פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים לאחרונה ראיתי 2 סרטים שמאוד איכזבו אותי 1-לילה מוטרף במוזאון [/(תרגום של אוולה)b] שלפי הטרילר ניראה כמו סרט מצוין וגם הרעיון הכללי מצוין זה קומדיה שמספרת על שומר לילה במוזאון שהמוצגים שם קמים לתחייה בלילה בסופו של דבר הסרט יתברר כמאוד ילדותי ומשעממם שרק האפקטים נחמדים 2-איש קטן גם פה הרעיון מצוין הסרט הוא קומדיה שבמרכזה פושע נמוך קומה שזוג מאמץ אותו כי הוא חושב שהוא תינוק בסופו של דבר יש יותר מידי בדיחות מיניות לא מצחיקות וגם פה הסרט מיועד לילדים וחבל כניראה האמריקאים לא יודעים לעשות קומדיה אחרי עידן נשואים פלוס בכל מקרה אתם מוזמנים לזרוק לפה סרטים שאיכזבו אותכם ולמה
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים Hollywoodlandאחד הגרועים שראיתי.... סרט משעמם, עלילה טובה אבל סיום מאעפן וגרוע...The Wicker Man^^^אותו דבר כמו הוליוודלנד...
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים Saw 3.ה1 וה-2 היו ממש טוביםהשלישי ממש גרועגם אני חשבתי ככה (אמנם לא שהוא גרוע, אלא שהוא פשוט לא טוב כמו הקודמים) אבל כשקראתי את התקציר של המסור 4 הבנתי שזה סה"כ היה עוד פרק בעלילה...
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים גם אני חשבתי ככה (אמנם לא שהוא גרוע, אלא שהוא פשוט לא טוב כמו הקודמים) אבל כשקראתי את התקציר של המסור 4 הבנתי שזה סה"כ היה עוד פרק בעלילה...אתה יכול להביא לי בבקשהאת התקציר למסור 4?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים בוראט - מסוג הסרטים שאם ראית את הטריילר ראית את הסרט.השתולים - הסוף היה ממש גרוע.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים ארגון. קצר מידי.. יש הרגשה שלא קורה כלום בסרט... אין התפתחות עלילה... זה כמו חלקים על אקשן שחיברו אחד לשני כמעט בלי הסברים והתפתחות... כאילו, מה הקטע בזה שיום אחד הוא מקבל את הביצה, בבוקר היא בוקעת, בערב הוא כבר בורח, בבוקר אחרי הוא עף, ויום אחרי זה מלחמה?! ג'יימס בונד- קזינו רוייאל: אם הייתי רוצה לראות משחק קלפים הייתי רואה ביורוספורט... הסרט הכי חסר פואנטה וQ שיצא לי לראות....
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים לאחרונה ראיתי 2 סרטים שמאוד איכזבו אותי 2-איש קטן גם פה הרעיון מצוין הסרט הוא קומדיה שבמרכזה פושע נמוך קומה שזוג מאמץ אותו כי הוא חושב שהוא תינוק רק לי זה נשמע דבילי וילדותי בלי שראיתי את הסרט? איך הסרט לא עמד בצפיות שלך?! מה בדיוק חשבת שיהיה שם?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים בוראט - מסוג הסרטים שאם ראית את הטריילר ראית את הסרט.השתולים - הסוף היה ממש גרוע.בוראט- לא ראיתי (אבל עוד מעט יוצא ה-DVD) אבל אומרים שהוא גאוני..השתולים- ראיתי בקולנוע ויש לי ב-DVD סרט מעולה! אבל הסוף מוזר לאללה...
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר רק לי זה נשמע דבילי וילדותי בלי שראיתי את הסרט? איך הסרט לא עמד בצפיות שלך?! מה בדיוק חשבת שיהיה שם? הומור בוראט- לא ראיתי (אבל עוד מעט יוצא ה-DVD) אבל אומרים שהוא גאוני.. השתולים- ראיתי בקולנוע ויש לי ב-DVD סרט מעולה! אבל הסוף מוזר לאללה... בוראט כמו שאמרו אחרי הפרומו אין מה ליראות ושיש מה ליראות זה דוחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.