עבור לתוכן

החוצפה של גיין פונדה!

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין איך מישהו יכול לבוא למדינה שלא משםיעה אליו ו"למרוד" נגדה?

מאיפו יש לה זכות לבוא לפה ולהפגין על סמך מה שהיא רואה בחדשות בלבד?

(למי שלא ידע השבוע גיין פונדה ביקרה בארץ והפגינה נגד כל הפעילויות של ישראל נגד הפלישטינאים ומניעת הטרור)

פורסם

בוא ניקח את החרם האקדמי על דרום אפריקה בתקופת האפרטהייד

האם גם זה לא היה בסדר, או שאם זה לא ישראל אז יש לאנשים בלי השפעה ישירה להביע את דעתם ומחאתם?

אין לך מושג אם היא יודעת את כל מה שקורה פה 'רק מחדשות', ואני לא מאמין שהיא היתה באה

עד לכאן ומפגינה כי 'היא שמעה דברים בחדשות'.

ואני מבקש, רק אל תוציאו את תירוץ האנטישמיות החבוק מהארון.

פורסם

תירוץ האנטישמיות בהחל לא מתקבל פה...

אך מה שמרגיז זו הטיפשות מרצון... דמויות כמוה באים להטיף לנו מוסר בלי לדעת (או לנסות לדעת) מה קורה כאן באמת.

אותה גיין פונדה ורבים אחרים באים לכאן ליומיים מוחים את "מחאתם" וחוזרים הביתה, איכן שאין סכנה יום-יומית לחיים שלהם.

לא מעניין את אותם אנשים מה באמת קורה, מכיוון שהם מסתכלים על העולם מזווית ראיה צרה של מיתוסים (והרי האמת תהרוס את המיתוס). אין שום כוונה או נסיון לראות את העולם בצורה מעט יותר מורכבת.

אכן זכותה להפגין.. אך על כל מגין החובה היא לנוסת למצוא את האמת לפני כן.

לסיכום - הדבר היחיד שמרגיז אותי יותר מטפשים הם טיפשים מרצון שגאים בזה!

פורסם

אני לא חושב שהיא יודעת את האמת ואני לא חושב שאנחנו יודעים את האמת... האמת היא משהו בין מה שנאחנו שומעים בחדשות למה שמדווחים ב-CNN. אנחנו לא טלית שכולה תכלת, אנחנו עושים טעויות ואנחנו לפעמים הורגים בכוונה. החיילים שלנו לא פעם התעללו, בזזו והתנהגו בצורה מביישת לצבא של מדינה נאורה.

וכמו שהאיש הנחמד לפני אמר - יש לה זכות להפגין פה כמו שלנו היתה זכות להפגין מול שגרירות יוגוסלביה, וכמו שלכולם יש זכות להפגין ולהביע את דעתם במדינות דמוקרטיות.

פורסם

בדיוק.

פורסם

אני לא חושב שהיא יודעת את האמת ואני לא חושב שאנחנו יודעים את האמת... האמת היא משהו בין מה שנאחנו שומעים בחדשות למה שמדווחים ב-CNN. אנחנו לא טלית שכולה תכלת, אנחנו עושים טעויות ואנחנו לפעמים הורגים בכוונה. החיילים שלנו לא פעם התעללו, בזזו והתנהגו בצורה מביישת לצבא של מדינה נאורה.

וכמו שהאיש הנחמד לפני אמר - יש לה זכות להפגין פה כמו שלנו היתה זכות להפגין מול שגרירות יוגוסלביה, וכמו שלכולם יש זכות להפגין ולהביע את דעתם במדינות דמוקרטיות.

עם תקשורת "נאורה" כמו שלנו, כל מקרה לגופו של עיניין יוצא לתקשורת והאשמים (החיילים המתעללים) נכנסים לבתי משפט.

כן אבל אתה מציג תמונה של התעלליולות קשות מצד חיילים וטעויות כנורמה וזה צורם לאוזניים/עיניים שלי.

יודעים לקחת דוגמאות קיצוניות ולעשות מהם כותרות נוחות לבעלי "מוח קרימנלי של שלום" - לא מזכירים את ההומניות והאנושיות שחיילי צה"ל יודעים להפגין בכל המצבים הקשים והבלתי נתפסים שלהם, כי זה לא נוח לפאר צבא של ממשלה "ימנית קיצונית " ששומרת על חיי החיילים שלהם.

לידיעתך _אנחנו_ אתה, אני, אחרים יודעים את האמת בכל מצב. עם כתבי שטח שדבוקים לישבנם של אלופי פיקוד, ומפקדי חטיבה , אנחנו יודעים הכל עד לרמת השומר במגדל, מתי הוא השתין ומתי הוא ירק.

בקיצור, גברת פונדה , מזכירה יותר ויותר את תמהוני שנות ה70 שיצאו נגד כל מה שקשור לממשל, צבא, ומלחמה (מה שדבר טבעי ליצורי אנוש).

לשבת בחיבוק ידיים, לעשן ג'נגה ולעשות אהבה לא בדיוק הפתרון לטרור של פלסטינים ולוחמי אל קעידה שמחזיקים קל'צים עם מחסניות מלאות.

פורסם

לשבת בחיבוק ידיים, לעשן ג'נגה ולעשות אהבה לא בדיוק הפתרון לטרור של פלסטינים ולוחמי אל קעידה שמחזיקים קל'צים עם מחסניות מלאות.

אתה יודע אני הולך ומשתכנע מדי יום ביומו, כתוצאה מדברי NICE-1, שזה אכן הפתרון.... (עזוב את זה שאני אישית חובב גנג'ה ;D)

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאסור לה להפגין אבל אם היא רוצה להפגין שתחיה פו שנה שנתיים כמו כל בן אדם אחר ואז שתעשה מה שבאה לה

פורסם

לא מבין למה אתם כל כך כועסים, מה היא תגיד משהו שישנה את דעתכם? מי יקשיב לה בכלל? :lol: .

לא שאני ימני או משהו (חס וחלילה) אבל יש לה את הזכות המלאה לומר את משבא לה לומר כמו שלך ולי יש את הזכות, ככה זה בדמוקרטיה אנשים יגידו דברים ויעשו דברים שאתם לא תאהבו ואין לאף אחד שום זכות לקחת את זה מאיתם או ממכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים