עבור לתוכן

RC DRIFT (עמוד 22 עדכון, 7/4 סרטון The Byter style)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי המנוע עצמו לא כל כך יקר, בסביבות 100 דולר. אבל אתה חייב בקר מיוחד לברשלס.

שניהם יחד זה כבר לא זול! 250 דולר.

• תגובות 222
  • צפיות 19.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

search ebay

תתפלא מה אפשר למצוא שם. אפשר למצוא בקרים טובים בפחות מ 100 דולר.

פורסם

search ebay

תתפלא מה אפשר למצוא שם. אפשר למצוא בקרים טובים בפחות מ 100 דולר.

יש שם ממש מציאות

פורסם

המטרה היא להגיע למשהו שיותר טוב מדלק אבל גם יותר זול מדלק ,

:screwy:עכשיו השאלה איך עושים את זה

פורסם

חשמלי לא נועד להיות זול יותר מדלק

חשמלי נועד לחסוך את כל הבלאגן והתחזוקה שצריכים בשביל דלק. כמעט ולא צריך לתחזק מכוניות חשמליות, לעומת מכוניות דלק שדורשות הרבה עבודה.

פורסם

וגם אפשר להסיע בכל מקום בלי הרעש והסירחון של הנייטרו

עדיין היה נחמד להראות שחשמלי יכול להיות יותר טוב

פורסם

אם תצליח לארגן מנוע של דיסק(הכלי עבודה שחותך ברזל), ולקמבן לו מקור חשמל וכול זה בשלדה קטנה וקלת משקל, תוכל לקבל מכונית שטסה על 160-180

פורסם

אה, כן, ובואו נשכח את הסוללה האימתנית שצריך בשביל מנוע 24 וולט.....

בכל מקרה, המנועים שגם ככה יש במכוניות חשמליות טובות לא רחוקות מזה. brushless 550 למשל, מביא בקלות מכונית ממוצעת ל 100 קמ"ש. אין טעם במכונית שטסה על 180 קמ"ש, לא תוכל לשלוט בה, היא תתהפך המון, והצמיגים ישחקו מהר.

פורסם

ד"א אפשר להשתמש בסוללות כפתור של שעונים בשביל הלדים.. 2 סוללות זה 3 וולט והן מאוד קטנות ומספיקות להמון המון זמן כי לדים זה כלום... (הן קלות מאוד ולא תופסות מקום)

פורסם

this is just my personal opinion, but I think that for RC cars on this level it's a waste of money buying an electric powered one, it's faking it when for a bit more you could have the real thing, nitro powered.

פורסם

אני לא יכול שלא להסכים איתך אבל עדיין מי שמשתמש במנוע חשמלי חוסך לעצמו את הכאב ראש של טיפול במנוע נייטרו.

אני לא יודע מה ההבדל מבחינת ביצועים אבל אני בטוח שהם לטובת הנייטרו אבל יכול להיות שהטרחה לא שווה את ההבדל בביצועים.

פורסם

bigdickbastard- אני לא מסכים איתך.

מכוניות ממונעות במנועי בראשלס עם סוללות ליתיום פולימר איכותיות מספקות את הסחורה לא פחות טוב ממכוניות דלק (עד גבול מסוים, כמובן שאין מנוע חשמלי מקביל למנוע דלק של 25 סמ"ק לדוגמה...)

אבל בכל הנוגע למכונית הממוצעת של המשתמש המתחיל/ממוצע, אני בעד חשמלי. חוץ מהרעש המגניב בטירוף שמכוניות נייטרו עושות 8)

פורסם

למכוניות חשמל יש יותר מומנט וגם הפתיחה שלה יותר מהירה

פורסם

yea whatever, but you have to keep replacing the batteries every 5 mins.

besides, even a basic nitro engine has more than 0.5hp

פורסם

and you need to refill the nitro car every 5mins too...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים