פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני מבין מזה שיש לך מיקלחון ולא אמבטייה...כמו שיש מקלחון יש אמבטיוןhttp://www.themall.co.il/site/?Subcategory=180וילון זה מציק!
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר מילפורד, אני מבין שראית את המופע של שחר חסון? אתה מבין לא נכון. מי זה בכלל?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים שוודית עם ליפת רחצה. זה יכול לעזור לדברים אחרים.... אבל לא יעזור למים לא להשפך על הרצפה
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים RK, צריך להיות ממש הומו בשביל לשים לב שמים נשפכים על הרצפה כשיש ליד המקלחת שלך שוודית שווהאז מבחינתי, אם יש שוודית כזאת, אז לא, מים לא נשפכים
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים חחח זה בתנאי שהיא תהיה כל יום, מצידי שהבית יהיה UNDERWATER נראה לי עם השוודית דברים אחרים ישפכו
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים וודקה! (עכשו שאני חושב על זה, אני לא חושב שזה בריא שזה הדבר הראשון שאני חושב עליו כשאני שומע "שוודית" ו"נשפך" :-\) אני שונאת צרפתים!!!!!!!!! פסדר, אבל המראה הנטוראלי שלהן יכול להיות ייתרון במניעת התפזרות המים... ודיברתי על צרפתיות- לא צרפתים... (אישית אני מעדיף צ'כיות- הבחורות הכי יפות שיצא לי לראות בחיים, אבל במקלחת זה יהייה קצת לא נעים העובדה שהן כולן מטר תשעים ומעלה :-\)
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים קרוב ל-40% מכלל האנשים שאני רואה בעבודה (מלבד לעובדי תעופה) הם צרפתים וצרפתיות וכולם גועליים במידה כמעט שווה.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים יצאתי לאיקאה! תקבל שוודית. ב 40,000 חלקים עם הוראות הרכבה שבסוף יצא לך מסוק אפאצ'י כולל חימוש במקום שוודית.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים קרוב ל-40% מכלל האנשים שאני רואה בעבודה (מלבד לעובדי תעופה) הם צרפתים וצרפתיות וכולם גועליים במידה כמעט שווה.אך לעזעזל הרגע הזכרת לי את הדברים המעטים הרעים שהיו לי באילת, הצרפתים המחורבנים האלו, בני זונות אפילו לתקשר ברמה הבסיסית באנגלית הם לא יכולים!והגישה שלהם מסריחה כמעט כמו שהם מסריחים פיזית. צריך ל- :2gunsfiring: בכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.