פורסם 2007 בפברואר 218 שנים בממוצע, בשנה האחרונה. סביר להניח שיש גם כמה מאות פצועים בינוני וקשה בכל יום.http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/538/604.html או כמו בפרסומת למקדונלס: This is Hell?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אחחחחח, לא יכלו להעלות את המספר לכמה מאות מליוני מוסלמים ואולי נגמור עם הסיפור?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אין להם סיסמה כמו" ערבי אוהב כל ערבי" או משהו בסיגנון -כי הם צריכים את זה דחוף
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אז מה? בסין נולדו היום 396,400 תינוקות. (מספר מומצא). Who freakin cares?!
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים נכון, וזה מה שיפה בזה לפני שנה החברה האלה צעקו בהפגנות המוניות "מוות לישראל, מוות ליהודים" ותראה מה קורה עכשיו. מגיע להם, שימותו כמה שיותר מהר.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אתה יודע לקרוא משפטים עד הסוף? שים לב לסוגריים. קראתי, הבנתי, הגבתי. נכון, וזה מה שיפה בזה לפני שנה החברה האלה צעקו בהפגנות המוניות "מוות לישראל, מוות ליהודים" ותראה מה קורה עכשיו. מגיע להם, שימותו כמה שיותר מהר. חף מפשע = לא צועק "מוות לישראל" בהפגנות.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים תאמינו לי שיש לנו מזל שאין להם שכל!!אם הם לא היו נלחמים בעצמם הם היו נלחמים בנו!וחוץ מזה מעניין איך זה יגמר
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים חף מפשע = לא צועק "מוות לישראל" בהפגנות.חף מפשע= לא פועל כנגדנו.אם לא שמת לב, כשהמשטרה פיזרה הפגנה של אנשים שצעקו מוות לישראל ונהרג שם ילד אחד אמרו שנהרג חף מפשע (הילד זרק אבנים בנוסף לזה).בקיצור, חפים מפשע או לא, שימותו בהמוניהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.