פורסם 2007 בפברואר 218 שנים יש לי מחשב דיי חדש (חודשיים בערך).הכרטיס הוא x1950xt 256 של ספיר.בהתחלה הוא היה במנוחה עומד על 50-53 מעלות, ובזמן האחרון הוא עומד במנוחה על 60-64.האמת שאני חושב שזה ככה מאז שהתקנתי את 6.12יכול להיות שזה באמת בגלל הדרייבר החדש?חשוב לציין שהכרטיס והמחשב בכלל עובדים מעולה מריצים את כל המשחקים חלק מדיבל 2 טוטאל וואר רץ חלק לגמרי כשכל ההדגרות על הכי גבוה ופילטרים על max ככה שאין מצב שהוא דפוק או משהו...סתם מציק לי השינוי הדרסטי הזה של יותר מעשר מעלות ...תודה מראש.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אתה יודע מה החוק הראשון במחשבים?dont fix what ain't brokenמתי שאתה רואה שמתחילים לך ארטיפקים תתחיל לבדוק מה הבעיה
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים יש מצב שבגלל הדריברים הקריאת טמפ' יותר מדויקת..או שפשוט אבק הצטבר במחשב שלך (או על הקירור של הכרטיס) ובגלל זה השינוי בטמפ'...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים תמיד זה זמן טוב לפתוח את המארז ולנקות את המחשב מאבק.. מניסיון תמיד יהיה מה לנקות :-)
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים חודשיים זה מספיק כדי שייצטבר מספיק אבק(אפילו חודש) תלוי מה המיקום הגאוגרפי שלך , המחשב באחריות אני מנחש אז אם תפתח אותו ותנקה אבק פעולה זו תבטל את האחריות קח בחשבון
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים זה תלוי במדיניות של החנות ממנה הוא קנה את המחשב... חלק מהחנויות אומרות "פתחת את המארז הלכה האחריות" וחלק לא שמות ממש דגש על זה כל עוד לא ניתקת/חיברת/שינית משהו בתחולת המארז
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים תלוי איך קנית את המחשבאם קנית אותו עם מותג כלומר HP,DELL,COMPAQ וכאלהאז יש חברות שכן שמות מדבקות על הדלת של המארז שאם אתה פותח הלכה האחריותאבל אם קנית אותו בחלקים אז אין סיבה שתלך לך האחריות(אלא עם כן אתה מתכוון לפרק גוף קירור - לא הכרחי -ןהחברה של ההכרטיס מסך שלך מבטלת אחריות עם הסרת גוף הקירור)
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים לא יודע בארת או בסיןאבל בדר"כ המדבקה באה מהמותג עצמו כלומר מהמפעלכדי שגם החנויות לא יאכלו לשנות את מה שבפנים
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים יש לי בדיוק אותו כרטיס. האם הכרטיס שלך במצב 2D או 3D ב 60-64 מעלות?מה שקורה אצלי,הוא שכאשר הכרטיס במצב 2D במנוחה הוא בערך 50 מעלות, וכשהוא במצב 3D במנוחה הוא בערך ב 60 מעלות.ד"א, אני קיבלתי את הכרטיס מראש עם דרייברים 6.12.אולי מאז שעדכנת דרייברים הכרטיס תמיד במצב 3D? (למרות שקשה לי להאמין)ומה לגבי התחממות במאמץ? האם יש הבדל?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כן אני יודע שמותגים ישימו מדבקותאבל חנויות בארץ?אותה חנות / חברה שמה מדבקה שלה כדי לוודא כי המארז לא נפתח במידה ומתרחשת תקלה כגון קבל מפוצץ בלוח, אם המארז סגור והמדבקה שלמהזאת אומרת כנראה הלוח היה דפוק.במידה ואין מדבקה והיא הוסרה אז החנות יכולה לעשות כסת"ח(כיסוי תחת) ולהגיד שהמארז נפתח ושהמשתמש גרם לתקלה.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים ^ כן אני יודע את זהשאלתי אם יש חנויות בארץ שמשתמשות במדבקות לא רק על הרכיבים עצמם אלא גם במקומות שהמארז נפתח בהם
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים זה מה שענינו לךלפעמים יש חנויות ששמות מדבקות על הדלת של המארז כדי שתקרע במקרה של פתיחהולפעמים המדבקה באה מהמפעל של המותג עצמו...אתה רוצה כאילו שמות??זה אני לא יודע להגיד לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.