פורסם 2007 בפברואר 318 שנים השתמשתי ב Black box כמעט שנה ואז חזרתי לexplorer אבל עכשיו אין לי את סל המיחזור :s05: איך מחזירים אותו ?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים לחצן ימני על "שולחן העבודה"...מאפיינים...שולחן עבודה שמה יש התאמה של שולחן העבודה ואתה מסמן V? על האיקונים שאתה רוצה שיוצגו...
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים למה אלכס, למה? אבל run>gpedit.msc>admin templets>user configuration>desktopושם תבדוק שבremove recycle bin icon from desktop לא כתוב enable.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר במאפיינים של שולחן העבודה אין סל מיחזור ...ומה שהשני הביא לא פועל בכלל אין דבר כזהgpedit.msc
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים במאפיינים של שולחן העבודה אין סל מיחזור ...ומה שהשני הביא לא פועל בכלל אין דבר כזה gpedit.msc יש כזה דבר אבל גם אצלי זה לא עובד חחחחח הנה תמונה מגוגל ...
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מה לא עובד? תנסו בלי הMSC, אולי. תמיד עבד אצלי, ותמיד היה שימושי לדברים כאלו.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מוזר לגמרי.עובד לכל מי שאני מכיר. לא יודע למה אצלכם לא, וחבל, יש שם אפשרויות שימושיות. כמובן, אני מניח שלכולן אפשר להגיע גם בדרכים אחרות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.