פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים ניסוי ראשון?! ניסוי ראשון בחושך... היו כבר די הרבה באור... למרות שאין לי מושג מה זה משנה למכ"מ אם יש אור או חושב כחוץ
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מה תדיראן עושה שם? יורה מקררים על האויב? וקצת יותר ברצינות... מוזר שרק עכשיו עשו ניסוי בחושך :-\
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים זה כמו שסוני לא חשבו לראות מה קורה אם מצלמים במצב ראית לילה בשעות שעוד יש שמש עד שאחד הכתבים שאל אותם במסיבת העיתונאים שהכריזו על המוצר ורק אז גילו שרואים דרך בגדים בהירים :-X
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים זה לא רק זה. התוכנה שופרה משמעותית, ואולי עשו את הניסוי בלילה כדי להפחית מה"רעשים" כדי לבדוק אספקטים מסויימים של המערכת "נקי" ולא להיות מושפעים מכישלון של חלקים שנבדקו כבר בגלל התנאים.סתם ניחוש, כמובן.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים זה סתם שטות - לעשות שריר לאירנים. אין לי מושג מה זה משנה למכ"מ אם יש אור או חושב כחוץ זה באמת לא משנה למערכת. אתם בטח לא זוכרים שלפני כמה שנים הסורים (או האירנים?? אולי העירקים?) עשו שרירים והדגימו טיל חדש שהם פיתחו ולמחרת התקיים "ניסוי מתוכנן" של החץ.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים נו באמת ניסוי בחושך, פאקינג ביג דיל, אם כבר רוצים איכשהו לזרוע בטחון אז שיעשו ניסוי בתנאי מזג אויר קיצוניים כאשר יש סופות בחוץ וגשמים עזים ובו זמנית משוגרים לעבר המדינה לפחות 5 טילים, אז נראה אם המערכת עומדת בעומס בזמן אמת.(מטעמי תקציב לא ריאלי אבל בהחלט נדרש).
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים ^^^^^מה הקשר? מי אמר שיהיו סופות באירן? מרגע שהוא מתחיל ליפול לכיוון ישראל, אני בספק אם הרוח תשפיע עליו כל כך (הכוונה עד כדי להוציא אותו משטח המדינה).
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים רוח חזקה מספיק יכולה לגרום לו להתפוצץ לפני הזמן או להסיט אותו מהמסלול- ובישראל לא צריך הרבה כדי שהטיל יחטיא... כמה זה כבר מירדן לים דרך ת"א? 30~50 ק"מ?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מה פתאום הטיל נופל במהירות עצומה,אני בספק שהרוח תצליח להסיט אותו 50 קילומטר... [לא שזה ישנה אם יהיה עליו ראש אטומי אבל ניחא]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.