עבור לתוכן

הסבר קצר בקשר למהות ההכרעה של חיים רמון....

Featured Replies

פורסם

הוא קיבל 3 שנים? האמת, לדעתי כל הכנסת צריכה לקבל 100 שנה בפנים כי... הם סתם חראות. אבל תחשוב אם מישהו היה קושר מישהי (חטיפה), מכה אותה (תקיפה בנסיבות מחמירות) ואז מנשק אותה (מעשה מגונה) הוא היה מקבל הרבה יותר.

• תגובות 98
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא קיבל 3 שנים? האמת, לדעתי כל הכנסת צריכה לקבל 100 שנה בפנים כי... הם סתם חראות. אבל תחשוב אם מישהו היה קושר מישהי (חטיפה), מכה אותה (תקיפה בנסיבות מחמירות) ואז מנשק אותה (מעשה מגונה) הוא היה מקבל הרבה יותר.

נכון, ובצדק.

כי המקרה שאת תיראת הוא יותר קיצוני.

פורסם

איזה 3 שנים? עדיין לא קבעו מה העונש

ובכל מקרה זה לא יהיה מאסר בפועל

פורסם

נישקת את חברה שלך כשלא היה לה בא?

נישקת איזו מישהי במועדון בזמן ששניכם הייתם קצת שיכורים וחשבת שאתם זורמים?

נישקת מישהי בדייט כי חשבת שזה הזמן הטוב וגילית שלא?

נישקת מישהי על הלחי ובטעות פספסת?

עשית החייאה למישהי שאיבדה את ההכרה שלה נגד רצונה?!

אתה פושע!!!

כל מילה בסלע.

להבא, ידידי, כאשר את חושבים שאתם יכולים לזרום עם מישהי, תשלפו את תנאי השימוש/מישמוש שנוסח ע"י משפטן ואל תמשיכו לכלום עד שהיא לא תלחץ על הכפתור "מסכימה" או תחתום.

פורסם

אם יקבל יותר מ"עבודות שרות"- יש כאן משהוו באמת מסריח ...

פורסם

לכל מבקשי הטופס - ראיתי באחת התגובות ב YNET

הצעה לטופס הסכמה מודעת

למען עמיתי הגברים המתלבטים כיצד לנהוג מעתה ואילך במגעיהם עם בנות זוגם (ובעצם - גם עם בני זוגם כמובן...). ולמען הנשים היוזמות ואינן מממתינות עד שמי שמולן יעיז, יתעשת ויעשה מעשה - להלן נוסח מוצע לכתב הסכמה מודעת, עליו ראוי להחתים מראש את כל מי שבכוונך לגעת בו ולוא גם באצבע.

הסכם חדירה מוצע

בין _________ להלן הנחדר/ת

ובין _________ להלן החודר/ת

בעניין חדירה

אני הח"מ _________(שם מלא), מצהיר כי הנני בוגר/ת וכשיר/ה משפטית הן לקיום יחסי מין והן לחתימה על מסמך זה, בכפוף לכל חוק.

אני מצהיר/ה כי אני מודע/ת כי שנת הולדתו/ה של החודר/ת, היא ____ (שנת לידה), וכי לא תהיינה לי כל טענות לגבי הפרשי גילים פסולים בכל צורת מגע או קשר העשוייה להתפתח ביננו.

אני מצהיר/ה בזה כי אין לי ולא תהיינה לי טענות בדבר יחסי מרות המתקיימים לכאורה ביני כנחדר/ת ובין החודר/ת במועד חתימת מסמך זה, וכי הסכמתי ניתנת מתוך מודעות מלאה לקיומם של יחסים כאלה, במידה והם קיימים.

אני מצהיר/ה כי הסכמתי המפורטת להלן ניתנה ללא שימוש באמצעים פסולים, לרבות לחץ פיזי, נפשי, איומים מכל סוג שהוא, ומבלי שהובטחה לי תמורה - בין חומרית ובין אחרת.

אני מתיר/ה בזה לחודר/ת להחדיר לשון/אצבע/אבר אחר/אביזר או חפץ (מחק/י את המיותר) אל פי/אבר אחר מאברי גופי, (מחק/י את המיותר) הכל בכפוף להנחיות שיימסרו לו על ידי מעת לעת, בין בעל פה ובין ברמז או בתנועת גוף.

תוקף מסמך זה מרגע חתימתו, והוא יפוג מייד עם מסירת הודעה אחרת על ידי, בין בעל פה ובין בכתב. ידוע לי כי אוכל לבטל את הסכמתי באופן מלא או חלקי ללא צורך בנימוקים כל שהם, בכל שלב של המגע או הקשר ביננו.

יודגש כי ההיתר ניתן לחודר/ת על בסיס אישי בלבד, והוא אינו יכול להעבירו, להמחותו לאחר, לסחור בו או לעשות בו כל שימוש שאינו ממין החדירה על ידי עצמו ו/או חפץ המוחזק/מופעל על ידו. ביקש החודר/ת להרחיב את מסגרת ההסכם על מנת לכלול בו צד שלישי/ת כל שהוא/שהיא, יימחק סעיף זה מההסכם, וחתימתי בצד המחיקה תעיד על הסכמתי לביצועה.

הסכמות וסייגים נוספים:

ולראייה באנו על החתום.

________ _________

הנחדר/ת החודר/ת

גבר , ת"א (01.02.07)

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ג-ד-ו-ל!!!

פורסם

זה חוזה אחיד ...תקף בבית משפט :)

פורסם

אני חושב דרישה לשני עדים מטעם כל צד שיהיו נוכחים במהלך החתימה על החוזה על מנת למנוע מצב שבו יכריחו מישהו/י לחתום על החוזה

פורסם

גם במהלך ביצוע האקט חייב להיות עו"ד נוכח.

פורסם
:)
פורסם

צחקו צחקו... אבל אנחנו מתקרבים ליום שבו זה יהיה אמיתי.

פורסם

זאת ועוד_____ ו/או ____

פורסם

אוהב אותך/ סוגד לך/ כרטיס זוגי ללונה גל עליי

פורסם

מה לדעתכם יהיה גזר דין ? אני משער 100 עבודות שירות ...לכל מי שתמה ..בסך בכל נשיקה

לא יותר מזה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים