פורסם 2007 בפברואר 818 שנים יש לי זיכרון 1GB של RAM במחשב Pentium 4 3.2GHzאני משתמש בתוכנה Pc Boosterולפיה אני רואה ככה (זה לאחר הפעלת המחשב מחדש בלי להפעיל שום תוכנה) Total Memory :1021 Avail Memory : 680יכול להיות שכ-MB 340 זיכרון בשימוש על הפעלת המחשב ?
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אצלי זה 160 -200 בלי שום תוכנה אם אתה רוצה להוריד פעולות פשוט כנס להתחל---הפעלה---msconfig
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר זה הקטע שכלום פשוט לא עולה אצלי ב- msconfigמה שמסומן אצלי ב- V זה רק אלה :C:\windows\system32\nerocheck.exesystemroot%\system32\dunprep 0 -k%C:\windows\system32\ctfmon.exeוזהו !!יכול להיות שיש איזה משהו שמנצל לי סתם מהזיכרון ?
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר זה מה שיש לי במנהל המשימות, ולא ניראה לי שיש לי וירוס..[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים ברוך הבא למיקרוסופט וינדוס עולם של בזבוז משאבים. תגיד תודה - הויסטה לוקחת פי שניים (לפחות). סתם תרגיל מעניין - תבדקוכמה כל תוכנה לוקחת בזכרון וירטואלי (מעבר לזיכרון הפיזי) ותגלו מספרים מאוד מעניינים.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר כן ברור שאם תפעיל את כל התונות שיש לך במחשב אז הזיכרון שלך לאט לאט ירדאבל אצלי לא פועל כלום !! וזה אחרי הפעלת המחשב מחדש לא יכול להיות שלוקח 340 מגה זיכרון להפעלה של המחשב !!מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה ?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים שים לב כי אתה משתמש גם ב ZoneAlarm אשר צורכת הרבה זיכרון כמו כן Internet Explorer אותו דבר
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר הנה , זה מה שמופיע כשאני מפעיל את המחשב , בלי שום תוכנה , בלי שום כלום , ועדיין זה תופס משהו כמו 360 מגה זיכרון מה יכולה להיות הבעיה ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר הפעלתי שוב את המחשב מחדש , ניסיתי להפעיל את מנהל המשימות כדי לבדוק את הקובץ שאמרת ליואיכשהו מופיעה לי ההודעה : [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר לא עשיתי כלום , לא שיניתי שום הגדרות ,סתם לחצתי על ctrl + alt + delete וזה הראה לי את השגיאה הזואיך אפשר לסדר את זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.