פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אגב, לנה התפשטה בעונה הראשונה בבריכה וגם יש פרק בעונה השלישית שהיא שוחה בעירום עם קלארק תביא (תביאי?) תמונות ומהר!
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אני רואה, וגם אני יודע שהוט ישדרו את העונה החמישית מיד אחרי העונה הנוכחית (רביעית), והם גם יביאו את העונה השישית, אבל יתכן עיקוב קל.אני פשוט נהנה מכל פרק.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים לא מבינה למה לראות בהוטכשאני רואה שם אני מרגישה משועבדת להםאז הורדתי מטורנט ליץ' .. אפשר לראות מתי שרוצים..
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אולי אני אתחיל להוריד את העונה השישית, אבל לבנתיים, אין לי הרבה זמן פנוי שאני אוכל לראות יותר מפרק ביום, אז אני מסתדר עם זה.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים תביא (תביאי?) תמונות ומהר! כל הפריימים שבהם ראו את לאנה בלבוש תחתון וכד' נעשה שימוש ב body double. כך שמה שאתם רואים זה לא באמת היא.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים ראיתי את כל הפרקים של הסדרה ולא זכור לי שמישהי אי פעם התפשטה שם(הייתה שחייה בעירום, אבל לא באמת ראו משהו). בכל זאת, זה מדורג PG-13 במקרה הטוב.זאת הסדרה האהובה עליי בכל מקרה. הייתי בקיץ בוונקובר(היכן שמצלמים) ויצא לי לראות כמה לוקיישנים של צילומים על הדרך. לצערי הרב זאת הייתה בדיוק הפגרה של בין הצילומים של העונה החמישית לשישית.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים כל הפריימים שבהם ראו את לאנה בלבוש תחתון וכד' נעשה שימוש ב body double. כך שמה שאתם רואים זה לא באמת היא.באמת?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אני רואה כל יום לא מפסיד ואם מפסיד יש שידור חוזר חבל שאני לא אוכל לראות את זה, שבוע הבא אני מתחיל משמרות מ 4 עד 10 כל הפריימים שבהם ראו את לאנה בלבוש תחתון וכד' נעשה שימוש ב body double. כך שמה שאתם רואים זה לא באמת היא. wtf ?!? היא משתתפת בסרט יורו טריפ היא פיונה ולפי מה שראיתי שם היא כוסית אבל לויס יותר ממנה
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אתה יכול לראות את זה -פשוט תקליט את התוכנית או שתראה אותה בשידור החוזר ב11:20 או שתחכה למרתון ביום שישי
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אזהרת ספוילר!איזה פרק נפלא היה היום!תופס בחורות כמו ....מתעורר על הבוקר עם גופה! פרק משש מעולה!1111111אחדאחדאחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.