עבור לתוכן

כל מי שיכול להסביר את הסרט אושן 12...

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי 95% מהסרט..

בבקשה הסבר... :silly:

פורסם

אם זהז מנחם אותך הגעתי ל-75% מהסרט ש-100% ממנו לא הבנתי ולכן התייאשתי ולא המשכתי לראות...

נדמה לי שהם היו צריכים לעשות פשע בשביל הבעל קזינו שהם שדדו ממנו אבל הייתה שוטרת שעלתה עליהם וברד פיט רצה לטחון לה את הצורה אבל היא הייתה קשוחה, וזהו משם כבר זה התחיל לשעמם.

פורסם

אושן 11 המקורי(עם פרנק סינטרה) היה סרט מצויין והחידוש לו היה מצויין גם כן... אבל אושן 12 חרא חרא סרט...

רוצה הסבר על הסרט? כל הסרט קורה דבר א' ואז ב10 דקות האחרונות של הסרט אומרים לך שכל דבר א' לא נכון וסתם העמדת פנים והם גנבו את היהלום(או מה שזה לא יהיה) בשנייה שהסרט התחיל :kopfpatsch:

פורסם

זה מזכיר לי סרט המשך באותו "התחכמות" נו זה עם ברוס ויליס וההוא מחברים שויליס הוא רוצח שכיר, אז הראשון סבבה והשני הרסו אותו רק בגלל ההתחכמות הזאת...וגם השחקנים לא ידעו מה לעשות עם עצמם מרוב טימטום.

פורסם

דוגמא קלאסית לסרט שמסתבך למוות בעלילה של עצמו. ממש גרוע.

אבל ייאמר לזכותו של ג'ורג' קלוני, שהוא הצליח להשתתף בסרט אפילו יותר זוועתי מזה בשם "סוריאנה"

פורסם

הסרט הזה בפירוש בזבוז זמן, אי אפשר להבין ממנו כלום.

אכזבה ענקית לעומת אושן 11- אחד הסרטים הכי מהנים שיצא לי לראות.

פורסם

אתמול ראיתי אושן 11 באיכות 720p ;D

אממ אושן 12 באמת היה קצת מאכזב ביחס לאושן 11, אבל בכל זאת אהבתי אותו, איך לא הבנתם את הסרט אני לא מבין? ::)

ב8 ביוני השנה צפוי לצאת אושן 13.

פורסם

מסכים עם כולם (11 עדיף על 12)

לגבי 13 - אני מאוד מקווה שזה לא עוד המשך גרוע והם יקחו ת'צמם בידיים (משפט של מורות/הורים) ויעשו משהו יפה

פורסם
  • מחבר

אממ אושן 12 באמת היה קצת מאכזב ביחס לאושן 11, אבל בכל זאת אהבתי אותו, איך לא הבנתם את הסרט אני לא מבין? ::)

אתה מוכן להסביר אם ככה?

פורסם

פעם אחרונה שראיתי אושן 12 זה לפני כמעט שנה אבל אני אנסה, איזה חלק בדיוק לא הבנת?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי הרבה

מה הקשר בין בראד פיט לסוכנת

למה היו צריכים להכניס את הסיני למזוודה

מה פתאום אמא של מאט דיימון פתאום צצה

פורסם

ממה שאני זוכר...

ברד פיט היה בקטע עם הסוכנת לפני כמה שנים ככה שהם מכירים...

הסיני היה במזוודה כי כנראה היו עולים עליו..

אמא שלו זאת סוכנת fbi שדאגה להוציא אותו מהכלא..

פורסם

^^

בדיוק.

בקשר לסיני והתיק - כשהשוטרת ההולנדית(?) הגיע לסוויטה של בראד פיט היא ראתה שם את הפנים של בראד פיט, דניאל אושן (ג'ורג קלוני), והסיני.

ולכן אסור עליהם היה להיראות בפומבי וזאת משום שיצא במשטרה מודעות "מבוקש" עליהם (לפי הזכור לי נכון)

בכל אופן, אם אתם לא מבינים בלי כתוביות, אז תראו עם כתוביות ::)

פורסם

משום מה אני תמיד היתי נרדם אחרי הקטע שהאידיוט ההוא (זהנ שהם גנבו ממנו בסרט הראשון) מגיע לבית של זה שבראד פיט משחק אותו.

פורסם

בנדיקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים