עבור לתוכן

מערכת הביטחון קיימה לראשונה ניסוי בטיל החץ

Featured Replies

• תגובות 87
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניסוי ראשון?!

ניסוי ראשון בחושך... היו כבר די הרבה באור... למרות שאין לי מושג מה זה משנה למכ"מ אם יש אור או חושב כחוץ :P

פורסם

למה מפחיד?

בי זה דווקא מעורר שמחה. :yelclap:

פורסם
מה תדיראן עושה שם? יורה מקררים על האויב?

:lol:

וקצת יותר ברצינות...

מוזר שרק עכשיו עשו ניסוי בחושך

:-\

פורסם

זה כמו שסוני לא חשבו לראות מה קורה אם מצלמים במצב ראית לילה בשעות שעוד יש שמש עד שאחד הכתבים שאל אותם במסיבת העיתונאים שהכריזו על המוצר ורק אז גילו שרואים דרך בגדים בהירים :-X :lol:

פורסם

זה לא רק זה. התוכנה שופרה משמעותית, ואולי עשו את הניסוי בלילה כדי להפחית מה"רעשים" כדי לבדוק אספקטים מסויימים של המערכת "נקי" ולא להיות מושפעים מכישלון של חלקים שנבדקו כבר בגלל התנאים.

סתם ניחוש, כמובן.

פורסם

זה סתם שטות - לעשות שריר לאירנים.

אין לי מושג מה זה משנה למכ"מ אם יש אור או חושב כחוץ :P

זה באמת לא משנה למערכת.

אתם בטח לא זוכרים שלפני כמה שנים הסורים (או האירנים?? אולי העירקים?) עשו שרירים והדגימו טיל חדש שהם פיתחו ולמחרת התקיים "ניסוי מתוכנן" של החץ.

פורסם

^^^^^

בואו נקווה שכשרגע האמת יגיע, זה באמת יעבוד :-\

פורסם

נו באמת ניסוי בחושך, פאקינג ביג דיל, אם כבר רוצים איכשהו לזרוע בטחון אז שיעשו ניסוי בתנאי מזג אויר קיצוניים כאשר יש סופות בחוץ וגשמים עזים ובו זמנית משוגרים לעבר המדינה לפחות 5 טילים, אז נראה אם המערכת עומדת בעומס בזמן אמת.(מטעמי תקציב לא ריאלי אבל בהחלט נדרש).

פורסם

בתנאי מזג אוויר כאלה השיהאב לא יגיע לישראל... ::)

פורסם

^^^^^

מה הקשר? מי אמר שיהיו סופות באירן? מרגע שהוא מתחיל ליפול לכיוון ישראל, אני בספק אם הרוח תשפיע עליו כל כך (הכוונה עד כדי להוציא אותו משטח המדינה).

פורסם

רוח חזקה מספיק יכולה לגרום לו להתפוצץ לפני הזמן או להסיט אותו מהמסלול- ובישראל לא צריך הרבה כדי שהטיל יחטיא... כמה זה כבר מירדן לים דרך ת"א? 30~50 ק"מ?

פורסם

חחח יש מצב שזה יפול במדינה אחרת אבל בישראל בקושי יש רוחות חזקות :-\

פורסם

בגובה 2 ק"מ, בזמן סופה, יש רוחות מספיק חזקות ;)

פורסם

מה פתאום הטיל נופל במהירות עצומה,אני בספק שהרוח תצליח להסיט אותו 50 קילומטר... [לא שזה ישנה אם יהיה עליו ראש אטומי אבל ניחא]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים