עבור לתוכן

לא מצליח לסנכרן את המערכת עם הX-Fi, התרשלות של KSP.

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את המחשב החדש ובתוכו כרטיס הקול המדובר - X-Fi.

כל הדרייברים מותקנים חוץ מכ.הקול.

כשאני מנסה להתקין את הדרריבים דרך הסי-די, אני מקבל הודעה שאומרת שכ. הקול לא מותקן או לא מזוהה ע"י המערכת.

אשף התוכנה מזהה את הכרטיס כהתקן שמע ולא כX-Fi עצמו. ניסיתי לאלץ את האשף לזהות את הכרטיס כמה שהוא וזה עדיין לא עובד.

השאלה שלי היא איך אני גורם לוונידוס לזהות את הכרטיס לפחות ברמה הכי נמוכה כדי שהתוכנה בדיסק תוכל לזהות את הכרטיס להתקין את הדרייברים.

נ.ב בדרך כלל ווינדוס מזהה את ההתקן והתוכנה מתקינה את הדרייבר ללא בעיות.[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 15:14:11

מצטער על ההקפצה, התברר שהכרטיס שהמערכת מזהה הוא כרטיס הקול המובנה על לוח האם.

הX-Fi לא מזוהה בכלל.

מה הלאה?

פורסם

תכבה את המובנה בביוס

פורסם
  • מחבר

תכבה את המובנה בביוס

עשיתי את זה וזה מזהה כרטיס קול (שד"א התסכלתי עליו קצת וחוץ מזה שכתוב עליו קריאטיב, אני לא רואה שום דבר שמוכיח שהוא X-Fi), אבל עדיין לא נותן לי להתקין את הדרייברים.

פורסם

אם אתה כיבית את המובנה אז מה שהוא מזהה יכול להיות רק הכרטיס קול

תנסה לכבות את המחשב ולהעביר את הכרטיס קול לסלוט PCI אחר, אולי אחד יותר רחוק

ולמה דרייברים מהדיסק? תתקין מהאתר של קריאייטיב את האחרונים

פורסם
  • מחבר

אני כרגע גיליתי שהכרטיס שKSP נתנו לי הוא לא XtremeMusic אלא XtremeGamer ולכן הדרייברים לא עובדים.

סבא שלי התעקש ליהיות נוכח עם עו"ד שיצלם אותי פותח את המחשב כדי להחליף את הכרטיס בין חריצי הPCI, פסיכי.

בכל מקרה אין שום דרייבר שאני יכול למצוא שיתמוך בגרסת הגיימר רק ליומיים שהכרטיס במחשב לפני שסבא שלי תובע אותם ואני מקבל את הכרטיס שהזמנתי, גרסת המיוסיק.

מה אני יכול לעשות בינתיים?

פורסם

לא צריך לתבוע

רק חבל שהם עוד פעם עושים את הטעות הזאת

וגם זה שאתה לא בודק את התמונה באינטרנט של האקסטרים מיוזיק לפני שאתה מקבל אותו בחנות

לך לשם ותגיד שהם טעו ושהם הביאו לך אקסטרים גיימר

פורסם
  • מחבר

לא צריך לתבוע

רק חבל שהם עוד פעם עושים את הטעות הזאת

וגם זה שאתה לא בודק את התמונה באינטרנט של האקסטרים מיוזיק לפני שאתה מקבל אותו בחנות

לך לשם ותגיד שהם טעו ושהם הביאו לך אקסטרים גיימר

סבא שלי עשה את כל הקניות, אני ראיתי אותו בפעם הראשונה מורכב לפני שעתיים שקיבלתי אותו בבית.

בכל זאת, אין מקום שאני אוכל להוריד דרייברים ממנו?

פורסם

אמרתי לך

מהאתר של קריאייטיב

פורסם

בכל מקרה האקסטרים גיימר הוא 100 שקל פחות, מה ששילמת עליו זה 100 שקל יותר, הם גנבו לך 100 שקל

פורסם

אל תהפכו את הת'רד הזה לדיון על KSP - זה לא המקום.

התגובות הלא רלוונטיות נמחקו.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה האקסטרים גיימר הוא 100 שקל פחות, מה ששילמת עליו זה 100 שקל יותר, הם גנבו לך 100 שקל

אין שם.

עזבתי את הכרטיס וניסיתי להתקין את הכרטיס המובנה על לוח האם. התקנתי אותו ושווינדווס עולה, אני מקבל מסך כחול לחצי שניה והמחשב עושה בוט מחדש.

אין לי מושג מה לעשות, אני פשוט אחכה לכרטיס שלי מ-KSP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים