עבור לתוכן

העליון: גבר המסרב להפסיק יחסי מין - אנס

Featured Replies

פורסם
:lol:
  • תגובות 78
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעשה ביד/מקלחת קרה/תזמין זונה

היא מבקשת שתפסיק אז תפסיק או שתשא בתוצאות

הפסקת פעם באמצע?

תגיד לי איך תרגיש אחרי זה, עזוב את הקטע הנפשי, תגיד לי כמה זמן לקח לכאב בביצים שלך לעבור...

פורסם

לצערי כן

ועדיין, אתה לא יכול להכריח אותה להמשיך עם כל הצער (והכאב) שבדבר

פורסם
  • מחבר

אבל תיראו אם נותנים על זה רק עבודות שרות רואים שהשופטים לא רואים את זה בחומרה של אונס רגיל

פורסם

לצערי כן

ועדיין, אתה לא יכול להכריח אותה להמשיך עם כל הצער (והכאב) שבדבר

אפשר לתבוע אותה על עגמת נפש וכאב ביצים שלא ייאמן

כל שופט גבר יזדהה עם המצב

פורסם

אפשר גם להגיב בצורה בוגרת...

תאר לך יש לך בת בגיל 16

יש לה חבר והיא החליטה שהגיע הזמן

מורידים בגדים ומתחילים להתחמם

פתאום היא מרגישה שהיא עדיין לא מוכנה

הוא לא מוכן להפסיק כי הוא לא רוצה שיהיה לו כאב ביצים אז הוא ממשיך

היא אומרת לו תפסיק אבל הוא ממשיך

זה לא אונס?

כשהיא תבוא אליך בוכה תגיד לה שיש לה בעיה שהיא התחילה ושאתה מבין את הבחור כי אחרת היה לו כאב ביצים?

פורסם
  • מחבר

אבל מדברים על אחרי החימום

פורסם

חתיכת פרימיטיבי

מה זה משנה מתי היא אמרה תפסיק?

את מי זה מעניין שיכאבו לו הביצים?

שיביא ביד עד שיעבור לו!

פורסם

כל גבר יכול להגיד להבין,

שיש שני פרשונים לחוק הזה.

האחד, מבחינה יבשה - צודק לגמרי. גם אם בחורה אחרי מליון זיונים איתך עוצרת אותך בגלל ששכחת ת'יומלדת של אמא שלה,

והיא התעצבנה.. מותר לה להגיד סטופ, גם בדיוק שאתה לפני הסיום של הזיון, ואם היא אומרת לך תעצור, אתה באותו רגע צריך לעצור,

באותה השניה - כאלו הרמטכל בכבודו ובעצמו נתן את הפקודה לטוראי צעיר.

אבל יש ת'דוגרי. שום דבר לא עושים בכוח, כן, אבל לפעמים היא אומרת לא בא לי, וכולנו מנסים לנשק, ולגעת קצת.. עד שיתעורר קצת החשק..

אם כל פעם שהחברה אומרת שהיא עייפה היינו אומרים טוב מאמי, המצב היה רע. שום דבר לא בכוח, להפך, רק מלטפים ומנשקים ומחבקים.. (עד שהיא מתחננת לזה)

או עם בחורה חדשה שתמיד מנסה "לעצור" אותך ולדאוג שמה שיהיה זה מזמוז לייט ואתה רוצה להתקדם ולראות לאן אפשר להגיע.. היא רוצה שתגע שם רק בפגישה השלישית ואתה רוצה עכשיו.. אז כל עוד זה לא חס וחלילה בכוח, או שהיא לא מבקשת ממך מפורשות להפסיק, והכל בהסכמה..

זה התכלס.

פורסם

על פני השטח נראה ברור שזו פסיקה הגיונית לחלוטין - אם למשל קבעתי אם חבר לצאת לטיול לאילת, אבל ברך התחרטתי והחלטתי שאני רוצה שיוריד אותי בצד הדרך וייתן לי לחזור הבייתה, אבל הוא נועל את הדלת במקום זה וממשיך לסוע בכוח הרי שזו חטיפה לכל דבר.

אבל יש פה אלמנט שהחוק לכאורה מתעלם ממנו, נכון שההגרדה המילולית של אונס היא כפיה, לווא דווקא מינית.

אבל הפסיכולוגיה למשל מכירה באונס לא כמעשה מיני, לטענתם, אנס לא מגיע לסיפוק מהצד המיני של האקט אלא הצד הכוחי שבו , הגשמת פנטזיה.

ההבדל בין אונס "מדרגה ראשונה" ; בכוונת תחילה, לבין אונס כמו שמתוארת במיקרה, היא שהאונס שאנו מכירים עד כה מכיל בו אלמנטים תוקפניים, מסוכנים, האנשים שמאחוריו לא שולטים בעצמם, הרבה פעמים בגלל אי איזון כימי בראש, במילים אחרות, הם מסוכנים לחברה.

בניגוד למקרה המתואר בוא האקט הראשון בא מהצד המיני והסף תיסכול של הנאשם היה נמוך מידי כדי להפסיק באמצע, זה ממש לא עושה אותו מסוכן לחברה באותה מידה כמו אנס.

לא יכול להיות מצב שהחוק ייתייחס לשני המקרים כזהים לחלוטין.

פורסם

בגלל זה הוא קיבל רק עבודות שירות+קנס

פורסם

זה עדיין תקדים מהפכני ולא מקובל.

פורסם

מה הופך אותו ל"לא מקובל" ?

פורסם

תחליף לא מקובל ב"חריג".

פורסם

תעשה ביד/מקלחת קרה/תזמין זונה

היא מבקשת שתפסיק אז תפסיק או שתשא בתוצאות

למה אתה כזה מגעיל וחסר טאקט אבל? אני תמכתי במה שאמרת למעלה...

ותאמין לי שזה באמת לא קל להפסיק באמצע וזה בהחלט מחייב את הבחורה להסברים ולהתנצלות כי זאת בהחלט פגיעה שיוצרת עוגמת נפש לא קלה! למה אתה מתייחס לזה כאילו זה משהו כל כך קל ופשוט? לעצור סקס באמצע זה לא כמו ללחוץ על הברקס או משהו כזה !! זה קשה ובהחלט דורש כוח נפשי! אל תתייחס לזה בקלילות הזאת שבה אתה מתייחס לזה! אתה חושב שלהביא ביד או להזמין זונה זה פיצוי טוב? מקלחת קרה? WTF?? אני בכלל לא מבין אם זה ציני או רציני, אבל מה שכן זה ממש טיפשי, מעליב, ולא במקום.

אם אתה באמת רוצה לשכנע אנשים בצדקתך, שגבר באמת צריך לעצור באמצע אם הבחורה מבקשת, אז אומרים "זה קשה, אבל אין לכם ברירה" ולא בסגנון הדפוק של "מה זה משנה? תביאו ביד או משהו! אם היא מבקשת להפסיק תפסיקו או שתהיה אנסים", כאילו זה לחטוף סוכריה מתינוק או משהו. כשאנשים קוראים את התגובה השנייה, זה מעלה להם ת'סעיף כי זה כל כך נשמע כאילו זה בא מפיו של אדם שאין לו מושג על מה הוא מדבר, שלא יודע מה זאת השתוללות הורמונים רצינית, ואתה לא נראה לי כזה, אז תפסיק עם הגישה המגעילה הזאת, ותתחיל בבקשה לדבר כמו בן אדם.

שרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים