פורסם 2007 בפברואר 718 שנים התקציב 5000 שקל 1)העסק יהיה מהבית2)איזה דרכי פירסום יש?3)מאיפה אני משיג רשימת ספקים לחלקים?4)איך אני פותח עסק במע"מ?5)נניח הגיע לי מחשב שצריך פירמוט ואין לאותו בן אדם ווינדוס חוקי איך אני עושה לו פורמט?בקיצור אני צריך פה עזרה מ-א עד ת תודה מראש
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח5000שקל?מה אתה הולך למכור? מחשב בתוך שקית בסילי?הנה תקציב ראשוני100,000 וזה עוד כלום.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים התקציב הזה נמוך מאד, הולכות להיות לך המון הוצאות. תשלומים לספקים(או שאתה הולך לקחת את הכסף לפני שתיתן למישהו את המוצר?), ביטוח, מיסים ועוד כל מיני שטויות.מבחינת הספקים: זו לא בעיה. אם אתה צריך רשימה של ספקים, רק תגיד.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים דרך אגב בהשוואת מחירים שיש בזאפ , ומפרסמים שם חנויות זאפ גובים על זה כסף ?כי אם לא זה פרסום אדיר ....
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים אם את מתחת לגיל 17 זה טוב.. אין לך מס הכנסה על הראש ! תתלה מודעות שלך באזור בו אתה גר... ספקים לא יביאו לך בכמויות מזעריות ובבודדים אלא בכמויות מסחריות...תבקש מחברים שלך שימליצו עלייך לאנשים ששומעים מהם שיש להם בעיות במחשב....אם אתה מתעקש על תוכנה חוקית, תקנה...
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים הבעיה היא לא שלו אין תוכנה חוקית, אלא שללקוח אין תוכנה חוקית.לפי דעתי, תטפל במחשב כזה כאילו היה כל מחשב אחר, אבל אל תסכים לטפל בכל מה שקשור לסריאל וcd-key.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים RIS is your friendתתקין WINDOWS שצריך לעשות לו אקטיבציה ככה שזאת בעיה של הלקוח אחרי זה.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר עם תקציב של 5000 שקל אני חושב להתחיל בקטןשמעתי שאפשר לפתוח עסק זעיר ואז אתה לא משלם מס?להתחיל בקטן הכוונה זה להתחיל רק בתיקונים להכניס כסף לעסק ואז לעבור למכירות וכן הלאה וכן הלאהה5000 שקל זה לפירסום!!!זה אפשרי לגבות כסף מהלקוח ואז להזמין מהספק?כי אם כן זאת שיטה מעולה ככה אין השקעה שאתה יכול ליפול עם העסקאתה לא מתחייב לכסף שאין לך!!!התקציב הזה נמוך מאד, הולכות להיות לך המון הוצאות. תשלומים לספקים(או שאתה הולך לקחת את הכסף לפני שתיתן למישהו את המוצר?), ביטוח, מיסים ועוד כל מיני שטויות.מבחינת הספקים: זו לא בעיה. אם אתה צריך רשימה של ספקים, רק תגיד.מה זאת אומרת ביטוח אחי?:\לגבי מס עסק זעיר פותר אותי?אני ישמח את תביא לי רשימת ספקים תודה רבהלגבי ספקים זה מחיר קבוע לכל מי שקונה מהם או שזה מין התמקחות כזאת?!
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים יש פטור מתשלום מס הכנסה עד גבול מסוים, אתה צריך לבקש את הפטור מראשאתה יכול לגבות מהבנאדם ואחרי זה להזמין מהספק, אבל ככה אתה לא תשרוד הרבה
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר יש פטור מתשלום מס הכנסה עד גבול מסוים, אתה צריך לבקש את הפטור מראשאתה יכול לגבות מהבנאדם ואחרי זה להזמין מהספק, אבל ככה אתה לא תשרוד הרבהאייבורי גובה קודם כסף ואחרי כמה ימים נותן את המחשב
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים טכנית כול 1 יכול לגבות בכרטיס אשראי אבל צריך את הציוד הנכון ואת השרות של כרטיסי אשראי
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים זה לא כל כך פשוט כמו שאתה חושבאתה לא יכול להיות עוסק פטור אם אתה מתעסק בתיקון מחשביםיש מקצועות מסויימים שאפשר לפתוח בהם עוסק פטור וטכנאי מחשבים הוא לא אחד מהםאתה החייב שיהיה לך ביטוח לכל צרה שלא תבואמספקים אתה תקבל בהתחלה מחירים בשמיים כי הם לא סופרים כל אחד והם גם ידרשו בטחונות מהבנק שלךבכדי להשתמש בכרטיסי אשראי אתה תהי חייב בקופה רושמת וחברת סליקהחברות האשראי שסולקות לוקחות ריבית די גבוהה על כל חיוב בעסק מתחילאתה לא יכול לצפות שכולם ישלמו לך מראש כך לדוגמא:מישהו מכניס מחשב לתיקון שילם נגיד מראש על בדיקה, גילית שהלך לו לוח, עכשיו תחזיר אותו לשלם על הלוח לפני שאתה מזמין לו אותו??הלקוחות בארץ די עצלנים ורוצים הכל מהר בזול ועכשיו!!!!תתמקד בתיקונים אחי, תעשה את זה בבתי הלקוחות, תעבוד רק עם מזומן, אם יש צורך בהחלפת חומרה תלך איתם לקנות מה שצריך בחנות קרובה ותיקח כסף רק על העבודה, זה הרבה יותר יעיל למישהו עם תקציב כמו שלךוסליחה על ניפוץ החלום!
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר זה לא כל כך פשוט כמו שאתה חושבאתה לא יכול להיות עוסק פטור אם אתה מתעסק בתיקון מחשביםיש מקצועות מסויימים שאפשר לפתוח בהם עוסק פטור וטכנאי מחשבים הוא לא אחד מהםאתה החייב שיהיה לך ביטוח לכל צרה שלא תבואמספקים אתה תקבל בהתחלה מחירים בשמיים כי הם לא סופרים כל אחד והם גם ידרשו בטחונות מהבנק שלךבכדי להשתמש בכרטיסי אשראי אתה תהי חייב בקופה רושמת וחברת סליקהחברות האשראי שסולקות לוקחות ריבית די גבוהה על כל חיוב בעסק מתחילאתה לא יכול לצפות שכולם ישלמו לך מראש כך לדוגמא:מישהו מכניס מחשב לתיקון שילם נגיד מראש על בדיקה, גילית שהלך לו לוח, עכשיו תחזיר אותו לשלם על הלוח לפני שאתה מזמין לו אותו??הלקוחות בארץ די עצלנים ורוצים הכל מהר בזול ועכשיו!!!!תתמקד בתיקונים אחי, תעשה את זה בבתי הלקוחות, תעבוד רק עם מזומן, אם יש צורך בהחלפת חומרה תלך איתם לקנות מה שצריך בחנות קרובה ותיקח כסף רק על העבודה, זה הרבה יותר יעיל למישהו עם תקציב כמו שלךוסליחה על ניפוץ החלום!התוכנית שלי היית לעשות מה שאתה אמרת להתחיל מקטן- תיקונים בבית הלקוח לצבור כסף ואז לגדול לאט לאטאבל אם יבוא לי לקוח וירצה מחשב?אז אני יגיד לו שאני לא מוכר?אני חייב לעבוד עם ספקים או משהו אני לא רוצה להיות חפר ללכת איתו לחנות ולקנות:\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.