עבור לתוכן

האם יש דרך להוסיף לחצנים לסרגל תצוגה בתיקייה ?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב ,

האם מישהו מכיר דרך להוסיף לחצנים לסרגל כלים של חלון בWINDOWS .

ממה שאני רואה , אפשר רק להוסיף אופציות שמוגדרות כברירת מחדל כגון : גזור,הדבק וכו' (כשפותחים תיקייה ניגשים ל -תצוגה->סרגלי כלים-> התאמה אישית ..)

חשבתי פשוט להוסיף לחצן של אנטי וירוס , כך יהיה נוח יותר (בשבילי לפחות) לבצע סריקה של קבצים במקום לבצע קליק ימני על הקבצים-> סרוק לוירוסים .

אני מאמינה שיש אולי דרך שינוי ברג'יסטרי\סקריפט או תוכנת צד ג' . לא משהו שאני מכירה בכל אופן . :nixweiss:

תודה לעוזרים.

פורסם

את מתכוונת לסייר קבצים, Windows Explorer? אני לא נתקלתי באף hack שמאפשר עריכת ה-file menu שם, אך אולי נבירה בגוגל תחת מילות מפתח כגון "windows explorer" ו-"file menu" או משהו בסגנון תניב משהו (סיכוי קלוש). יותר הגיוני שתצטרכי להחליף את ה-WE במשהו צד גימל יותר גמיש שמאפשר להוסיף כפתורים או משהו כזה.

דרך אחרת זה פשוט ליצור מקש-חם לסריקת אנטי-וירוס. CTRL+ALT+V או משהו.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לסרגל שמצורף בתמונה ... ::) אם פתרון חלופי זה צירופי מקשים , אז מעדיפה כבר לסרוק באופן הרגיל . קליק ימני -> סרוק לוירוסים .

רלוונטי לעוד דברים אולי ,לא רק לאנטי וירוס .

תודה .

[attachment deleted by admin]

פורסם

אוקיי, מדובר ב-explorer shell שזה כמו אחיו התאום של סייר הקבצים. קשה לי להאמין שיש דרך לעקוף את המוגבלות הזאת שבו. אם זה מאוד מטריד אז מחליפים את ה-shell. מתישהו בקרוב אתנסה ב-Directory Opus שאמורה להיות הבסט של הבסט. היא תחליף ל-shell ולסייר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים