש"ק של השיאהב אין מערכת ביות סופי, כמו כן השיאהב לא מסוגל לשאת רש"ק גרעיני מדור ראשון.

מה לעשות שעם השטויות שרושמים בעתון כל היום אנשים מקבלים מנת פראנויה על הבוקר, אנחנו בקרוב נהפוך לארצות הברית.

"חיזבאלה מאמן יתושים להיות שהידים" "איראן מחדירה אורניום לביציי קינדר" "מושיק עפיה חוזר במופע חדש"

אז מה זה אומר? ::)

פורסם

רש"ק גרעיני דור ראשון זה טונה, מספיק מעבר לטווח הנשיאה של השיהאב 3 אם הם רוצים להגיע לישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים