עבור לתוכן

הילד הזה הוא עני?

Featured Replies

פורסם

כנראה שזה משהוא עשה, 500 הדולר שהוא קיבל הוא תרם אותם.

:lol:

או הלך להשקיע במערכת קולנוע ביתי חדשה .(אהה כרגע נמסר לי שיש לו כזה)

פורסם

מה אכפת לך מה יש לו ומה אין לו?

הוא שחקן, זה לא אשמתו שהוא עשיר ולא אשמתו שקשת חיפשו שחקן.

ואגב,

את ה500$ הוא תרם, לפחות לפי אמא שלו. (שזה יותר ממה שרובכם תרמתם ביום הזה)

פורסם

מה אכפת לך מה יש לו ומה אין לו?

הוא שחקן, זה לא אשמתו שהוא עשיר ולא אשמתו שקשת חיפשו שחקן.

ואגב,

את ה500$ הוא תרם, לפחות לפי אמא שלו. (שזה יותר ממה שרובכם תרמתם ביום הזה)

כנראה שצביעות מעוררת בי חלחלה כמי שתורם.

פורסם

(שזה יותר ממה שרובכם תרמתם ביום הזה)

אז..?

תסכים איתי שילד שהוריו עשירים כמו השחקן הנ"ל, יכול לתרום את הסכום הזה בלי שום בעיה.

לעומת זאת, אנשים אחרים, אם הם יתרמו אפילו 50 שקל, בשבילם זה סכום די גדול.

פורסם

אני יכול להיות מליונר ולא לתרום שקל בכל החיים שלי,

זה לא עושה את זה יותר עניינכם.

פורסם

אתם יודעים אם הם שיקרו בנושא הזה, איך אתם יודעים שהאומנים שהתנדבו לאירוע הזה לא קיבלו בפועל כסף, או שכל ה11 מליון שהאנשים במדינה תרמו הלכו כולם באמת לאגודות לנזקקים, אתם יודעים, אם הם משקרים בזה יכול להיות שהם משקרים גם בדברים אחרים

פורסם

גם לטובת הילד הזה המעשה לא היה תקני, תאר לך יום אחד אתה רואה אותו עני ומסכן בטלויזייה והרי היה כתוב "יוני סיפור אמיתי" לפיכך אתה מסיק שהילד שאתה רואה זה יוני אני לא חושב באותו רגע מה חוקי מה לא אתה אומר הנה זה ילד עני! למחרת אתה מטייל בת"א ורואה את אותו ילד עמוס קניות מחנות השילב הקרובה לביתו! לא תרגיש משהו מסריח באויר ?

להזכירכם ותסיקו את המסקנות לבד, גם שנחשף שריטה תקבל 25 אלף ש"ח על שירת התקווה (62 שניות!!!!!!!!!!) היא אמרה שבכוונתה "לתרום" את הסכום, ו"כמובן" שגם אם לא הייתה נחשפת השחיתות היא הייתה "תורמת" כמו שאודי אמר! צביעות! הרבה אנשים מתעשרים מהיום טוב הזה ובטח שזה ענייני זה עניין ציבורי. היום גם לנהל התרמה ועמותה לעניים זה אחלה הכנסה!.... לעשירים >:(

פורסם

אתם יודעים אם הם שיקרו בנושא הזה, איך אתם יודעים שהאומנים שהתנדבו לאירוע הזה לא קיבלו בפועל כסף, או שכל ה11 מליון שהאנשים במדינה תרמו הלכו כולם באמת לאגודות לנזקקים, אתם יודעים, אם הם משקרים בזה יכול להיות שהם משקרים גם בדברים אחרים

לא קשור, אבל פשוט טעות צורמת. מדינת ישראל כוללת כ6 מיליון אזרחים, מתוכם כ20% לא יהודים.

פורסם

לא קשור, אבל פשוט טעות צורמת. מדינת ישראל כוללת כ6 מיליון אזרחים, מתוכם כ20% לא יהודים.

הוא התכוון ה-11 מיליון ש"ח שהאנשים במדינה תרמו... לא שיש 11 מיליון אנשים במדינה.

פורסם

הוא התכוון ה-11 מיליון ש"ח שהאנשים במדינה תרמו... לא שיש 11 מיליון אנשים במדינה.

:-[ :-X :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים