עבור לתוכן

לוח GA-965P-DS3P עם שני סטיקים של GEIL 1GB PC2-6400 ששני סטיקים בפנים MEMTEST

Featured Replies

פורסם

לוח GA-965P-DS3P עם שני סטיקים של GEIL 1GB PC2-6400 ששני סטיקים בפנים MEMTEST מראה 80 אלך ERRORS שרק אחד מהם בפנים אין ERRORS ב MEMTEST ששניהם בפנים כבר אחרי דקה וחצי אלפי ERRORS בMEMTEST

מפרט מלא שלי בחתימה.

בבקשה תעזרו לי....ביוס מעודכן....

פורסם

אם הביוס מעודכן לגירסתו האחרונה(F4) אולי אחד הזיכרונות תקולים, שניסית האם זה היה כל סטיק בנפרד?

פורסם
  • מחבר

שנסיתי זה היה כל סטיק בנפרד ....בנפרד אין ERRORS ביחד בדקה ראשונה כבר אלפי ERRORS

ונסיתי גם BIOS ממש חדש שקבלתי מחבר שלי מהנדס ב GIGABYTE ביוס F5 וגם ביוס V1 שזה ביוס מיוחד שהם פיתחו ללוח הזה למי שעובד עם VISTA שני הביוסים החדשים לא שוחררו עוד לקהל והם ישוחררו בקרוב

פורסם

קודם כול עם גירסאות הביוסים עוד לא שוחררו ללקוחות אז זאת אומרת שהם עדיין בתהליכי בדיקה מה שיכול לגרום לתקלה

כמו כן ניסית לחבר את הזיכרונות לסלוטים שונים כלומר (צהוב / כתום)

כמו כן אם חבר שלך מהנדס ב Gigabyte אז תתיעץ איתו האם הזיכרונות נתמכים ע"י הלוח

פורסם

מה?? הלוח DS3P בכלל מגיע עם ביוס F6. אז איך הגעתם לביוס F4 או F5?

אם מדובר בזכרונות GEIL Ultra, אז הבעיה היא לא בתיאום עם הלוח. אצלי אין שום בעיות עם memtest.

פורסם
  • מחבר

להציק לו יותר מדיי אני לא אוהב...יש לו לעבוד על לוחות ולספק תמיכה למעל 10 אלף ספקים כך שאני לא אוהב להציק....

פורסם

GA-965P-DS3P (rev. 2.0)

The newest Bios is F4

GA-965P-DS3P (rev. 3.3)

The newest Bios is F4

פורסם

ניסית להגדיר מתח ותזמונים ידנית בביוס ?

פורסם

GA-965P-DS3P (rev. 2.0)

The newest Bios is F4

GA-965P-DS3P (rev. 3.3)

The newest Bios is F4

משונה.. אצלי גרסת הביוס שרשומה היא F6 (גם בתפריט של הביוס עצמו), יכול להיות שה F6 של DS3 הוא F1 של DS3P?

83622158aj8.th.jpg

פורסם

להציק לו יותר מדיי אני לא אוהב...יש לו לעבוד על לוחות ולספק תמיכה למעל 10 אלף ספקים כך שאני לא אוהב להציק....

אז תנסה את ההצעה השנייה שלי

SerpentMage התאריך של הביוס שלך 20/9/2006 שונה מהתאריכים של הביוס ששוחרר באתר של Gigabyte בשתי ה Revision's

GA-965P-DS3P (rev. 2.0)

F1 2006/10/31 First Release

F3 2006/12/27 Fix S1 standy / S3 suspend to RAM fail under Win2000

F4 2007/01/08 Enhance FSB frequency flexibility

GA-965P-DS3P (rev. 3.3)

F4 2007/01/08 Enhance FSB frequency flexibility

פורסם

אוקיי, עכשיו הכל ברור..

פורסם

תוודא שהבדיקה שאתה מריץ היא על Bios Std ולא על Bios All.

יש לוחות + זכרונות שלא מסוגלים להריץ בדיקה כמו שצריך אם לא נשארת כמות מסויימת של זכרון לא ממופה

פורסם
  • מחבר

אוקי תגידו שאני מטורף...הלכתי אתמול וקניתי את הלוח הבא ב INSTANT DELIVERY את הלוח P5N32-E SLI (הלוח שידוע כי הוא בעצם אותו STRIKER רק בלי ESATA קדמי - כן זה נכון! גם כתוב עליו STRIKER EXTREME אם להוריד את מדבקה אחת על הלוח!!!) ואת הלוח שלי DS3P אני מחר הולך להחזיר לחנות שממנה קניתי ....וגם את הזכרונות האלה אני הולך להחליף אצלם...כי הזכרונות האלה עושים בדיוק אותן בעיות גם בלוח החדש! עכשיו עד שאני מחליף ביום ראשון אני עובד רק עם STICK אחד והשני על השולחן :\ אני התקנתי VISTA עם DRIVERS BETA שהיו על ה CD של ASUS והכל עבד ממש לא יציב! אפילו מסך כחול קבלתי...הכל עבד כמו FREEZY BASTERD ואחרי שהורדתי בקושי את ה DRIVER החדש ל CHIPSET מהאתר של NVIDIA הכל עובד 10000%%% רק קצת לאט בתפריטים מדיי פעם כי וואלה גיגה אחת RAM לא משהו ל VISTA אני עכשיו עם 30 מגה FREE בRAM...לא נעים :\

למה החלטתי לקנות את הלוח החדש ולמה בעצם לא קניתי את הלוח החדש מהחנות שבה קניתי את ה DS3P ?

1 ) החנות אמרה שהם לא מוכרים לוחות 680I ולא משנה איזה חברה, כי זה לוחות לא יציבים שעושים הרבה בעיות - אבל בטח הם אומרים כי היו להם בעיות עם הלוחות הראשונים שיצאו ל 680I הלוחות של ASUS זה סיפור אחר לגמריי זה לוחות ש ASUS הינדסו בעצמם מאפס.

2) שאלתי אותם מה לגבי STRIKER - נאמר לי שגם הוא לוח שסובל ממחדלי ה 680I ועל כך הם לא מוכרים אותם.

3) אני צריך SLI ביום ראשון אני מקבל את ה GF8800GTS השני שלי....ועם DS3P יכולתי לשים אותו רק במקום אחד - מדף!

4) כך שיום ראשון אני נוסע לחנות להחזיר להם את הלוח ולהחזיר להם את הזכרונות הפגומים ולקחת מהם זכרונות טובים. אני חושב אולי כדאי כזיכוי על לוח האם להוסיף בעצם ולקחת זכרונות 8000 במקום 6400 ? מה אתם אומרים?

תודה! דעתכם חשובה לי!

פורסם

תחשוב יותר בכוון של ספק כוח חדש

פורסם
  • מחבר

תחשוב יותר בכוון של ספק כוח חדש

זה כבר טופל :) יושב אצלי ENERMAX 600W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים