עבור לתוכן

העליון: גבר המסרב להפסיק יחסי מין - אנס

Featured Replies

• תגובות 78
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מספיק שיושבים כמה אנסים במדינה הם מחפשים עוד?

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מתרעמים, אם היא רוצה להפסיק ואתה ממשיך בכוח, זה אונס לכל דבר, זאת פסיקה הגיונית לגמרי בעיניי

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה עם זה,

תחשוב, שאתה נכנס למיטה עם אישה, פתאום, אתה מגלה לא עלינו איזה עיוות\שערות מתחת לשחי\whatever וממש לא בא לך עליה יותר, אז נראה לך הגיוני שאם תבקש ממנה לחדול היא תמשיך את האקט?

נכון שאם היא נראת טוב ואתם בשיא זה מבאס ת'תחת, אבל זה בהחלט לגיטימי.

פורסם
  • מחבר

גם אם אתה מגלה שהאישה ניראת כמו אודטה

אחרי שאתה בפנים כמה זמן אתה רוצה לסיים תמרוץ

חוץ מזה תחשוב על מצב שהאישה רק רומזת שהיא רוצה להפסיק

ואתה לא מבין תרמזים

גם אז אתה נחשב כאנס

פורסם

המבחן הוא מבחן של מידתיות.

הגבר עכשיו יצטרך לקרוא את הבחורה ו"להמר" על זה שהיא לא מטורפת ולא תאשים אותו באונס פתאום אחרי סקס.

בלי זה, האישה צריכה "להמר" על זה שהגבר לא יאנוס אותה בלי שהיא רוצה.

אני חושב שיש כאן מידתיות סבירה.

פורסם

יש גם לציין את העובדה שכשאתה מקיים יחסי מין או עומד לעשות כך הגוף שלך מוצף בכמויות עצומות של הורמונים, לכן אתה מסומם ואינך מסוגל לשלוט במעשיך.

לדעתי יש לשלוח את כל החרמנים למוסדות גמילה ולהוציא את כל הלבוש הפרובוקטיבי והלא צנוע מחוץ לחוק, ולהחזיר את הנשים יחפות למטבח!

*כיחכוך**כיחכוך*

פורסם

לדעתי קצת מוגזם לקרוא לזה אונס אלא אם כן היא ממש דחתה אותו והוא כפה עליה בכוח פיזי.

אם היא ממש אומרת לא, זה צריך להיות גם TURN OFF עבור הגבר...הבעיה שרוב הגברים הם כובשים, כלומר מתעלמים מרגשות של אחרים שמדובר בהגנה על האגו, ולכן רוב רובם של הגברים לא יעמוד במבחן הזה-לדעתי.

יהיה להם הרבה יותר מדי אנסים...

אבל אולי זה מה שצריך לעשות...תיכנות מחדש של האגו הגברי.

פורסם

זה לא שונה מהחוק שהיה פה לפני הפסיקה

הפסיקה הזו לא משנה כלום

אין פה פירוש חדש לחוק

פורסם
  • מחבר

לדעתי קצת מוגזם לקרוא לזה אונס אלא אם כן היא ממש דחתה אותו והוא כפה עליה בכוח פיזי.

אם היא ממש אומרת לא, זה צריך להיות גם TURN OFF עבור הגבר...הבעיה שרוב הגברים הם כובשים, כלומר מתעלמים מרגשות של אחרים שמדובר בהגנה על האגו, ולכן רוב רובם של הגברים לא יעמוד במבחן הזה-לדעתי.

יהיה להם הרבה יותר מדי אנסים...

אבל אולי זה מה שצריך לעשות...תיכנות מחדש של האגו הגברי.

קודם כל אני מיתנצל מראש שלא יהיה לי הרבה זמן לדון בנושא היום

אבל לדעתי זה מצד אחד פוגע בחומרה של האונס הרגיל ומצד שני נותן יותר מידי כוח בידים של הנשים

תיראו לדעתי אם זה קורה בכוח בכל זמן מהשלב של היחסים אז כן זה אונס

אבל זה לא אונס אם הייתה הסכמה מלאה ולקראת הסוף האישה אומרת רק במילים לא והגבר גונב כמה שניות

כל מיקרה לגופו

אבל בכל מצב זה הרבה פחות חמור מאונס רגיל

גם פיזית וגם נפשית וצריך להוכיח שהגבר ידע והיה במצב שהוא יכל לעצור

פורסם

אם זה כ"כ מפריע לך אז כנראה שיש לך נטיות לאינוס.

או שבמילים אחרות, אתה אנס בפוטנציה.

פורסם

גם אם אתה מגלה שהאישה ניראת כמו אודטה

אחרי שאתה בפנים כמה זמן אתה רוצה לסיים תמרוץ

חוץ מזה תחשוב על מצב שהאישה רק רומזת שהיא רוצה להפסיק

ואתה לא מבין תרמזים

גם אז אתה נחשב כאנס

המצב שתיארת הוא לא המצב הנדון פה, ככה שאין ממש טעם להתייחס אליו.

לפי מיטב הבנתי הפסיקה חלה במידה ואחד הצדדים אומר באופן מפורש לא!.

כבר היו כאלו שממש אנסו והבחורה פשוט לא התנגדה (פיזית או מילולית) והם יצאו זכאים, ככה שאני מאמין שאם ה"אנוס" לא אמר במפורש לא אז אין לא קייס.

פורסם

כל מי שמגיב כאן ואומר שזה נותן כח רב מדי בידי הנשים כנראה לא קרא את הכתבה:

"ואולם בחקירתו במשטרה הודה הנאשם שהבין שהמתלוננת מבקשת ממנו להפסיק את האקט ואולם הוא לא מילא אחר בקשתה והמשיך עד שהגיע לסיפוקו."

עוד ציטוט:

"

על פי הודאתו של הבחור זה אונס. לא מדובר במקרה של רמיזה קלה מצידה שהוא לא הבין. הוא עצמו מודה שהוא הבין.

יש כאן מישהו שטוען שבית המשפט טעה בהכרעתו?

"באשר ליסוד הנפשי של הנאשם, קובע בית המשפט שהחרטה של האשה נדרשת להיות ברורה ובהירה יותר ככל שיחסי המין נמצאים בשלב מתקדם יותר. "זאת על מנת לוודא שמבצע העבירה היה מודע ללא כל ספק לשינוי הלבבות שהתרחש". לדברי ג'ובראן, "זהו הבלם שיבטיח במידת האפשר שלא תואשמנה האשמות שווא בנסיבות העניין".

ואולם אין כל הכרח שיופעל כוח בידי הגבר כדי שיתרחש אונס. "ייתכנו מקרים שבהם תתבצע עבירת אינוס שתחילתה ברצון, גם ללא הפעלת כוח ברור ובוטה. המבחן הוא האם הופעל כוח במידה מספקת להמשכם של היחסים למרות התנגדות האשה לכך. על הגבר להפסיק את מעשהו באופן מיידי, עם היוודע לו שהיחסים אינם עוד בהסכמה. ברור שככל שעובר יותר זמן שבו מודיעה האשה על התנגדותה, יגברו הראיות למודעות של בן זוגה להתנגדות זו".

"

נשמע לי כמו הכרעה מידתית ביותר.

פורסם

מה הלאה? גבר שלא סיפק אישה במיטה גם ייחשב כאונס?

יאללה....

פורסם

לא, זו תהיה הונאה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים