עבור לתוכן

RC DRIFT (עמוד 22 עדכון, 7/4 סרטון The Byter style)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

או קיי קבלו סרטון ראשון, עוד אחד בדרך.

• תגובות 222
  • צפיות 19.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אריק זה מדהים! איפה אתה מסיע?

פורסם

יפה יפה :xyxthumbs: שליטה לא רעה בכלל, יש כשרון P:

פורסם
  • מחבר

אני וחבר מסיעים במסלול החדש שנפתח בראשון, ואין פה כשרון, כולה קצת אימון.

ועוד סרטון, לדעתי יותר חזק.

פורסם

ניטרו לא מתאים כל כך לדריפטינג. זה שהבאת סרטון דראג רייסינג זה נחמד, אבל לא קשור למה שהבנאדם מעוניין בו.

פורסם

I brought the video to show how much faster the nitro cars are.

and what you said regarding drifting is bullshit. even the crappiest RC car comes with a 1+ hp engine which translate into over 600hp/ton, yea it's at 15k rpm but you still got tons of power at the bottom end more than enough for drifting, plus most nitro power on road cars will do over 80km/h (and that's considered slow).

(HPI Evo 3, 300$ RTR 2spd trans. 55MPH 4WD, front LSD, adjustable camber and caster)

פורסם

כבר הסעתי evo3, אתה לא מחדש לי כל כך.

ומהירות זה לא הכל :\ אתה מפספס חצי ממהות התחביב.

פורסם

I know speed isn't everything, personally if I had the money and time for that kind of hobby I would probably buy one of those chassis where you can adjust everything, because for me tweaking and upgrading it would be half (if not more) of the fun. so yes speed isn't everything, but from the videos you uploaded they seem really really slow.

פורסם

הסרטונים שהוא העלה הם של דריפטים. זה לא אמור להיות מהיר.

מכוניות חשמליות מגיעות ל 80 ו 100 קמ"ש בלי בעיה עם מנוע בראשלס.

פורסם

what exactly is brushless, the name implies it is without brushes, but what does it mean and how much it costs?

because nitro cars can do 80km/h out of the box, some even over 120km/h out of the box.

פורסם

מנוע בראשלס הוא מנוע שהחשמל בו אכן לא מועבר עם מברשות, הסלילים הם החלק הנייח, והמגנטים הם החלק הנע. לא קיים חיכוך במנועים אלו, לכן הם לא מתחממים, אורך חייהם ארוך, והם מסוגלים לעמוד בהספקים ומהירויות גבוהות.

כמה זה עולה? נע בין 150 ל 500 שקל, תלוי איזה מנוע. גם בבראשלס הם מתחלקים ל 2 סוגים-

inrunner ו outrunner

במכוניות משתמשים ב inrunner.

חלק מהמכוניות מגיעות עם מנוע בראשלס כבר מהקופסה.

פורסם

חברה ברצוני לומר לכם מילה במיחד לדובר אנגלית:

לחבר שלי יש שתי מכוניות ניטרו אחת לכביש ואחת לשטח(revo)עם 3 כ"ס ,בינתיים שהוא עם המכונית כביש שלו מסיג מהירות ונוסע להנאתו(דרך אגב הרכב נעלם תוך שניה ולא רואים אותו) אני יכול לפרפר בלי הפסקה (דריפט) אני לא יודע אולי יש לכם מכונית גם אבל חשמלי מצריך פחות טיפול,יותר נקי פחות רעש והרכב כל הזמן בטווח ראיה ככה שזה לא כמו ניטרו שאתה נוסע קדימה ואחורה כמו שהראית בקליפ.

זה שזה נראה איטי זה כי הרכב כל הזמן בדריפט ולא מוצא אחיזה, שזאת בעצם המטרה .

חוץ מזה זה כמו שתגיד אני מעדיף מטוס על שלט מאשר מסוק על שלט, כל אחד והטעם שלו

וזה רק שתבין מה ההבדל בין חשמלי למנוע דלק

http://www.youtube.com/watch?v=J2DGfisAndI

פורסם

it's the dumbest comparisons ever, compeering a 450kg car with slicks to a 1300kg car with road tires? all you need is 165hp engine to beat the F430 in HP/weight ratio.

פורסם

^

מסכים, ה Ariel atom זה סיפור אחר לגמרי, רכב סופר-קל.

שאנחנו מדברים על ההשוואות במכוניות עם שלט, מדברים על גוף זהה במשקל דומה. חשמליות לא שוקלות חצי ממה שדלק שוקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים