פורסם 2007 בפברואר 418 שנים שאני יבין למה פתח וחמאס רבים? שניהם רוצים את חיסול ישראל?אז על מה הם רבים לעזעזל
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים 99% ממלחמות שכרגע מתנהלות בעולם נעשים ע"י ערבים מוסלמים, תחשוב לבד.פתח = רוצה את השלטון חזרה.חמאס = לא רוצה לוותר על השלטון.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אני בטוח שזה יותר מזהפתח מכיר בקיומה של ישראל למשלוחמאס לא ולא יכיר בחיים
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים והם עדיין ערבים נראה לך שבגלל זה שאחד מהם לא מכיר בישראל והשני עושה את עצמו מכיר הם יתחילו לירות אחד על השני?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר והם עדיין ערבים נראה לך שבגלל זה שאחד מהם לא מכיר בישראל והשני עושה את עצמו מכיר הם יתחילו לירות אחד על השני? אמרתי שזאת לא הסיבה היחידה תלמד לקרוא בשביל זה אני שואל מה עוד יכול להיות
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים ענו לך כבר על השאלה לא?.. פת"ח רוצה לקבל בחזרה את השלטון והחמאס ממש לא רוצה לוותר עליו.אז מה המיסתורין פה?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים סבבה מאחל בהצלחה לשני הצדדים כשאני חושב על זה, זאת הפעם הראשונה שאני באמת רוצה שהפת"ח והחמאס יצליחו במשימותיהם.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר איך שזה נראה עכשיו הם לא יפסיקו בחייםאחרי החתימה שלהם להפסקת האש,חמאסעכשיו הרגו להם אחד וחטפו עוד אחד חחחhttp://news.walla.co.il/?w=//1051699טיפשיםבחיים אני לא יביין איך הראש שלהם עובד בחייםאני לא בטוח שהם מבינים את עצמם חמורים כאלה
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אם הראש שלהם הייה עובד לא היינו פה כבר מזמן... זה איבר שהם כורתים בליידה...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אם הראש שלהם הייה עובד לא היינו פה כבר מזמן... זה איבר שהם כורתים בליידה...ההפך אם היה להם ראש היה שלום פה
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים זה רק מראה עם מי יש לנו עסק אם על שלום בינהם הם לא מצליחים לשמור . כל פעם שאני מנסה להבין אותם אני לא מצליח לא משנה כמה שאני מנסהאין לי מה לומר עוד חוץ מאיחולי הצלחה שווים לשני הצצדים מי יתן (רובים?) ותדעו עוד הרבה הרוגים משני הצצדדים.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים ההפך אם היה להם ראש היה שלום פה זה כל כך נכון, ככה גם הייתה להם מדינה וגם לא היו להם בעיות כלשהן. אבל.. פלסטינאים (מה לעשות, יש כמה ערבים עם מוח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.