עבור לתוכן

מי עומד היום בועדת האתיקה של הכנסת ?

Featured Replies

פורסם

משום מה המטומטמים האלה החליטו לא להעמיד לדין את ח"כ המחבל עזמי בשארה, על הקללות שהוא זרק חופשי לפני כחודשיים בטענה ש"הוא חושב שקיללו אותו קודם"..

איזה מין תירוץ מטומטם זה ??

מי עומד היום בועדת האתיקה של הכנסת? משום מה אני לא אתפלא לשמוע שמדובר באנשים שמזוהים עם הצד השמאלי של המפה הפוליטית.

פורסם

כמו בכיתה א'..."הוא התחיל המורה" - "לאא הוא התחיל קודם!!!"

פורסם
  • מחבר

תבין שמהיום יש חוק כזה... חבר כנסת לא יועמד לדין משמעתי על קללות, אם הוא חשב שקיללו אותו קודם. ממש במילים האלה.

פורסם

לא ידעתי על החוק הזה,אבל אם אכן זה המצב מצבנו רע ביותר

פורסם

יש המון סיבות טובות להעיף את חבר הכנסת עזמי בשארה מהכנסת. זו לא אחת מהם.

חברי הכנסת ברובם מתנהגים כמו בגן ילדים, זה עניין שבשגרה שם.

פורסם

אמאאאאאאאא הוא הרביץ אותי O:

פורסם

מרץ, עבודה, קדימה וליכוד.

מילא רבלין שרוצה שכול הח"כים יצביעו בשבילו (גם כן מועמד ראוי עלק) אבל מה התירוץ של השאר?

אגב, באופן לא מפתיע גם אין להם שיניים.

במסגרת אחריותה כאמור, רשאית ועדת האתיקה להטיל על חבר הכנסת סנקציות שונות, כגון: הערה, אזהרה, נזיפה ונזיפה חמורה, ורשאית היא לפרסם את החלטתה כאמור, בציון שמו של חבר הכנסת. כמו כן, רשאית ועדת האתיקה לקבוע סנקציות הנוגעות לפעילותו של חבר הכנסת, כגון: הרחקה מישיבות הכנסת לתקופה שאינה עולה על חצי שנה, שלילת רשות דיבור במליאה או בועדות הכנסת ל- 10 ישיבות, איסור הגשת הצעות חוק והצעות לסדר היום.

במילים אחרות, לא יכולים לעשות לו כלום. :s07:

פורסם

אגב, באופן לא מפתיע גם אין להם שיניים.במילים אחרות, לא יכולים לעשות לו כלום. :s07:

מה חשבת שועדת האתיקה יכולה לעשות? לשלוח אותו לכלא?

פורסם

אוי, נו באמת...

כאילו שחברי הכנסת לא מקללים ומתנהגים כמו בהמות באופן כללי.

זאת ממש לא הבעיה שלי עם עזמי בשארה. בעצם, אין לי הרבה בעיה עם עזמי בשארה. יש לי בעיה עם האימפוטנציה שמאפשרת לו להיות חבר כנסת ולקבל מהמסים שאני משלם משכורת כדי לקרב את המדינה שלי להרס מבפנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים