עבור לתוכן

שלג כתום:האם יורד גשם אטומי ביומיים האחרונים? האם מסתירים צ'רנוביל II מהעולם?

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים ירד גשם כתום בסיביר.

כשצ'רנוביל התפוצץ היו מספר הגבלות על תנועת אזרחים מישראל, מחשש לקליטת האנרגיה. בדרום אנגליה ובמדינות הסקנדינביות עד היום ישנם שדות שלא ניתן לגדל בהם כלום, והראשונים שגילו זאת היו השבדים, שהבחינו ברמות קרינות לא סטנדרטיות עד שהסובייטים היו מוכנים להודות שקרה משהו לעולם - פוטין לא הרבה יותר גרוע מהם, רק שעכשיו אין לו אידיאולוגיה שתצדיק את המשטר והחיסולים שלו(לא דת כמו אצל הצאר ולא אידיאולוגיה כמו אצל הקומוניסטים).

מעניין מה עוד מצפה לנו...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360268,00.html

פורסם

נולדתי בסיביר, חלק ניכר מהמשפחה שלי עדיין חיים שם. כושילאמא שלה פוטין וקודמיו, שוחרי המלחמה ותאבי הכסף שהורידו את כל אוצרות הטבע, כח האדם ואהבת המולדת למען פצצות גרעיניות וכמה מטבעות כסף. :pissed: :'(

פורסם
  • מחבר

כמובן שהשקרנים האלה מנסים לטייח את מה שקרה שם. אני רוצה לראות שאיזהשהוא ארגון סיבבתי יצליח להעמיד לדין את "הגורמים" לכך...

פורסם

עזבו את רוסייה. אני גר בקומה שלישית בבניין שלי ויש לי מרפסת שרואים בה די למרחק וכמה פעמים בחודש יוצא לי ליראות בשעות הבוקר המוקדמות(אני חושב) ענן נמוך למדי וארוך מאוד מאוד,פחות או יותר לאורך כול שדה הראייה שלי , וזה לא ענני גשם וגם לא עננים לבנים, זה ענן ענקי של זיהום אויר אחד גדול !!! פשוט נוראי.

פורסם

זה ידוע, יש לי חבר שגר בנתניה עם תצפית על "אורות חדרה" (תחנת הכח) ופשוט יש שם ענן אחד ענק של זיהום אויר.

פורסם

במקום אחר בעולם הייתי מאמין שזו סך הכל סופה עם אבק וחול.

אבל ברוסיה אני לא אתפלא.

פורסם

עצוב מאוד, חבל שהגרעין של המעצמה הרוסית בתקופת הקומוניזם היה פשוט צבא, צבא ו...צבא ועכשיו לאחר שפורקה ברה"מ נראה שרוסיה לא מסוגלת להתנער מתדמית המעצמה (אבל מה שווה צבא חזק כשהכלכלה בקרשים) ושליטת האימים של הקרמלין. פשוט לא נשאר להם במה להתעסק, אין להם תעשייה פורחת של רכב או הייטק, יצוא מזון.... בעצם אני לא ממש מכיר תעשיות מצליחות ברוסיה שהן לא בתחום אוצרות טבע ונשק להשמדה המונית.

רק שתהיו בעניינים, האירוע בצ'רנוביל "טופל" בכך שאטמו את הכור עם טונות של בטון ... בטון לא חוסם קרינה, עופרת כן! ואני מוכן להתערב שיש משם דליפה מתמדת של קרינה רדיואקטיבית.

נולדתי בסיביר, חלק ניכר מהמשפחה שלי עדיין חיים שם.

Well i rest my case

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

רק שתהיו בעניינים, האירוע בצ'רנוביל "טופל" בכך שאטמו את הכור עם טונות של בטון ... בטון לא חוסם קרינה, עופרת כן! ואני מוכן להתערב שיש משם דליפה מתמדת של קרינה רדיואקטיבית.Well i rest my case

אתה לא מדוייק. קרינה שבוקעת ממקום אחד לא מסוכנת בכלל, כיוון שהעוצמה שלה פוחתת בריבוע המרחק. הבעיה היא אבק רדיואקטיבי שנישא באויר או מחלחל למי התהום, וזו היתה הבעיה העיקרית בצ'רנוביל: פיצוץ שהוביל לשריפה שפיזרה באויר הרבה אבק. מחסה הבטון נועד למנוע פיזור נוסף של אבק.

פורסם

אתה לא מדוייק. קרינה שבוקעת ממקום אחד לא מסוכנת בכלל, כיוון שהעוצמה שלה פוחתת בריבוע המרחק. הבעיה היא אבק רדיואקטיבי שנישא באויר או מחלחל למי התהום, וזו היתה הבעיה העיקרית בצ'רנוביל: פיצוץ שהוביל לשריפה שפיזרה באויר הרבה אבק. מחסה הבטון נועד למנוע פיזור נוסף של אבק.

בדיוק אבל אם תוסיף לזה נניח אויר קר (האויר הרדיואקטיבי אני מניח חם יותר) רוח חזקה, לחות, אבק.... עננה רדיואקטיבית שנודדת בכל רחבי המדינה.

לא כיף בכלל, אתה מקבל אנשים עם שני ראשים, מוטאציות, נשים מתוסכלות שכל מה שיש להן לעשות זה לשבת מאחורי מסך ולהרגיש עוצמה בזמן כתיבת הגיגים מתוך עולם החלומות... ולהסיט נגד צבא המולדת.

דברים מפחידים לגמריי.

פורסם

קרינה לא נישאת באוויר, המולקולות של האוויר לא יכולות להחזיק בתוכם קרינה.

פורסם
"אתה מקבל אנשים עם שני ראשים, מוטאציות, נשים מתוסכלות שכל מה שיש להן לעשות זה לשבת מאחורי מסך ולהרגיש עוצמה בזמן כתיבת הגיגים מתוך עולם החלומות... ולהסיט נגד צבא המולדת.

דברים מפחידים לגמריי."

כן לא נעים...

אני מכיר כמה כאלו.

:lol:

פורסם

קרינה לא נישאת באוויר' date=' המולקולות של האוויר לא יכולות להחזיק בתוכם קרינה.

[/quote']

אבל חלקיקי אבק שהתפזרו בפיצוץ פולטים את הקרינה הזאת. (חלקיקי אלפא ובטא, אם אני לא טועה...)

ואין דבר כזה "להחזיק" קרינה.

כל מולקולה יכולה לפלוט קרינה... (כלומר לפלוט אטומים "של הליום" מתוך גרעינים שלא טומים גדולים יותר..)

אני מבקשת ממך לא מדברת כשלא מבינהם. תודה. :P

פורסם

אבל חלקיקי אבק שהתפזרו בפיצוץ פולטים את הקרינה הזאת. (חלקיקי אלפא ובטא, אם אני לא טועה...)

ואין דבר כזה "להחזיק" קרינה.

כל מולקולה יכולה לפלוט קרינה... (כלומר לפלוט אטומים "של הליום" מתוך גרעינים שלא טומים גדולים יותר..)

אני מבקשת ממך לא מדברת כשלא מבינהם. תודה. :P

האבק מכיל בתוכו יסודות רדיאוקטיביים.

בקשר לאגירת קרינה יש מלוקלולות שיכולות לאגור בתוכן קרינה, ע"י "סיפוך" זמני של החלקיקים.

כמו כן חשיפה יסודות מסויימים לקרינה מייננת תגרום לתגובת שרשרת ולפליטה של קרינה נוספת.

פורסם

חלקיקי אבק כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים