פורסם 2007 בפברואר 918 שנים שלום.לאחרונה הוספתי סטיק Twinmos Twister לסטיק Twinmos Speed Premium.הם יושבים על לוח DFI Lanparty ut ultra-d בסטוק.אם אני מנסה להעלות אותם בדואל, אני מקבל מליון שגיאות וריסטים.הרצתי ממטסט וקיבלתי עשרות אלפי שגיאות במבחן 8 - Modulo 20 - ones and zeros.לעומת זאת, הם רצים יופי בסינגל צ'אנל.יש למישהו איזשהו מידע בנושא, אולי אפילו פתרון?מישהו יכול להגיד לי בוודאות שהקונפיגורציה של הדואל צ'אנל אמורה לעבוד?תודה,נדב.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים שלום. לאחרונה הוספתי סטיק Twinmos Twister לסטיק Twinmos Speed Premium. אם אני מנסה להעלות אותם בדואל, אני מקבל מליון שגיאות וריסטים. אם הרמז הצבעוני לא מספיק ברור השב לי ואני מבטיח לפרט יותר
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים ניסית ביוס אחר?ניסית לשחרר תזמונים/להוסיף מתח?ניסית 2T?NOSTREDAMUSאין מניעה לעבוד בדואל צ'אנל עם 2 סטיקים שונים
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר ניסית ביוס אחר?ניסית לשחרר תזמונים/להוסיף מתח?ניסית 2T?NOSTREDAMUSאין מניעה לעבוד בדואל צ'אנל עם 2 סטיקים שוניםלא ניסיתי ביוס אחר, רק הביוס שהגיע עם הלוח.לא ניסיתי לשחרר תזמונים משום שמדובר ב2 סטיקים BH-5, הם אמורים לעבוד יופי עם תזמונים הדוקים.וכן, העלתי מתח עד ל3.5 וולט עם קירור אקטיבי לבקר המתח, בסטיק אחד (לא משנה איזה) אני מקבל ביצועים מעולים, ב2 סטיקים שום דבר לא עובד...אם המוצא האחרון שלי הוא לפנות לחנות, גם את זה אני אעשה... אז אפילו אם מישהו יכול לעזור לי לבודד את הבעיה אני מוכן לשמוע..תודה,נדב.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר למה דווקא ביוס עם סיומת 2?ואיפה אני מוצא ביוס כזה שמתאים ללוח\זכרון שלי?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים NOSTREDAMUSאין מניעה לעבוד בדואל צ'אנל עם 2 סטיקים שוניםאפשר לנסות אבל רוב הזמן זה עושה בעיות. יש סטיקים שפשוט לא מוכני "לדבר" אחד עם השני. (או יותר נכון - הולח לא מוכן לדבר עםשניהם ביחד).
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר לא מבין את זה - הרי 2 הסטיקים מאותה פירמה. ואותם צ'יפים.אמרו לי בחנות שלא תהיה בעיה להריץ את שניהם יחד :\נדב.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אפשר לנסות אבל רוב הזמן זה עושה בעיות. יש סטיקים שפשוט לא מוכני "לדבר" אחד עם השני. (או יותר נכון - הולח לא מוכן לדבר עםשניהם ביחד).זה ממש לא נכון להגיד שרוב הזמן זה עושה בעיותהפוך, רוב הזמן זה עובד בסדר גמורלמה דווקא ביוס עם סיומת 2?מותאם לBH5ואיפה אני מוצא ביוס כזה שמתאים ללוח\זכרון שלי?http://www.techpowerup.com/printarticle.php?id=114
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים נסה את הביוס הבא: http://www.techpowerup.com/articles/114/images/N4D702-2.zip*שים לב: הביוס הוא בגרסאת Beta, איני אחראי לתוצאות אשר יגרמו אם בכלל כתוצאה משימוש בביוס.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר כשאני מפעיל WINFLASH אני מקבל ש "Onboard bios not AWARD Bios" והתוכנה נסגרת..מה עוד אפשר לעשות...?נדב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.