פורסם 2007 בפברואר 918 שנים חח אני יודע שזה נשמע קצת מפגר..אבל השמש היא בעצם לבה בכמות עצומה...היא לא צריכה לכבות מתישהו ולהפוך לאבן?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים היא לא בדיוק גוש לבה זה קצת יותר מזהhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%A9
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים השמש היא לא לבה,השמש היא כוכב (לא לכת!) שעשוי מגז ומפיץ אור וחום בכמות עצומה.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר השמש היא לא לבה,השמש היא כוכב (לא לכת!) שעשוי מגז ומפיץ אור וחום בכמות עצומה.נו בסדר,עדיין הוא לא צריך לכבות מתישהו??איך יש לו אנרגיה אין סופית??
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים השמש לא תתכבה בחייך אלא בעוד כמה מיליארדי שנים כשהדלק שלה יגמר ואז היא תתנפח ותשיל חומר ותהפוך לננס לבן
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר השמש לא תתכבה בחייך אלא בעוד כמה מיליארדי שנים כשהדלק שלה יגמר ואז היא תתנפח ותשיל חומר ותהפוך לננס לבן לקחת את זה מויקפדיה :
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים בטח שהיא נכבית. תהליך הכיבוי הוא איטי ותוך כדי, הכוכב מתנפח ומנתפח ונהיה אדום גדול. בסוף הוא פשוט מת. לפעמים כוכב מת תוך כדי פיצוץ אדיר. כאשר החומר ייסוד שבתוכו נגמר הוא קורס לתוך עצמו בגלל כוח הכבידה שהוא עצמו מייצר, ואז הוא פשוט מתפוצץ בתופעה שנקראית "סופרנובה". אחד מהשניים יקרה לשמש שלנו בעוד זמן לא ידוע. בטוח שלא בזמן החיים שלך ..
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר אין בעיה פשוט קראתי את זה כבר.. בטח שהיא נכבית. תהליך הכיבוי הוא איטי ותוך כדי, הכוכב מתנפח ומנתפח ונהיה אדום גדול. בסוף הוא פשוט מת. לפעמים כוכב מת תוך כדי פיצוץ אדיר. כאשר החומר ייסוד שבתוכו נגמר הוא קורס לתוך עצמו בגלל כוח הכבידה שהוא עצמו מייצר, ואז הוא פשוט מתפוצץ בתופעה שנקראית "סופרנובה". אחד מהשניים יקרה לשמש שלנו בעוד זמן לא ידוע. בטוח שלא בזמן החיים שלך .. אה יופי הורדת לי אבן מהלב..חשבתי היא תתכבה מחר
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אחד מהשניים יקרה לשמש שלנו בעוד זמן לא ידוע.ההערכות לפיהן השמש שלנו תבצע "גראנד פינאלה" בדמות סופר נובה או נובה, נפסלו. כלומר זה התרחיש הראשון. לגבי לוח הזמנים, מדובר בתהליך ארוך, אך המועד כעקרון ידוע: עוד 5 מיליארד שנים.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר אז עוד 5 מילארד שנה לא יהיה כדו"א מענייןמעניין מה האנשים יעשו עוד4,999,999,999 שנה יהיה להם שנה בערך לחיות כנראה ;D
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר עוד 400000000 שנה? אני לא חושב שהמין האנושי ישרוד עוד 10000 שנה כן אה...עד אז הטרור כבר יהיה עם טכנולגיה שבלחיצת כפתור הנכד של בן לאדן יפוצץ את כולנו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.