פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מישהו ניסה? יודע איך זה עובד?הבנתי באופן כללי שכל היום לא אוכלים כמעט שום דבר ובעיקר לא סוכירם כי זה מעודד יצירת תאי שומןובערב כמעט כל מה שרוציםמישהו שמע על זה/ניסה? יודע אם עובד?ועוד משהו:יש איזה תרופה שנותנים למכורים להירואין שמפסיקה את ההשפעה של ההרואיןוהיא גם מפסיקה לגמרה את החשק למתוקים (שמעתי עליה בתוכנית של זה שאכל 30 יום מקדונלד)שמעתם עליה? יודעים אם היא עובדת? תרופות דומות? היא ממסטלת? מידע כללי?ואם יש לכם עוד דברים מעניינים בתכום הדיאטה אני ישמח אם תכתבותודה רבה =)
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים תוכל לקרוא על דיאטת פחמימות ועל דיאטות נוספותכגון דיאטת אטקינס באתר - "הרזיה בחיוך" של המרכז לתזונה נבונה.-דיאטה , טבעות אירוסין , Engagement Rings , טבעות אירוסין
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים אין לי ממש זמן להגיב בנוגע לדיאטהאני אציין נקודות חשובות:א. בדיאטות אין שום צורך לחומרים צד שלישי קרי תרופות פלא וכיוצא בזאת.ב. דיאטה טובה כוללת את כל אבות המוזן במינונים נכונים.ג. דיאטה דורשת התערבות של ספורט וירקות.ישנם דיאטות שנשענות על עקרונות שונים, מבחינתי הטובה ביותר היא זאתי שפועלת להגברת קצב חילוף החומריםhttp://www.howtospeedupmetabolism.org/קרא את הדף הזה ותקבל המון מושג
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים לא צריך להסתבך. תקבע תור אצל הדיאטנית, שתבנה לך תפריט שבו אתה אוכל כל מה שאתה אוהב, רק בכמויות קצת יותר קטנות. ותרשם למכון הכושר, תתמיד באירובי ובאימוני כוח, ואני מבטיח שבזמן קצר תראה תוצאות, אמנם הירידה לא דרסטית ומידית, אבל היא בטוחה ותבנה לך אורח חיים בריא. בהצלחה
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים חברה חברה, אתם לא רואים שזה ת'רד בן שנתיים וחצי שהוקפץ בשביל פרסום? תנו לו למות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.