עבור לתוכן

גלזר הולך לכלא

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם זה נכון זה מצוין

אבל קשה לי להאמין יש לך גרף?

• תגובות 57
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, יש עובדות

המע"מ ירד

מס החברות ירד

מס הבולים בוטל

מס הכנסה-התקרות גדלו והשיעור המירבי ירד

פורסם

גולם יקר, שים לב, אני לא מבין איך זה שאתה עובד במשכורת יותר גבוהה ממקשפיכסה ועדיין אין לך כסף לקנות דירה.

בנאכסבורגרים למיניהם מקבלים כ 3500 שקל ברוטו בחודש על משרה מלאה (לפחות פה באיזור העמק זה ככה)

אמרת שאתה מקבל יותר- נגיד בסביבות ה 4500

נגזים ונגיד 20% מס הכנסה, ועוד 20% מהמשכורת על מה שזה לא יהיה שאתה קונה בחודש.

אם אתה עובד רק 5 שנים, ופתחת חסכון בנק לכל מה שאתה לא מבזבז (כמו מה שכל אדם שפוי היה עושה)

הרי שעם ריבית מצטברת כרגע אמורים לשבת אצלך בערך 200 אלף שקלים.

הריבית על סכום נכבד שכזה היא כמעט 1000 ש"ח בחודש, אתה כמעט יכול לשלם דמי שכירות רק עם הריבית שמרוויחים מסכום כזה.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאני לא יכול להשכיר

אמרתי שאם אני ישכיר כרגע לא יהיה לי עתיד שאני לא יוכל לעבוד יותר

פורסם

למה לא ללכת במסלול כמו כולם? (עבודה/משכנתא/דירה וכו')

מה גורם לך לחשוב "שהשיטה" שלך טובה יותר?

אם היא באמת היתה טובה יותר, אתה לא חושב שכולם היו מתנהגים כמוך?

פורסם
  • מחבר

במשכנתא אתה משלם הרבה יותר ולוקח סיכון גדול

לי אין כישורים או קשרים מיוחדים ככה שאני מעדיף ללכת על בטוח ובטווח הרבה יותר קצר

אז נכון אני מיתבכין כרגע

אבל עוד כמה שנים התמונה תיראה אחרת

מישהו שלוקח משכנתא ל20 שנה לא יכול להיות רגוע

טוב אני לפחות לא הייתי יכול להיות רגוע

פורסם

במשכנתא אתה משלם הרבה יותר ולוקח סיכון גדול

לי אין כישורים או קשרים מיוחדים ככה שאני מעדיף ללכת על בטוח ובטווח הרבה יותר קצר

מה אתה מקשקש?

איזה קשרים או כישורים מיוחדים צריך בשביל לקחת משכנתא?

ועדיין, כולם עושים את זה

שוב, למה אתה חושב שאתה יודע טוב יותר מכולם?

אולי כולם צודקים ואתה טועה?

פורסם

בפעם ה804..

גולם,

זה לא מעניין אף אחד מה אתה עושה עם החיים שלך, כמה אתה מרוויח בחודש, למה אתה לא לוקח משכנתא ואילו תוכניות מנגה ואנימה אתה רואה.

אתה רוצה לדסקס על הנושא? פתח דיון בשם "גולם מסכן" או "מדברים על גולם", זה לא קשור בשיט לדיון על כך שעופר גלזר נכנס לכלא וזה שאתה פתחת את הדיון לא נותן לך את הזכות להפוך אותו לטיפול פסיכולוגי שלך עם הפורום.

פורסם

במילה אחת - אאוץ'.

פורסם
  • מחבר

טוב טוב דברו על גלזר

בני השרון הדיחה את מכבי בגביע

אני מסודר לפחות עד הגמר ביום חמישי

פורסם

טוב טוב דברו על גלזר

בני השרון הדיחה את מכבי בגביע

אני מסודר לפחות עד הגמר ביום חמישי

למה שנדבר על גלזר......? למי איכפת מזה שהוא הולך לכלא, או שהוא עשיר, או מה שלא יהיה....?

אוקיי, זה לא כאילו הוא משחק תפקיד חשוב במדינה הזו. יופי לו, שיהיה, ושלא ישכח לא להפיל את הסבון.

פורסם

החישוב שלו נכון, אבל רוב האנשים לא עושים חישוב כזה "קר".

כלומר, הרבה אנשים יכולים לעבוד כמו חמורים ולחיות בצנע במשך 10 שנים (סתם דוגמה) ואח"כ להמשיך בחיים בביטחון כלכלי.

אבל זה לחלוטין עניין של גישה.

אגב, לגבי המשכנתא - מבחינה כלכלית, ולא פסיכולוגית, יותר משתלם לשכור דירה. ראיתי פעם חישוב מפורט שהדגים את זה, באיזה מאמר. מבחינה פסיכולוגית, יש משהו מרגיע בידיעה ש"הדירה שלי".

בכל מקרה, אתה יכול לברר אם, לפחות בחצי שנה הקרובה, תוכל להתגורר בדירה של גלזר :P

פורסם
  • מחבר

החישוב שלו נכון, אבל רוב האנשים לא עושים חישוב כזה "קר".

כלומר, הרבה אנשים יכולים לעבוד כמו חמורים ולחיות בצנע במשך 10 שנים (סתם דוגמה) ואח"כ להמשיך בחיים בביטחון כלכלי.

אבל זה לחלוטין עניין של גישה.

אגב, לגבי המשכנתא - מבחינה כלכלית, ולא פסיכולוגית, יותר משתלם לשכור דירה. ראיתי פעם חישוב מפורט שהדגים את זה, באיזה מאמר. מבחינה פסיכולוגית, יש משהו מרגיע בידיעה ש"הדירה שלי".

בכל מקרה, אתה יכול לברר אם, לפחות בחצי שנה הקרובה, תוכל להתגורר בדירה של גלזר :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

זה היה טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים