עבור לתוכן

הוטרדתם פעם מינית ע"י הוילון במקלחת?

Featured Replies

פורסם

אך לעזעזל הרגע הזכרת לי את הדברים המעטים הרעים שהיו לי באילת, הצרפתים המחורבנים האלו, בני זונות אפילו לתקשר ברמה הבסיסית באנגלית הם לא יכולים!

והגישה שלהם מסריחה כמעט כמו שהם מסריחים פיזית. צריך ל- :2gunsfiring: בכולם

לתקשר ברמה הבסיסית באנגלית? שקודם ילמדו לתקשר בכלל! עם האף למעלה ופרצוף חמוץ, מסתכלים עליי כאילו הרגתי את הכלב שלהם ומקללים אותי וחושבים שאני לא מבינה (זה לא שאני דוברת צרפתית, אני מצליחה לרוב לתפוס הבעות פנים, מבטים ושפת גוף אחרת שמעידה על כך שבנאדם משקר או עושה משהו לא בסדר, לא משנה באיזה טון הוא אומר את זה). מתמקחים איתי על מחיר של כוס קפה מסכנה כאילו אני בשוק, אחרים עוד רוצים לקחת דברים בחינם(!!!) ומתבכיינים חצי שעה "תביאי לנו". אשכרה, לירות בהם. בע.

• תגובות 42
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע אלה הצרפתים היהודיים שעלו לאחרונה?

פורסם

לא - זה נקרא בשפה מקצועית "צרפוקאים" שהם בעצם מרוקאים שמדברים צרפתית.

והם יהודים, אז עם נציגים כאלה בצרפת לא פלא שהצרפתים שונאים אותנו...

פורסם

צרפתים ומרוקאים זה עם חרא

אז שילוב של שני אלה זה גועל נפש

פורסם

זה לא גני(שום דבר כמעט לא גני), זה בתרבות.

התרבות הצרפתית היא, ואף אחד לא יכול לומר שאני טועה, סנובית ובאה ממקום של "אנחנו עליונים ותרבותינו נשגבת ותפקידנו הוא לחנך ברברים" וזה למה הגישה הסנובית והשוויצרית(מלשון "להשוויץ" ואין קשר לעם השוויצרי) הזאת שלהם והעלבון העמוק שהם חשים כל יום שהם מבינים שכבר מאות שנים אף אחד לא שם זין על צרפת ושהיא לא מעצמה.

מאותה סיבה לעיל הם גם מאוד נעלבים שכל העולם צורך תרבות אמריקאית "רדודה" במקום תרבות צרפתית "גבוהה".

אה ושכחתי להזכיר שהם אימפוטנטים, חפשו בגוגל French Millitary Victories(בטח אייתתי לא נכון) ותבינו למה... צרפתים מנצחים רק שהם מובלים על ידי לא צרפתי או בחורה משוגעת או אם הם נלחמים נגד נשים וילדים בעצמם.

במילותיו של וינסטון צ'רצ'יל - "אלוהים ברא את צרפת, ארץ נפלאה מלאה בכל טוב... ועל מנת לאזן הוא ברא את הצרפתים".

פורסם

הייה אפשר לחשוב שאחרי כמה שנים של כיבוש רוסי וגרמני יצא מהם משהו נורמאלי... אבל לא... הח*א כנראה עלה להם לראש יותר מידי :P

אבל אני חייב לציין שהצרפתים היהודים יחסית בסדר... והיחס הצרפתי הכי מגעיל יוצא החוצה בעיקר אצל צרפתים שנוסעים למדינות אחרות... מבחינתם זה טיול ספארי גם אם זה מרכז הסיביליזציה המודרנית :P

אבל העיקר שאת הערבים הם אוהבים... :bash:

אגב, הקטע שנפוליאון ניצח לא בגלל שהוא הייה עד כדי כך טוב... זה בגלל שהגנראלים שהוא ניצח לא היו חכמים במיוחד... לצרפתים בכלל יש צבא של כוסיות... היחידה הכי חזקה שלהם זה ליגיון הזרים שזה יחידה עם הכשרה ממש בסיסית ביחס לחי"ר :P (לא איזה יחידה מובחרת...)

ואיך הגענו לדבר על צרפתים? ::)

פורסם

זה איכשהו קשור לקטע עם השוודית בתור מגבת ואז מישהו אמר צרפתייה בתור מגבת ואז מישהו שאל האם צרפתים מתקלחים ואז דריה אמרה שהיא רוצה לחורר כל צרפתי שהיא רואה תוך כדי שהיא מחרבנת לו על הפנים ואוכלת לו את הקישקע(או לא בדיוק ככה) ואז אני הגעתי ואז אתה הגעת ואז איראן הנחיתה עלינו אטום וכולנו מתנו.

הסוף.

פורסם

אך לעזעזל הרגע הזכרת לי את הדברים המעטים הרעים שהיו לי באילת, הצרפתים המחורבנים האלו, בני זונות אפילו לתקשר ברמה הבסיסית באנגלית הם לא יכולים!

והגישה שלהם מסריחה כמעט כמו שהם מסריחים פיזית. צריך ל- :2gunsfiring: בכולם

אבא שלי היה בצרפת לפני כמה שנים והוא אומר שהם פשוט לא מדברים עם זרים/תיירים/אנשים שלא מדברים צרפתית שמה, היחס שלהם פשוט חרא והם עושים טובה שהם מדברים איתך...

אבל בלי שום קשר לצרפתים, הוילון הזה מטריד במיוחד בחורף! כי הוא לא נדבק לחרסינה הפנימית של האמבטיה וכשהוא נוגע בי הוא מקפיא!! אז לפעמים אני חוף קריז ואני שעה מנסה "להדביק" אותו עם זרם מים :lol:

פורסם

בסוף תגיעו לפילים ורודים באלסקה... תפתחו ת'רד נוסף על צרפתים (NOT).

תחזרו "לנושא"

פורסם

לא - זה נקרא בשפה מקצועית "צרפוקאים" שהם בעצם מרוקאים שמדברים צרפתית.

והם יהודים, אז עם נציגים כאלה בצרפת לא פלא שהצרפתים שונאים אותנו...

זה גם וגם וגם. גם צרפתים-צרפתים, גם צרפתים, גם צרפקאים גם הכל. כולם חולים במחלת הצרפתת שתופעות הלוואי שלה הם מבטים ודיבור מתנשא, סרוב בכל תוקף לדבר בכל שפה מלבד לצרפתית ולחשוב שאתה מרכז העולם.

פורסם

אתה מבין לא נכון. מי זה בכלל?

או שהוא סתם היה במרתון הקומיקאים בשישי האחרון :yelclap:

פורסם

צרפתים ומרוקאים זה עם חרא

אז שילוב של שני אלה זה גועל נפש

ואתה ממש טלית שכולה תכלת.

אני מרוקאי, ואבא שלי מרוקאי מצרפת (נולד שם, אבל 2 ההורים ממרוקו)

הישמר לך פן אשסה בך את עארס המחמד המשפחתי שלנו (אח שלי xD )

פורסם

ואתה ממש טלית שכולה תכלת.

אני מרוקאי, ואבא שלי מרוקאי מצרפת (נולד שם, אבל 2 ההורים ממרוקו)

הישמר לך פן אשסה בך את עארס המחמד המשפחתי שלנו (אח שלי xD )

תתבייש לך, למה להגיד "טלית" ולהרוס את הדיון.

ננעל.

סתם נו צחקתי תמשיכו להשתטות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים