עבור לתוכן

פתיחת עסק של מחשבים מכירה + תיקונים עם תקציב לא גדול איך להתחיל?

Featured Replies

פורסם

עבודה:

דבר ראשון תעשה תיקונים כמו שאמרת בשביל שיהיה לך כמה שקלים מהצד ליום יום

דבר שני אתה יכול למכור מערכות מחשבים חלקים מזאפ בהכי זול ולמכור בטיפ יותר על השירות שעשית

כל מערכת שלמה הלקוח משלם אתה מזמין תוך כמהימים אתה מגיע...וככה תתגלגל גם תיקונים גם קניות מזאפ

אל תשכח שהספקים יקרים ויתנו לך בערך מחירים כמו זאפ ליד הבית שלי מוכרים מחשבים ממש יקרים ב2000 שקל יותר מזאפ...

תחשוב על זה אנשים מעדיפים לקנות ליד הבית ביוקר.. זה השקט הנפשי שלהם שלהם.. תהיה גם אתה ככה...

פרסום:

עכשיו דבר ראשון תקנה כרטיסי ביקור 1000 ב 200 שקל משו כזה תתחיל לחלק...

בעיתון המקומי שים מודעה קטנה... שירות בבית הלקוח בחינם.. תבנה תשם שלך בהתחלה צריך אולי לא להפסיד אבל פחות להרוויח..

תהיה לארג' נגיד אתה אומר לבנאדם על תיקון 100 שקל הוא יגיד לך 100 זה יקר תגיד לו כמה אתה רוצה הוא יגיד לך נגיד 70 תפשר איתו... יש ויש אנשים..

אם אתה טכנאי תבנה לך אתר פשוט או בתשלום האחסון שלו 250 שקל לשנה..

בהצלחה תעדכן אותי מה קורה... ;)

פורסם
התוכנית שלי היית לעשות מה שאתה אמרת להתחיל מקטן- תיקונים בבית הלקוח לצבור כסף ואז לגדול לאט לאט

אבל אם יבוא לי לקוח וירצה מחשב?אז אני יגיד לו שאני לא מוכר?

אני חייב לעבוד עם ספקים או משהו אני לא רוצה להיות חפר ללכת איתו לחנות ולקנות:

רוב האנשים שקונים מחשבים רוצים חשבונית מס קבלה בכדי לקבל החזרים על המע"מ ממס הכנסה

וכאדם פרטי שהוא לא עוסק מורשה אין לך אפשרות לספק את החשבוניות האלה.

לפי מה שאתה מציג אתה יכול לעבוד רק עם מזומן ורוב האנשים בימינו עושים הכל עם כרטיסי אשראי ורוצים תשלומים

וכמו שהסברתי לך קודם כל העניין של חיוב עם כרטיסי אשראי קצת מסבך אותך.

לך על תיקונים תאמין לי יש בזה יותר כסף ממכירת מחשבים, אם תעשה בדיקה תראה שאחוז הרווח על מכירת מחשב הוא לא גבוה בכלל כמו שאתה חושב.

ואני אומר לך באחריות שרוב החנויות בזאפ שרוצות להיות תחרותיות מוכרות את המוצרים ברווח של 8% שזה כלום!!!!!

פורסם

תיפתח תיק במס הכנסה קודם כל, אחר כך תפרסם את עצמך במקומון השכונתי, תפתח כרטיס לקוח אצל ספקי חומרה והכי חשוב אל תפחד ליטעות או לקלקל מי שלא עובד לא מקלקל..... :pissed:

בהצלחה

:bash:

פורסם

לגבי המערכת ההפעלה הלא חוקית..

דעתי: תבקש מהם את הדיסק של הוינדוס שלהם עם הסיריאל שלהם.. לא משנה אם זה פרוץ או מקורי.. ואז רק תתקין.. אני חושב שזה לא ממש עבירה..

אולי בעצם אתה עוזר להם לעבור על החוק.. אבל אני חושב שזה מה שהייתי עושה אם הייתי מתקן מחשבים..

פורסם

לגבי המערכת ההפעלה הלא חוקית..

דעתי: תבקש מהם את הדיסק של הוינדוס שלהם עם הסיריאל שלהם.. לא משנה אם זה פרוץ או מקורי.. ואז רק תתקין.. אני חושב שזה לא ממש עבירה..

אולי בעצם אתה עוזר להם לעבור על החוק.. אבל אני חושב שזה מה שהייתי עושה אם הייתי מתקן מחשבים..

למה?

יש דבר מאוד יפה שנקרא RIS, זה מעיף את הSID ודורש אקטיבציה מחדש אלא אם מזינים לו רשיון corp בsysprep.

הלקוח מקבל מחשב שתוך חודש יהיה מושבת אם הוא לא עושה אקטיבציה, וזה מותר יש לך זכות להתקין מערכת הפעלה של MS מבחינה חוקית ולא לעשות לה אקטיבציה עד שזה פג, בדיוק כמו דמו...

להתקין מדיסק צרוב זה לא עבירה על שום חוק, אקטיבציה/הכנסת סריאל corp ללא רשיון כן.

פורסם
  • מחבר

למה?

יש דבר מאוד יפה שנקרא RIS, זה מעיף את הSID ודורש אקטיבציה מחדש אלא אם מזינים לו רשיון corp בsysprep.

הלקוח מקבל מחשב שתוך חודש יהיה מושבת אם הוא לא עושה אקטיבציה, וזה מותר יש לך זכות להתקין מערכת הפעלה של MS מבחינה חוקית ולא לעשות לה אקטיבציה עד שזה פג, בדיוק כמו דמו...

להתקין מדיסק צרוב זה לא עבירה על שום חוק, אקטיבציה/הכנסת סריאל corp ללא רשיון כן.

אבל אחרי שלושים יום הלקוח יבוא אליי בטענות אז מה עשיתי בזה איך אני מסביר לו את זה?!

עבודה:

דבר ראשון תעשה תיקונים כמו שאמרת בשביל שיהיה לך כמה שקלים מהצד ליום יום

דבר שני אתה יכול למכור מערכות מחשבים חלקים מזאפ בהכי זול ולמכור בטיפ יותר על השירות שעשית

כל מערכת שלמה הלקוח משלם אתה מזמין תוך כמהימים אתה מגיע...וככה תתגלגל גם תיקונים גם קניות מזאפ

אל תשכח שהספקים יקרים ויתנו לך בערך מחירים כמו זאפ ליד הבית שלי מוכרים מחשבים ממש יקרים ב2000 שקל יותר מזאפ...

תחשוב על זה אנשים מעדיפים לקנות ליד הבית ביוקר.. זה השקט הנפשי שלהם שלהם.. תהיה גם אתה ככה...

פרסום:

עכשיו דבר ראשון תקנה כרטיסי ביקור 1000 ב 200 שקל משו כזה תתחיל לחלק...

בעיתון המקומי שים מודעה קטנה... שירות בבית הלקוח בחינם.. תבנה תשם שלך בהתחלה צריך אולי לא להפסיד אבל פחות להרוויח..

תהיה לארג' נגיד אתה אומר לבנאדם על תיקון 100 שקל הוא יגיד לך 100 זה יקר תגיד לו כמה אתה רוצה הוא יגיד לך נגיד 70 תפשר איתו... יש ויש אנשים..

אם אתה טכנאי תבנה לך אתר פשוט או בתשלום האחסון שלו 250 שקל לשנה..

בהצלחה תעדכן אותי מה קורה... ;)

תודה רבה אחי אחלה עצות!!!

לקנות מזאפ רעיון מצויין

מישהו יכול לתת לי רשימת ספקים של:אסוס ,ג'יגבייט ,לידטק ,גיינוורד ,מייקרוסופט ,לוג'יטק ,אינטל ,אביט ,ספייר ,קינגסטון ,טווינמוס ,קרוסאייר ,אלבטרון ,HIS ,DFI ,MSI ,PALIT ,XFX

וכו'

תודה לכולם על העזרה

פורסם

אומר לו לעשות אקטיבציה או ללכת להזדיין, כל חנות שאתה מבקש ממנה להתקין מערכת הפעלה מבקשת ממך לפקסס לה תרשיון שלך.

פורסם

אתה תיפול בין הכיסאות אם תפתח עסק, קודם לך תלמד מאנשים שמבינים בזה , לך תעבוד בחנות מחשבים\מעבדה אחרי זה תבחן את האפשרות של לפתוח עסק בעצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים