עבור לתוכן

המערב הפרוע בנגב

Featured Replies

פורסם

כתבה של "בליזר" שהוצגב ב Y-NET

רובכם אני מאמין מכירים את המצב בנגב. הגנבות של הבדואים, הפרוטקשן וכול השאר. גם אני מכיר את זה אבל בכול זאת הכתבה הזאת הכניסה אותי עמוק לאוירה ששוררת שם. אני נישבע לכם שכמה פעמים באמצע קריאת הכתבה עברה בי צמרמורת במחשבה על מה שהתושבים שם סובלים וההפקרות מצד שילטונות החוק אליהם.

אני קורא ושואל את עצמי, מה לכול השדים והרוחות קורה כאן?!??@# ומה אני יכול לעשות כדי לעזור להם.

יש לכם פיתרונות כול שהם להציע?

הכתבה טיפונת ארוכה אבל שווה קריאה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361782,00.html

דעתכם?

פורסם

כתבה מעניינת, פשוט מזעזע המצב בדרום.

יש לי כמה דברים לומר כאן

1. חוסר התערבות בבעיה תגרום להחרפתה - מעבר לכל מה שאנו יכולים לדמיין כעת

2. גם בצפון הבעיה תצוץ - רק ששם יש פחות חקלאים

3. אני הייתי שם לב למקרים לקראת סוף הכתבה- פשוט מזעזע לראות שהמשטרה לא עושה כלום (גם אחרי שהיא פוגעת בחקלאים !!!)

אני הייתי יוצא להפגין !

פורסם

^^^^^

זאת אחת מהבעיות הגדולות ביותר של המדינה, וכמו כל הבעיות הגדולות, גם בה הממשלה חסרת האשכים לא מסוגלת לטפל. אגב, זאת אחת (משתי סיבות מרכזיות) שבגללן הצבעתי לישראל ביתנו. ליברמן אחד מהפוליטיקאים היחידים שהעזו להגדיר את זה כבעיה לאומית, לקרוא לכלב הזה בשמו.

יש כמה חבר'ה טובים שהקימו אתר בנושא:

http://bedouim.org/

פורסם

איזה להפגין.

לארגן M-4 עם משתיק קול

להוריד את הערבים\בדואי האלו ותטחון אותם ואולי אחר כך אפשר לשרוף

ולהשתמש בהם בתור דשן.

:xyxthumbs:

פורסם

ולהשתמש בהם בתור דשן.

או! זאת ציונות! להפריח את השממה :lol:

פורסם

באופן אישי, אני הייתי מארגן 20 איש כל לילה לצאת ולשרוף לבדואים 2 בתים על כל חווה שקורה לה משהו. יש אנשים שרק בדרך הזאת לומדים להתנהג.

פורסם

באופן אישי, אני הייתי מארגן 20 איש כל לילה לצאת ולשרוף לבדואים 2 בתים על כל חווה שקורה לה משהו. יש אנשים שרק בדרך הזאת לומדים להתנהג.

אתה יורד לרמה של הערבים\בדואים אם אתה עושה את זה.

פורסם

יש לך הצעה אחרת?

פורסם

אני במקומך לא הייתי שם את השם שלי מתנוסס מעל תוכנית שכזאת (אם תצא לפועל). חבל עליך ;)

פורסם

הבדואים בנגב הורסים בין היתר את התדמית, הרבה כסף הולך כתוצאה מגניבות שלהם, הרבה רכוש נשדד ונגנב.

אני אישית חוויתי את זה את הקטע של הגניבה, כאשר פרצו לעסק של אבא שלי לא מעט פעמים במהלך השנים ועשו נזק בשווי של 15 אלף ש"ח(בפריצה אחת, לא בכלל הפריצות), זה מאוד מעצבן ומדכא. והפרוטקשן? חרא של פרוטקשן, אבא שלי העיף את זה לכל הרוחות. הפרוטקשן זה הבדואים, וזאת האמת..

אנשים פה בנגב מפחדים מהבדואים, הבדואים רוצים שמי שעובר מולם יוריד את הראש שלו, אני לא מוכן - כל בדואי שעובר ומסתכל עליי אני מסתכל אליו בחזרה ולא מוריד ממנו את העיניים עד שהוא מזיז ממני, כשאני עם מדים והנשק הם ישר מורידים את הראש.

פורסם

אני במקומך לא הייתי שם את השם שלי מתנוסס מעל תוכנית שכזאת (אם תצא לפועל). חבל עליך ;)

אותי חינכו:

א. כל עוד הצדק איתי, לשים זין על החוק ולא להתבייש במעשים שלי.

ב. מרביצים לי? להחזיר פעמיים. בפעם הראשונה כדי להרגיש את מה שאתה הרגשת ובפעם השניה כדי להבין שאתה החזק.

פורסם

ומי קובע אם הצדק איתך? אתה?

פורסם

מבחינתי, כן. מבחינה כללית, הנורמה החברתית.

פורסם

אתה קובע? יופי. אז הבדואי הולך באותה גישה, ואומר שלדעתו אם אשתו דיברה עם מישהו וחייכה אליו אז צריך להרוג אותה. לדעתו הצדק איתו. נראה לך שבגישה הזאת אפשר להחזיק חברה נורמלית?

פורסם

אותי חינכו:

א. כל עוד הצדק איתי, לשים זין על החוק ולא להתבייש במעשים שלי.

ב. מרביצים לי? להחזיר פעמיים. בפעם הראשונה כדי להרגיש את מה שאתה הרגשת ובפעם השניה כדי להבין שאתה החזק.

לא התכוונתי מבחינת החוק. התכוונתי מבחינת נקמה של הבדואים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים