עבור לתוכן

העליון: גבר המסרב להפסיק יחסי מין - אנס

Featured Replies

פורסם

עד שלא ימציאו שיטה להכנס לראש של בן אדם ולדעת בדיוק מה הוא חושב ומה היה

אין דרך טובה יותר.

לשיטתך, כל אונס שאין לו עדים וזו מילה של הבחורה מול מילה של הבחור צריך לזכות מכיוון שאין דרך אובייקטיבית לדעת מה באמת קרה

• תגובות 78
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מדבר רק על הנזק לגבר, אני מדבר גם על הנזק לבחורה

היא נמצאת עם הגבר כבר כמה דקות. ופתאום לא בא לה. מה יקרה אם זה ימשך עוד דקה - דקה וחצי? איזה נזק נפשי קטסטרופלי יגרם לה בדיוק?

בוא אני אעשה את זה לאחותך ואז נראה מה תגיד.

נו! עוד דקה וחצי, מה איכפת לה? :kopfpatsch:

אף פעם לא גרמו לך עוול בחיים? לא עשו לך משהו(לא בהרכח מיני) בניגוד לרצונך?

שאתה כזה גיבור על גבי דפי האינטרנט.

קבל דוגמה מאוד יפה, עולם האיגרוף! מפסיקים לתקוף ברגע שהROUND נגמר, נכון?

אבל אתה הרי בשוונג של המכות, אז מה זה משנה עוד דקה, דקה וחצי?

כי במומנטום של עצבים ואנדרנלין, אתה יכול להרוג את היריב שלך, כאשר בסה"כ מדובר בספורט.

אז גם כאן בסה"כ מדובר באהבה בין 2 אנשים, אז למה להפוך את זה למשחק שליטה? :bash:

עמרי, לגבי המקרה הספציפי של רמון, אמנם זה בהחלט לא נראה טוב בשביל רמון

אבל לאור מה שקורה גם עכשיו במערכת המשפטית בארץ(בחרו איזה YESMAN שלא יבצע שום רפורמות והמושחתים

בעליון ימשיכו לתפקד במוסד זה) רק מראה שהפסיקה לרעת רמון היא בשביל לתפור לו תיק.

התמונה זה מאוד מכריע...אם הוא עשה בה משהו בניגוד לרצונה וזה זיעזע אותה, מדוע היא הצטלמה

איתו בחיבוק אחרי זה? עם כל הכבוד, זה לא מוזר לך? תחשוב על זה בצורה אובייקטיבית רגע.

אתה במסיבה, חטפת מכות מערס, תצטלם איתו 5 ד' אחרי זה בחיבוק? :nixweiss:

קטונטי מלהיות שופט ודיין, אבל זה עדיין נראה לי מעט תמוה.

פורסם

דווקא הביאו למשרד המשפטים מישהו שמתנגד לכל הרפורמות שהנהיג ברק

הוא אפילו קיבל איום מחשין :)

בהקשר של רמון, אני בכלל לא חושב שזה היה צריך להגיע לבית משפט

אני מניח שהיום גם רמון חושב כך :P

פורסם

אני לא מדבר רק על הטווח הקצר.

ועוד פעם:

איזה נזק נפשי קטסטרופלי יגרם לה בדיוק?

קבל דוגמה מאוד יפה, עולם האיגרוף! מפסיקים לתקוף ברגע שהROUND נגמר, נכון?

אבל אתה הרי בשוונג של המכות, אז מה זה משנה עוד דקה, דקה וחצי?

כי במומנטום של עצבים ואנדרנלין, אתה יכול להרוג את היריב שלך, כאשר בסה"כ מדובר בספורט.

מה זה קשור? :bash:

את מי הולכים להרוג פה?

פורסם

למה הוא צריך להיות קטסטרופלי?

אם היה מדובר במשהו קטסטרופלי הוא היה בכלא

פורסם

מה שאני אומר הוא שמשלב מסוים הנזק שיגרם לבחורה לא יותר גדול מהנזק שיגרם לבחור.

עוד פעם, אני מדבר על זוג שמקיים יחסים בהסכמה מלאה, תוך רצון מפורש של השניים, במשך זמן מסוים

ופתאום, תןך כדי העניין ובשלב מאוחר בו, הבחורה משנה את דעתה.

לדעתי יש איזהשהי נקודה, שכמובן קשה להגדיר בדיוק, שהיא סוג של נקודת אל-חזור, ובחורות צריכות להיות מודעות לכך

אני רואה יחסים כדבר שבו יש שני אנשים, וצריך להתחשב בצרכים וברצונות של שניהם, ולא רק של אחד מהם

ועוד פעם, תגדיר מנקות המבט שלך:

איזה נזק ("קטסטרופלי", לא "קטסטרופלי", אל תיצמד למילה) יגרם לה בדיוק?

פורסם

די כבר עם המלודרמטיות

איזה נזק יגרם לבחור? כאב ביצים?

נקודת אל חזור? אין דבר כזה

זה הגוף שלה, אתה לא יכול להכריח אותה לעשות משהו שהיא כבר לא רוצה לעשות

אפילו אם היא התחילה ומחליטה באמצע להפסיק

פורסם

טוב, מה אני אגיד לך, אני לא מקבל את הגישה שלך. לדעתי אתה חד-צדדי כאן.

ולא רק אני מכניס לכאן מלודרמטיות (ראה איזכורי אחיות למיניהם)

לדעתי כשמשקללים את אי-הנעימות לשני הצדדים יש שלב (די מאוחר) שממנו אי הנעימות שתיגרם לגבר מהפסקה תהיה יותר גדולה מאי-הנעימות (וזה לדעתי מה שזה, לא יותר מזה) שתיגרם לאישה מהמשך.

לכן, בין השאר בהתחשב בעבודה שמדובר ביחסיים זוגיים ולא באיזה עסקת נדל"ן, יש שלב שבו פחות לגיטימי לדרוש מהגבר להפסיק מאשר מהאישה להמשיך.

בכל מקרה, כשמדובר בזוג הייתי מצפה משני הצדדים לגלות התחשבות ולא ישר לרוץ לבית-משפט (עוד פעם, אני לא מדבר ספציפית על המקרה בכתבה).

פורסם

עד שלא ימציאו שיטה להכנס לראש של בן אדם ולדעת בדיוק מה הוא חושב ומה היה

אין דרך טובה יותר.

לשיטתך, כל אונס שאין לו עדים וזו מילה של הבחורה מול מילה של הבחור צריך לזכות מכיוון שאין דרך אובייקטיבית לדעת מה באמת קרה

קודם כול בו נעשה הפרדה בין המקרה של רמון למקרי אונס. במקרי אונס אכן צריך להוכיחשאכן נעשה בכול האמצעים האפשרים העומדים כיום לרשותנו- עדים,DNA,פוליגרף וכו'ה. העונש על אונס שהוכח לדעתי צריך להיות חמור פי 10 מהעונשים שנותנים כיום אבל, אם זה לא הוכח אי אפשר לשים בן אדם בכלא על משהו שיכול להיות שלא ביצע או לחילופין: לשים בן אדם בכלא בגלל שבחורה מסויימת נשמעה אמינה, כי במצב כזה יש 2 אפשריות. או שהיא דוברת אמת או שהיא משקרת ופשוט נשמעה אמינה ולכן אי אפשר להסתמך על זה. תהיה בטוח שיושבים בכול רגע נתון בכלא בארץ אנשים במשך שנים אשר הם חפים מפשע לחלוטין . זה אחד הדברים החמורים ביותר שיכולים להיות.

במקרה של רמון זה שונה, כי לא היה צריך לנסות להוכיח את הקיימות המקרה. השאלה כאן היתה אם זה היה בהסכמה או לא. מאחר ובאף אחת מהעדויות של המתלוננת עצמה לא נטען כי היא ניסתה ליברוח\אמרה לא\דחפה אותו וכדומה ואחרי זה גם חייכה והצטלמה איתו וכו'ה אני שואל את עצמי איך חיים רמון בעצמו היה יכול לדעת האם היא רצתה את הנשיקה או לא. הוא היה יכול לישאול אותה אם היא מסכימה להתנשק איתו אבל אני חושב שזה ברור שכך הדברים לא מתנהלים. אנחנו מנסים לזהות את הסכמת הבחורה בסימני הגוף שלה אז במקרה הגרוע חיים רמון טעה בהבנה שלו לגבי אותו מקרה ספציפי אבל מכאן ועד להרשעה במעשה מגונה וחיסול קרירה פוליטית הדרך עוד ארוכה.

פורסם

הוא אפילו לא הכיר אותה לפני הנשיקה

אפילו לא ידע איך קוראים לה

למה שקצינה בשנות ה20 המוקדמות של חייה תרצה לנשק גבר בשנות ה50 המאוחרות שלו?

פורסם

אין לי מושג אם הוא הכיר אותה קודם או לא אבל זה לא משנה. יש לא מעט מקרים במועדונים ופאבים שבחור ובחורה מתנשקים אחרי שעה ופחות של היכרות(בהסכמה) ואני בטוח שלא תמיד הגבר יודע בכלל איך קוראים לבחורה כך שאין בטענה הזאת כול זיק קטן לקייס כול שהוא. גם הטענה שהעלתה המתלוננת: איזה סיבה יש לי לנשק גבר בן 50, ובכן התשובה שלי לכך היא: אין לי מושג, ואני לא חושב שגם לבחורה יש מושג הרי סקס זה הרבה אמוציות רגשיות ללא הכרח להגיון מסויים באותו הרגע כך שגם הטענה הזאת לא מחזקת במאומה את גירסת הבחורה.

פורסם

השאלה האמיתית היא, האם כשאני עושה סקס ,כשהיא יושבת עליי, ואני אומר לה להפסיק אבל היא באקסטזה מסרבת להפסיק , האם אני יכול להתלונן על אונס?

פורסם

בארץ את לא יכולה לאנוס גבר

go nuts

פורסם
  • מחבר

הוא אפילו לא הכיר אותה לפני הנשיקה

אפילו לא ידע איך קוראים לה

למה שקצינה בשנות ה20 המוקדמות של חייה תרצה לנשק גבר בשנות ה50 המאוחרות שלו?

יש מספיק זוגות שהגבר מבוגר והאישה צעירה

לרמון יש מעמד וכסף ככה שיש צעירות שיצאו איתו(לא דווקה אותה בחורה אבל להגיד שזה לא יתכן זה מאוד לא נכון)

פורסם

אז היא פיתתה אותו, גרמה לו לנשק אותה

ואז הלכה להתלונן עליו.

וככה היא חשבה לנצל את המעמד/כסף שלו? ככה היא חשבה להתקדם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים