פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר אולי המנוע עצמו לא כל כך יקר, בסביבות 100 דולר. אבל אתה חייב בקר מיוחד לברשלס.שניהם יחד זה כבר לא זול! 250 דולר.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים search ebayתתפלא מה אפשר למצוא שם. אפשר למצוא בקרים טובים בפחות מ 100 דולר.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים search ebayתתפלא מה אפשר למצוא שם. אפשר למצוא בקרים טובים בפחות מ 100 דולר.יש שם ממש מציאות
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים המטרה היא להגיע למשהו שיותר טוב מדלק אבל גם יותר זול מדלק , עכשיו השאלה איך עושים את זה
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים חשמלי לא נועד להיות זול יותר מדלקחשמלי נועד לחסוך את כל הבלאגן והתחזוקה שצריכים בשביל דלק. כמעט ולא צריך לתחזק מכוניות חשמליות, לעומת מכוניות דלק שדורשות הרבה עבודה.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים וגם אפשר להסיע בכל מקום בלי הרעש והסירחון של הנייטרועדיין היה נחמד להראות שחשמלי יכול להיות יותר טוב
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אם תצליח לארגן מנוע של דיסק(הכלי עבודה שחותך ברזל), ולקמבן לו מקור חשמל וכול זה בשלדה קטנה וקלת משקל, תוכל לקבל מכונית שטסה על 160-180
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אה, כן, ובואו נשכח את הסוללה האימתנית שצריך בשביל מנוע 24 וולט.....בכל מקרה, המנועים שגם ככה יש במכוניות חשמליות טובות לא רחוקות מזה. brushless 550 למשל, מביא בקלות מכונית ממוצעת ל 100 קמ"ש. אין טעם במכונית שטסה על 180 קמ"ש, לא תוכל לשלוט בה, היא תתהפך המון, והצמיגים ישחקו מהר.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים ד"א אפשר להשתמש בסוללות כפתור של שעונים בשביל הלדים.. 2 סוללות זה 3 וולט והן מאוד קטנות ומספיקות להמון המון זמן כי לדים זה כלום... (הן קלות מאוד ולא תופסות מקום)
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים this is just my personal opinion, but I think that for RC cars on this level it's a waste of money buying an electric powered one, it's faking it when for a bit more you could have the real thing, nitro powered.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אני לא יכול שלא להסכים איתך אבל עדיין מי שמשתמש במנוע חשמלי חוסך לעצמו את הכאב ראש של טיפול במנוע נייטרו. אני לא יודע מה ההבדל מבחינת ביצועים אבל אני בטוח שהם לטובת הנייטרו אבל יכול להיות שהטרחה לא שווה את ההבדל בביצועים.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים bigdickbastard- אני לא מסכים איתך.מכוניות ממונעות במנועי בראשלס עם סוללות ליתיום פולימר איכותיות מספקות את הסחורה לא פחות טוב ממכוניות דלק (עד גבול מסוים, כמובן שאין מנוע חשמלי מקביל למנוע דלק של 25 סמ"ק לדוגמה...)אבל בכל הנוגע למכונית הממוצעת של המשתמש המתחיל/ממוצע, אני בעד חשמלי. חוץ מהרעש המגניב בטירוף שמכוניות נייטרו עושות 8)
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים yea whatever, but you have to keep replacing the batteries every 5 mins.besides, even a basic nitro engine has more than 0.5hp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.