עבור לתוכן

מידע שימושי במקרה של תקיפה בעירק

Featured Replies

פורסם

כולנו יודעים שממ"ד זה דרעק. אולי זה אטום, אבל מה ישרוד רסיסים, מקלט תת קרקעי עם 40 ס"מ של קירות, או ממד בקומה מי יודע כמה?...

• תגובות 79
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מבלבל בין מקרים.

היה רק אחד שמת מפגיעת טיל ישירה.

היו כמה מקרים של התקפת לב עד כמה שאני זוכר.

היום הייתי בהרצאונת על מלחמת המפרץ.

תעשו לעצמכם טובה וכשאתם בחדר מוגן תוודאו שהחלונות גם אטומים. שני מקרי המוות היחידים שהיו ישירות מהטילים היו כתוצאה ממיגון לקוי בחלונות (פעם אחת חלון פתוח והאיש היה בחדר עף מההדף אל הקיר והראש שלו פשוט נמרח שם, ומקרה שני חלון רעוע שדרכו חדר רסיס ישר לתוך קנה הנשימה של אישה אחת)

אני הבנתי שמקרה המוות היחידי בעת התקפות הסקאדים היה התקף לב עקב חרדה. מי אירגן את ההרצאה? נשמע לי לא אמין. סיפורים אורבניים אולי?

מי שארגן את ההרצאה והנחה היה תת אלוף שבזמן המלחמה היה ראש הג"א (הגנה אזרחית) אז המידע הוא 100% אמין... ::)

+סרטים פנימיים של הג"א וגם ציבוריים, והיה מצויין שם את המקרים, SO....

כולנו יודעים שממ"ד זה דרעק. אולי זה אטום, אבל מה ישרוד רסיסים, מקלט תת קרקעי עם 40 ס"מ של קירות, או ממד בקומה מי יודע כמה?...

ממ"ד זה 20-30 ס"מ עובי, תלוי באיזה שנת יצור מיקום ועוד כל מיני.

והוא ישרוד אבל אכן יותר בטוח מקלט.

פורסם
  • מחבר

אם הטילים לא יהרגו אותך אז הראדון, שנמצא המקומות נמוכים (ובעיקר במקלטים) יהרוג אותך. צריך שלמקלט הזה יהיה איורור טוב.

פורסם

באיזו מערכת הפעלה אתם ממליצים להשתמש בזמן המלחמה ?

כלומר איפה ה"חלונות" יותר אטומים ? ;)

פורסם

זהו, הראדון. זה מה שיהרוג אותי. בחייך.... במדינה שנהרגים בה 500 איש בתאונות דרכים בשנה, כמעט 700 הרוגים בפיגועים בשנתים, חיילים נהרגים 'בשיגרה', יש איום טילים עלינו, ולחלקו אנחנו לא מודעים אפילו, אז הראדון, זה מה שיהרוג אותי.

פורסם
  • מחבר

זהו, הראדון. זה מה שיהרוג אותי. בחייך.... במדינה שנהרגים בה 500 איש בתאונות דרכים בשנה, כמעט 700 הרוגים בפיגועים בשנתים, חיילים נהרגים 'בשיגרה', יש איום טילים עלינו, ולחלקו אנחנו לא מודעים אפילו, אז הראדון, זה מה שיהרוג אותי.

אני לא יודע אם אתה צוחק או לא אבל הראדון מסוכן מאוד וגורם לסרטן. תאמין לי. בתור אחד שמתעסק בקרינות אני יכול להבטיח לך שהסיכון הוא ממשי וזה לא משהו לצחוק עליו.

פורסם

כדאי לך גם להזהר, יכול לטרוף אותך נמר. :lol:

פורסם

מה זה ראדון? (מצטער על החוסר ידע...)

כמה סוללות/גפרורים/נרות אתם ממליצים לקחת?

יש המלצות לספרים לקריאה שם? (אני רציני ב100% לשבת כל היום עלול להיות משעמם)

פורסם
  • מחבר

מה זה ראדון? (מצטער על החוסר ידע...)

כמה סוללות/גפרורים/נרות אתם ממליצים לקחת?

יש המלצות לספרים לקריאה שם? (אני רציני ב100% לשבת כל היום עלול להיות משעמם)

ראדון הוא סוג של גז הנמצא במקומות נמוכים (בדר"כ מקלטים) והוא מסוכן מאוד. חשיפה ממושכת לראדון יכולה לגרום לסיבוכים ולסרטן.

דרך אחת לטפל בראדון הוא איוורור מתמיד של אותו חלל סגור.

פורסם

אני מאוורר את החלל הזה, דווקא לא מעט. אבל בחייך..... מכל המיליון דברים שיש כאן, גם רעידת אדמה מסוכנת לנו...

פורסם

[ראדון הוא סוג של גז הנמצא במקומות נמוכים (בדר"כ מקלטים) והוא מסוכן מאוד. חשיפה ממושכת לראדון יכולה לגרום לסיבוכים ולסרטן.

דרך אחת לטפל בראדון הוא איוורור מתמיד של אותו חלל סגור.

10Q

פורסם
  • מחבר

אני מאוורר את החלל הזה, דווקא לא מעט. אבל בחייך..... מכל המיליון דברים שיש כאן, גם רעידת אדמה מסוכנת לנו...

אני לא מבין מה הבעיה שלך? הת'רד הזה הוא על משהו ספציפי מאוד (אתה יכול לקרוא את הכותרת אם שכחת) אז מה אתה מערב דברים אחרים?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עוד קצת מידע שימושי בחסות walla

פורסם

עיינתי באתר Walla אודות סאדם חוסיין:

"הוא רואה עצמו צאצא הנביא מוחמד; הוא קיבל פרס מאונסק"ו; הוא לקח את בניו לצפות בהוצאות להורג כדי שיתחשלו; הוא לא ישן 2 לילות באותו מקום; עותק קוראן בן 600 עמוד נכתב בדמו; ומה שמעניין אותו, זה מה יחשבו עליו בעוד 500 שנה; סדאם חוסיין, פרופיל"

He is the Devil !

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מופז: להתכונן למתקפה על עיראק בשבועות הקרובים

לכתבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים