עבור לתוכן

האם גם לכם התקלקל P4P800?

Featured Replies

פורסם

עשיתי איתו OC של 300 mhz,לא נסיתי יותר.

תנסה ותראה.

פורסם

אהה אז לא ניראה לי מישתלם להתחיל להיתעסק עם זה בשביל עוד 300-400 מגה הרצים נוספים...חשבתי שאוליי יותר אבל בסדר חפיף גם ככה זה במחשב של האחים...הם ייסתדרו עם הפרסקוט יופי לעוד הרבה זמן

פורסם

לייש את הלוח המדובר ועד היום טפו טפו טפו לא עושה בעיות (כי הוא אצלי 3.5 שנים רק?)

גם SE

פורסם

היה לי את הp4p800-e לא דלוקס והוא התקלקל לי(יש בעיה בלוחות האלה שהוא לא עושה פוסט וטוען שהבעיה במעבד - זה לא נכון, הבעיה בלוח האם) לאחר שנה וחצי בערך.

עכשיו יש לי את הDELUXE והוא לא עשה לי בעיות.

פורסם

זה לוח קצת שונה, ה-SE.

תודיע לנו כשהוא יתקלקל.

מה בדיוק שונה בינהם ?

יש לי P4P800 הבעייה היא בעיית פוסט, כך שהכל נדלק ואין צפצוף אבל למעשה הלוח לא מבצע פוסט.

הבעייה לפי התנסות אישית היא בגלל סנכרון לא טוב בין ממשק זכרונות למעבד.

אני לא יודע מה היה אצלכם אבל אצלי הלוח עשה בעיות רק בריסטרט אבל נדלק כאשר עשיתי כיבוי מלא והפעלה מחדש.

מה שקורה, בהגדרות ברירת מחדל של לוח האם יש בחירה של רמת ביצועים: סטנדרט,טורבו ואוט'...ברירת המחדל היא אוט' ולמעשה הלוח בוחר באפשרות "טורבו".

בלי להיות מומחה בתחום הבנתי שהדבר גורם לסנכרון שגוי וכך המחשב לא עושה פוסט מצד אחד אך לא מודיע על שגיאה.

וזה הכל לאחר נסיונות רבים גיליתי ששינוי הגדרת הביצועים לסטנדרט פותרת את הבעייה.

אני מאוד מקווה שאין שעון חול ללוח, יש לי אותו כמעט 3 שנים אמנם אבל הבעייה של הפוסט מוכרת.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי איפוס ביוס ולא עזר.

אתה חושב שברירת המחדל היא "טורבו"?

פורסם

ברירת המחדל היא אוטו

פורסם

ניסיתי איפוס ביוס ולא עזר.

אתה חושב שברירת המחדל היא "טורבו"?

אן מה לאפס, שיחקתי שעות בביוס לראות אולי יש איזו חומרה בעייתית שעושה התנגשות חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל אני לא באוברקלוק אז אין סיבה לפעילות לא תקינה של רכיב ואז בהגדרות צ'יפסט יש הגדרה לביצועי הלוח עם 3 אפשרויות כמו שציינתי וברירת המחדל היא אוטו', אם הזכרונות לא מסוגלים לעמוד בתזמון המהיר שהלוח מנסה לאלץ אותם לעבוד בו, הלוח לא מזהה בעייה (כי הרי הוא בורר את התזמון כלגיטימי) אך הזכרונות לא עומדים בהגדרות ולכן אין פוסט.

אני לא יודע האם בוודאות זו הבעייה והדבר הזה שיגע אותי אבל פאבל היקר מזיגזג נתן לי טיפ להוריד את כל ההגדרות מברירת מחדל לסטנדרט ואחרי נסיון אחד הבנתי שמקור הבעייה נעוץ בהגדרות ביצועים של הצ'יפסט.

אם הבעייה זהה לכולנו (כי הרי גם אצלי זה קרה פתאום שהלוח לא ביצע פוסט) אני מקווה שחסכתי לכם קניית לוח חדש, אנא נסו ועדכנו אותי (במיוחד לגבי האם הלוח כן נדלק ועושה פוסט לאחר כיבוי מלא הוצאה מהחשמל והדלקה).

פורסם
  • מחבר

הוא לא נדלק אחרי כיבוי וניתוק מהחשמל.

זה לא עוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים