פורסם 2007 במרץ 918 שנים יש כמו קיט כזה של אורות לרכב ואתה יכול לעשות שהם יהבהבו או לפי בגז ברקס או סתם רגיל
פורסם 2007 במרץ 918 שנים יש כמו קיט כזה של אורות לרכב ואתה יכול לעשות שהם יהבהבו או לפי בגז ברקס או סתם רגיל מעניין יש כזה קיט שיש לו גם ונקרים חחחח ;D
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר ניסיון ראשון עבר דיי בהצלחה, לא הצלחתי לצלם משהו טוב חוץ ממש כמה שניות, הנה טעימה:
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר עוד מעט תראו גם אותה, אנחנו צריכים עוד טיפה להתאמן וגם לצלם את זה כמו שצריך.כאן פשוט אני צילמתי, אז לא רואים את המכונית שלי.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים אריק אני אשמח לראות אותך מתחרה קצת עם מכוניות על דלק עד כמה שידוע לי הם הרבה יותר מהירות
פורסם 2007 במרץ 918 שנים אריק אני אשמח לראות אותך מתחרה קצת עם מכוניות על דלק עד כמה שידוע לי הם הרבה יותר מהירות לא נכון מכוניות חשמליות עם ברלאס מגיעות ל100 קמש ויותר
פורסם 2007 במרץ 918 שנים אני סתם צוחק אני הבעלים "הבלעדיים" של הפורש בסרט אבל הברשלס הזה יקר מאוד מקווה שעוד מעט מישהו יבוא מחו"ל אז אני אזמין לשנינו כל מה שצריך. ודרך אגב הקטע של הדריפט הזה פשוט קטלני חבל שחסר קצת מהירות
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר מה זה תזמין מה שצריך? אתה כבר רוצה לקפוץ לברשלס? : לא בטוח שהשלדות שלנו יחזיקו ברשלס למרות שראיתי בפורומים בחו"ל שלדות כאלה על ברשלס. אמרנו שהשיפור הבא יהיה פאק סוללות נוסף לזמן הרצה ארוך יותר ומנוע רציני יותר. (אני מתחיל לחסוך!!! http://www.rcmart.com/catalog/product_info.php?cPath=293_946&products_id=17255
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים לזה למעלה שכתב שבראשלס יקר, זה כבר לא עד כדי כך יקרהמחירים של מנועי בראשלס צנחו בגדול בזמן האחרון.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים לזה למעלה שכתב שבראשלס יקר, זה כבר לא עד כדי כך יקרהמחירים של מנועי בראשלס צנחו בגדול בזמן האחרון.והזה למה ??? :s05: :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.