פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים שמעו אלי אזרחי ישראלוישמע אליכם אלוהים,למשלו של יותם הקטן מראש הר גריזיםהמהדהד עד היום בכל הערוצים,כי היום, לפני שלושת אלפים שנה בערךהלוך הלכו העצים למשוח עליהם מלך.ויבואו אל פרופסור זוכה פרס נובל,ויפצירו :" בוא מלוך על עם ישראלהן הספינה טובעת והבית קמל."לא הוציא המדען ראשו מספריומצמץ וסינן חרישית בין שפתיו:"האחדל מלפרסם בכתבי העתובמרכז הליכוד אצא להתקוטט?לא חברים, אני מצטער,חפשו לכם פראייר אחר"יצאה המשלחת בבושת פניםשמה פעמיה למתחם הר חוצביםשם נאספו אבירי היי טק רבי עלילהלהם ערכו פרזנטציה והביעו משאלה:"הנהיגו העם פן נחזור לגולה!"גיחכו היושבים בלי לסגור את הפאלםצחקו עד דמעות ומחו את אפם"הננטוש רכבינו, סמלנו חקוק בעכוזןונתחיל לעסוק בשפכים של גוש דן?אתם בוודא נפלתם על הראשהסתלקו לפני שנספור עד... שלוש!"שמו השליחים את נפשם בכפםהופיעו בפריים טיים , פנו אל העם,העלו דרישות, חיפשו מועמדיםהציגו מספר לקורות החיים,אך הפקס לא פלט ולו נייר אחדמלבד זה של ברנש, האדון, מר אטד.לא הופיעו בו לימודים או ניסיון בתפקידלא ידיעת העבר או תוכניות לעתידרק "אני ואני" לכל אורך הדף,מן "אני ואני" ממולח, משופשף.ובאין איש הולם ובאין מועמד,נבחר למלך, האדון, מר אטד.מאז נגדשה סאת הסבלועם ישראל חי, אך בזבלהפכה קרייה נאמנה למאורת פריציםארץ ענקים למדינת גמדים,על כס השלטון רק נאדות נפוחיםוהיינו בעיניהם ננסים כחגבים,מחבל אילות עד גליל וראש פינהתמצא רק שוחד, שלמונים וקומבינהאז אליך, הספון בביתך מנומנםאקרא : בן אדם, מה לך נרדם?!קום ושמע משלו של יותם.אם באמת ובתמים עשיתם לתמוך באותם עלוביםולא תצאו למחות ברחובות, בככרות ובצמתיםעל מה בדיוק אתם מקטרים?שמחו אתם במושחתים וישמחו הם בכםומדינת ישראל תעלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.