פורסם 2007 בפברואר 518 שנים שאני מחכה איזה חצי שעה הוא שוב פועל ל20 דק'ואח"כ שוב אחרי 10 דק' נכבה ואחר כך אחרי 5 דק' יכול להיות שזה וירוס או בעית חומרה?
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים סביר להניח זאת בעיית חומרה, אני מנחש שזה קשור להתחממות של ה CPU שלך, אבל בכל מקרה תוריד את knoppix ותנסה לעשות ממנו boot.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים הפצה של לינוקס שניתן להפעיל מדיסק.בכל מקרההבעיה שלך נובעת מהתחממות(ברוב המקרים) או של המעבד או של הספק שגורם לריסט...לכן עליך לבדוק תמצב של המאוורים וכו' לא יודע את כמה יש לך ידע כדי לבדוק לבד אז תאמר פה אם אתה יכול או לא
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר אוקיי אני יבדוק אותו מאבק..תודהאבל מוירוס זה לא יכול להיות?אבל שאני מנסה לפרמט זה נכבה לי באמצע
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים הרעיון הוא שפשוט תוריד את זה, תצרוב, תעשה בוט אם אתה מגיע לדסקטופ ,הכל עובד והמחשב לא מתכבה זאת רוב הסיכויים זאת לא בעיית חומרה.או שתלך ל safe mode ותמצא דרך להעמיס על ה CPU שלך לאורך זמן, לדוגמה כיווץ של קובץ גדול. אוקיי אני יבדוק אותו מאבק..תודהאבל מוירוס זה לא יכול להיות?אבל שאני מנסה לפרמט זה נכבה לי באמצעטוב עזוב את knoppix ,עכשיו אני בטוח ב 99% שזאת בעיית חומרה, תבדוק מאווררים כמו ש genia אמר.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אם בזמןפורמט הוא גם מתכבה-100% בעיית התחממותתבדוק מאוררים וחיבורים ואבק במאוורים של המעבד/מארז/ספקיכול להיות סם תקלה בספק כוח ג'נרי אם יש לך ספק ג'נרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.