עבור לתוכן

מידע שימושי במקרה של תקיפה בעירק

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון מדברים יותר ויותר על האפשרות הבלתי נמנעת שתהיה מלחמה בעירק. על כל צרה שלא תבוא וגם להיות קצת יותר מוכנים החלטתי לפתוח את הת'רד הזה, שירכז מידע חשוב בנוגע להכנות לקראת המתקפה.

הקישור אותו אני רוצה להביא הוא של פיקוד העורף, אשר מרכז בצורה טובה מאוד כמעט את רוב הדברים שצריך לדעת.

http://www.idf.il/hebrew/organization/homefront/default.stm

אם יש לכם קישורים למידע שימושי בנוגע להגנה או הכנה למתקפה אתם מוזמנים לשים זאת כאן.

redeemerwhore.gif

בתקווה שלא נראה כאלו...

• תגובות 79
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היום הייתי בהרצאונת על מלחמת המפרץ.

תעשו לעצמכם טובה וכשאתם בחדר מוגן תוודאו שהחלונות גם אטומים. שני מקרי המוות היחידים שהיו ישירות מהטילים היו כתוצאה ממיגון לקוי בחלונות (פעם אחת חלון פתוח והאיש היה בחדר עף מההדף אל הקיר והראש שלו פשוט נמרח שם, ומקרה שני חלון רעוע שדרכו חדר רסיס ישר לתוך קנה הנשימה של אישה אחת)

פורסם

אתם תראו אותי כאן עם מסכת אב"כ

פורסם
:silly:
פורסם

אני לא חושב שהסמיילי עם הרידימר אמור להעליב אותך

פורסם

אני לא חושב שהסמיילי עם הרידימר אמור להעליב אותך

כן באמת :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הת'רד הזה נפתח בכדי לספק מידע שימושי. כל הערה שיש לך על תוכנו אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי (זאת במידה ויש לך זמן). התעסקות בסמיילי מסויים ששמתי בת'רד לא נראית לי לעניין ועל אחת כמה וכמה שהיא לא פוגעת באף אחד.

פורסם

היום הייתי בהרצאונת על מלחמת המפרץ.

תעשו לעצמכם טובה וכשאתם בחדר מוגן תוודאו שהחלונות גם אטומים. שני מקרי המוות היחידים שהיו ישירות מהטילים היו כתוצאה ממיגון לקוי בחלונות (פעם אחת חלון פתוח והאיש היה בחדר עף מההדף אל הקיר והראש שלו פשוט נמרח שם, ומקרה שני חלון רעוע שדרכו חדר רסיס ישר לתוך קנה הנשימה של אישה אחת)

אני הבנתי שמקרה המוות היחידי בעת התקפות הסקאדים היה התקף לב עקב חרדה. מי אירגן את ההרצאה? נשמע לי לא אמין. סיפורים אורבניים אולי?

פורסם

אתה מבלבל בין מקרים.

היה רק אחד שמת מפגיעת טיל ישירה.

היו כמה מקרים של התקפת לב עד כמה שאני זוכר.

פורסם

יודעים איך היה אפשר למנוע את כל זה? לירות קודם, לשאול שאלות אח"כ.

העולם צריך להבין שככה צריך להתנהג עם טרוריסטים ורוצחים.

פורסם

יודעים איך היה אפשר למנוע את כל זה? לירות קודם, לשאול שאלות אח"כ.

העולם צריך להבין שככה צריך להתנהג עם טרוריסטים ורוצחים.

בשביל להפטר מרוצחים וטרוריסטים אנחנו צריכים לחקות אותם?

לא נראה לי שזה יעבוד ;D

פורסם
  • מחבר

לא בשביל זה פתחתי את הת'רד. מטרתו היא לעזור ולא לפתוח פה דיון על ערבים ויהודים. אני מבקש להפסיק עם הדיון הזה.

argue.gif

פורסם

אני היחיד ששמע על המשפחה שעשתה מנגל בחדר האטום? :P

פורסם

שמעתי על זה, אדיר.

לי יש מקלט, לא ממ"ד, קריא, אין טלפון, קליטה לסלולרי, או שקע לרשת. קצת זמן איכות. תבדקו שיש לכם הכל, נילונים טובים, מסכות רעננות, גפרורים, סוללות, פנסים, מצלמות, טרנזיסטורים, שקית שירותים כימים (כאלו ששופכים לדלי ועושים מה שעושים, במקרה של כמות גדולה של נשק שיפול כאן, ויהיה מסוכן לצאת לשירותים, זה הכרחי, אני זוכר מ1991!)מטף, משהו נוח להשען עליו, וכו' וכו', מלחמה נעימה לכולם!

פורסם

אני חי בחדר האטום של הבית...

יש שם הכל...

טלויזיה, מחשב... חסר רק מקרר :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים