עבור לתוכן

המערב הפרוע בנגב

Featured Replies

פורסם

אתה קובע? יופי. אז הבדואי הולך באותה גישה, ואומר שלדעתו אם אשתו דיברה עם מישהו וחייכה אליו אז צריך להרוג אותה. לדעתו הצדק איתו. נראה לך שבגישה הזאת אפשר להחזיק חברה נורמלית?

השאלה היא עד כמה הצדק הנורמלי תואם לצדק האישי של אותו אדם.

אני בטוח שכמעט תמיד, ולפחות במקרה הזה, הצדק הנורמלי תואם לצדק הפרטי שלי.

לא התכוונתי מבחינת החוק. התכוונתי מבחינת נקמה של הבדואים.

\/

| |

| |

| |

OO

פורסם

אתה לא מבין שזו הדרך שלהם להתפרנס?

מושגים כמו בניה, חקלאות, תשתיות, יזמות, ומסחר הוגן הם זרים להם, לכן הם חייבים להשלים את החוסרים ממך ועוד אנשים בנגב.

פשוט תסתכל על זה כ"מס מגורים ליד בדואים" ותפסיק כבר לקטר כי אין שום דבר שאפשר לעשות בנידון.

פורסם

אתה מדבר אלי או לפותח הת'ארד?

פורסם

מושגים כמו בניה, חקלאות, תשתיות, יזמות, ומסחר הוגן הם זרים להם, לכן הם חייבים להשלים את החוסרים ממך ועוד אנשים בנגב.

פשוט תסתכל על זה כ"מס מגורים ליד בדואים" ותפסיק כבר לקטר כי אין שום דבר שאפשר לעשות בנידון.

מה אתה מפגר?

פורסם

מה אתה מפגר?

תודה. :)

בא לך לפרט?

פורסם

מממ... לא...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אם יש ציניות בדבריך ?

פורסם

כמובן שיש!

חשבת שלא?? :o

פורסם
  • מחבר

ok, sorry

פשוט היום אי אפשר לדעת,יש לנו במדינה אנשים עם מגוון רחב של דעות....

אני חושב שליברמן ,אם הוא יהיה שר לביטחון פנים עשוי ליפתור לפחות חלק מהבעיה. אני חושב שהוא יעשה משהו מהסיבה הפשוטה שהוא קודם כול מכיר שיש לנו בעיה כזאת, בניגוד לממשלות ישראל עד היום שפשוט מפקירות חצי משטח ישראל. פשוט מדהים.

פורסם

לא יזוז פה כלום עד שלא יהיה בישראל חוק "My home is my castle" כמו בחלק ממדינות ארה"ב

פורסם
  • מחבר

אבל יש לנו דווקא חוק דומה.

"My home is my enemy castle"

פורסם

^^^

כמה שזה נכון וכמה שזה עצוב.

וכמו שגם אמרתי לגבי ישראלים שמרמאים וכותבים שיש להם upload לא נורמלי....

בסופו של דבר הם כבר יהיו מעבר לסף. אנשים מהסוג הזה צריך להוציא להורג באמצעות גרדום/תלייה, מול הרבה אנשים באמצע כיכר המדינה בטקס ממלכתי כדי שזה לא יקרה.

פורסם

בונה אז אפשר לבוא אליך היום לבית היפה ברמת אביב ולשרוף אותו כאילו?

אם אתה רוצה אני אדביק שפם ואשים על הראש את המוסטפא הזה של הערבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים