פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים חבר'ה אני מקווה שראיתם את כלבוטק בשמונה וחצי! התפוצצתי מצחוק לא תיארתי לעצמי שהמשתמשים מורידים במהירות של מודם 56k ולגרום למשתמשים לחשוב שהבעיה נמצאת במחשב שלהם, כמה נמוך אפשר לרדת?!. :AR15: אני באמת מרחם על האנשים שמחוברים אליהם, אתם חושבים שזה יגרור לתביעות מצד המשתמשים?.
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים אבל מה עם העובדת של אקוונט שליכלכה על מקום עבודתה?ככה מרשים לה? היא תצא מזה בלי אזהרה בלי שום דבר? למנהל לא איכפת?
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים בטח שיתבעו אותם בגלל שהם מחייבים אנשים שהתקשרו רק להתעניין! ועוד יש להם צילום של העובדת שאומרת שהם עושים את זה!תביעה יותר קלה מזאת לא יכולה להיות
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר היא לא אמרה מה דעתה, היא ציינה רק עובדות חוץ מזה למי איכפת ממנה?! היא עבדה אצלהם!איך היא עשתה את זה במצפון נקי? בא לי להקיא!
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים דבר אחד יש לי להגיד על אקוונט מניסיון:הם שקרנים יש להם שירות גרוע ואחלה של תירוצים ואני נפלתי 4 חודשים אצלהם ועוד על כסף אל תעיזו להתחבר אליהם או לחשוב על זה אפילו הנזקים באחריותכם P:מסקנה:Aquanet לא שווה ל56K כי 56k אפילו יותר טוב
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר תבדקו את התגובה של אקוונט לכלבוטק : http://www.aquanet.co.il/colbotek.html משבאמת מגעיל שם זה שהם שמו בסוף לינקים לכתבות שמשמיצות ספקים אחרים
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים אוף טופיק:ביטויים כאלה לא מקובלים כאן? בנאדם, לייטן אפ, קצת חוש הומור...גם בפורומים גדולים הרבה יותר מותר לצחוק לפעמים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.