פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0תרד עד מדריך: כיצד להשתמש ב Memtest 86 מ א' עד ת'יש שם שתי שיטות אחת עם פלופי ואחת עם דיסקזה עושה מזה בוט ומריץ ישר את התוכנה
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר סעמק אבל זה לא הזכרונות אני בטוח פשוט !אין מצב פשוט... גם הצלחתי להריץ את MEMTEST86 לאיזה שעה ככה [איכשהו...] ולא היה שום פאק, בדר"כ אם יש פאק בזיכרון זה מתריא אחרי פחות מ-5 דקות.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אני לא בטוח שאתה צודק ,ההמלצה היא להריץ את זה כמה שעות לפחותאני ההיתי מנסה שוב רק כדי לפסול את זה סופית.יש לי עוד איזה רעיון שאולי יכול לתת כיוון אם זה בעית תוכנה או חומרהתנסה לראות עם יש ריסוטים גם ב SAFE MODE ,אם יש גם שם ריסוטיםאז כנראה שזאת לא בעית תוכנה אלא חומרה
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר האמת שכבר ניסיתי SAFE MODE ושוב היו ריסטרטים...יש מצב שזה איזו בעיה בחומרה, אולי אני פשוט אפתח את המחשב ואנקה ממש יסודי ואז נראה מה יעלה.אוף איזה מייאש מה כבר יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול למקד ולדעת מאיפה בדיוק נובע העניין.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים זה באמת בעיתי במיוחד עם אין לך חלקים להחליף ולבדוקהבעיה יכולה להיות בכמה דברים : זיכרונות - כמו שאמרנו כברלוח אם-תבדוק אותו טוב אולי יש לו קבלים מנופחים,אפשר לנסות עדכון ביוסספק,HD,טמפרטורות גבוהות.אני מניח שיש עוד דברים שלא חשבתי עלהם.אם אתה יכול להשיג HD זמני ולהתקין עליו WIN תוכל למקד את הבעיהאו לשלול בעיה בHD ובהתקנה/דריוורים תלוי אם זה יעזור או לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.