עבור לתוכן

מידע שימושי במקרה של תקיפה בעירק

Featured Replies

פורסם

אתם יודעים מה היה הגורם הכי גדול למוות במלחמה ? ... אם לא אז אני יגיד לכם הגורם הוא שאנשים לא ידעו פשוט כיצד לשים את המסכה

ופשוט שמו אותה בלי ליפתוח את הסוגר בזצ השני והתוצאה היא שהם פשוט נחנקו !!!

• תגובות 79
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן גם לנו אמרה את זה החיילת שבאה אלינו לכיתה, בשביל להסביר לנו איך לשים מסכת אב"כ.

בכל מקרה, עכשיו זה כבר לא יכול לקרות, כי שני הפקקים מחוברים ברצועה, ואם מורידים אחד, השני יורד איתו ביחד.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מי שמשלה את עצמו וחושב שלא תהיה מתקפה אמריקאית בעירק טועה ובגדול. אני רוצה להאיץ קצת את הנושא ולשמוע מה אתה חושבים ואולי חוויות ממלחמת המפרץ הקודמת (למי שזוכר מה קרה בכלל).

בכל מקרה הנה עוד ידיעה לגבי חומרת המצב.

אשמח לשמוע את דעותיכם.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

צרפתים ! "חרא של עם", אמרנו?

ובכן מסתבר שחברה צרפתית מכרה חלקי חילוף למטוסי קרב לעיראקים. כנראה שהם דיי מזדהים עם פשעי העם העירקי במזרח התיכון והם ממשיכים ומוסיפים לסייע למדינה המסוכנת בעולם.

אני מקווה שמר המבורגר ומקדונלד'ס יידע לטפל בסורר ה-"בגט " הצרפתי העלוב.

פורסם

תגידו אתם באמת חושבים שאיום העירקי הוא האיום הכי גדול על ישראל

שחכתם את החברים שלנו בלבנון את החיזבללה אם המאגר של אלפי הקטיושות שיש להם

ועכשיו שהם קרובים לגבול הקטיושות יכולות להגיע עד לקריות ועני עוד גר בעכו

katyupic.gif

מידע על הקטיושה

פורסם

תגידו אתם באמת חושבים שאיום העירקי הוא האיום הכי גדול על ישראל

שחכתם את החברים שלנו בלבנון את החיזבללה אם המאגר של אלפי הקטיושות שיש להם

ועכשיו שהם קרובים לגבול הקטיושות יכולות להגיע עד לקריות ועני עוד גר בעכו

katyupic.gif

מידע על הקטיושה

שינסו.

פורסם

הלבנונים זה עוד הקטע הקל. אל תשכחו את חברינו הסורים.

פורסם

אני לא חושב שהסורים מהווים איום ממשי ...

סתקלו על האירנים.

פורסם

וכמובן חבירנו הפלסטינאים :)

פורסם

הפלסטינים הם באמת האויב שבפנים אין לנו מושג מה הם מחביאים אצלם בערים מי יודע מה העבירו

להם כל מיני אירגונים אנטי ציונים

פורסם

אני מאוד מקווה שמר מקדונלד'ס ומר "יש לי נפט בשדות טכסס" ידע לטפל בקרואסון הצרפתי העלוב.

כן כן , צרפת הולכת לשלם ובגדול על מדיניות הפרו סטנית - הפרו סאדמית שהיא מציגה בעולם.

היום (יום שישי , היום שבו צרפת הטילה ווטו נגד המלחמה בעיראק) הוכיחה צרפת, כי היא מושפעת מגורמים איסלאמים קיצוניים שהסתננו לתוכה(המהגרים מטוניס ומאלג'ריה).

כנראה שאינטרסים צרפתים חשובים מקטל ושואה של כורדים ויהודים - ציוניים(אויי איזה מילה גסה - ציונים) בעתיד.

פורסם

היום (יום שישי , היום שבו צרפת הטילה ווטו נגד המלחמה בעיראק) הוכיחה צרפת, כי היא מושפעת מגורמים איסלאמים קיצוניים שהסתננו לתוכה(המהגרים מטוניס ומאלג'ריה).

או שצרפת פשוט לא חושבת כמוך.. לא סתם ניתנה האפשרות להטיל וטו באו"ם.

ובקשר ל"חברה צרפתית מוכרת מטוסים לעיראק"- גם אחינו הקריית שמוניים מכרו דברים הרבה יותר גרועים מחלקי חילוף לאנשים יותר גרועים מהעם העיראקי.

מי שמתנגד למה שאתה חושב ופועל אחרת לא אוטומטית הופך לטיפש, בוגד ורודף בצע.

בקשר לדעתי, צריכה לבוא מתקפה על עיראק בשלב כלשהו, אבל בטח ובטח שהמתקפה לא תהיה מתקפת בוש/בלייר.

פורסם

ומדוע לא בוש ובלייר? מישהו צריך לעשות זאת, ועדיף עכשיו מלעולם לא.

פורסם

השוואה מהממת!

זוג נרקומנים מכר נשק, משקפות, ראיית לילה ומפות ליחזבאללה, לעומת חברה צרפתית מגובה ע"י הממשללה שלהם.

ומי בדיוק זה או"ם?

(להזכירכם אום)

איפה אנחנו חיים. יושבת ראש הוועדה לזכויות אדם היא השגרירה מלוב.(אני לא יודע אם לבכות או לצחוק).

חברה במועצת הביטחון - סוריה - זה בדיחה שאני ממש לא מעקל.

או"ם - זה המקום שבו נותנים לחלשים ולמסכנים למות תחת רודנותם של חלאות העולם.

ואלמלא ארה"ב (האובססיבית לנפט וזהב לדעת חכמים רבים באתר) היו נכחדים רבים מאומות העולם.(כן אני מזכיר את סומליה, בוסניה, וכמובן כוווית ).

זה מזכיר לי בדיוק את הסיטואציה שאיטליה הפשיסטית חברה לגרמניה הנאצנית בשלהי מלחה"ע ה-II , ואתה תקרא לזה "היא לא חושבת כמוך... ובלבלבלבלהה"- אכן ואני מנסה להרהר בליבי האם איטליה בזמנו היתה "מי שמתנגד למה שאתה חושב ופועל אחרת לא אוטומטית הופך לטיפש, בוגד ורודף בצע.".

אני חיי בצד שלי, אני חי ומליונים סביבי רוצים במותי. זה הצד שלי , מבחינתי אני עושה הכל בשביל עצמי.

מי שלא חושב כמוני , וכמובן תומך ברודנים, רוצחים, ואנשי שטן -> אויבי העם שלי . נקודה. (כל השאר חולמים בהקיץ בדיוק כמו ב-1930 )

במקרה הזה צרפת עונה על כל התנאים.

והשוואות מטומטמות כמו עם חברינו מהצפון - ממש ממש אומללות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים