עבור לתוכן

הסבר קצר בקשר למהות ההכרעה של חיים רמון....

Featured Replies

פורסם

פווקר- תן לי לחשוב אל מה שאמרתה ..אני יחזור עליך ..

דריה ..רק שתדעי זה לא רק פוגע בגברים העבריינים אלה גם בכול הנשים!

מרתון גשטאלט!

היה גשטאלט(הציבור הנפגע קיבל זכויות ובגלל זה הוא יפגע יותר) - זה נכון שנשים לא יודעות שזה בסוף יפגע חזק בהם...לכן דריה אין לך מה לשמח ...הכוונה שמעסיקים לא יעסיקו נשים מגיל מסויים מחשש להסתבכות פללית.

• תגובות 98
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מודעת שנשים נפגעות - עכשיו מי ירצה להעסיק נשים בכלל? הרי זאת הסיבה שבגללה במועצות הדתיות לא מעסיקים נשים כלל. עכשיו חוקקו חוק נגד פיטורי נשים בהיריון - חוק שבסוף גם יפגע בהן כי כל אחד עכשיו לא ירצה להעסיק נשים צעירות ונשואות, מחשש שיכנסו להריון ואי אפשר יהיה לפטר אותן. אני לא "שמחה", אני כועסת. כואסת בגלל אידיוט אחד שחשב שהוא כובש לבבות. אם משהו נפגע שם, מלבד לקריירה, זה היה האגו שלו שלא היה מוכן לקבל את העובדה שהבחורה לא רצתה אותו. אם היה לו שכל (וגם את הדיפלומטיות המינימאלית שכל פוליטיקאי צרייך) היה לפחות מתנצל במקום. במקום זאת הוא החליט לשתוק כאילו עשה דבר אסור (כי בפועל, ידע שזה אסור) וכשהחרא צף למעלה הוא הכחיש בתוקף שהוא לא עשה במכנסיים.

מה שכן, אם בנאדם לא ירצה להעסיק אותי כי אני אישה (לא בעבודה שדורשת להיות גבר), וואלה, מבחינתי הבנאדם הזה הפסיד, ואני לא רוצה ולא צריכה לרצות מועסקת על ידו. אם הוא חושש שאני אתבע אותו על הטרדה מינית, אז לי יש ממה לחשוש ממנו שמא יעשה משהו כי הוא חושב שזה בסדר, או שזה איזה מטרידן סדרתי שרוצה להרחיק את האש (נשים) ממנו.

לפני כמה ימים דיברתי עם חבר מהולנד שאומר לי, הפעם לא בצחוק אלא ברצינות (וזה מאד רציני כשזה בא ממישהו שבגיל 32 זיין את הבת של הבוס שלו בת ה-19): יש לכם מדינה מפגרת. יש לכם נשיא אנס, שר אנס, כולם גונבים, כולם משקרים, כולם מושחתים ואחרי זה עוד באים לבכות לדוד סם (ארה"ב) שלא אוהבים אתכם. אתם מתפלאים למה לא אוהבים את ישראל?!

לא יכולתי להגיד לו כלום מנגד כי כבר נמאס לי להגיד איזה אנשים נפלאים יש פה, אשר בנו את המדינה בזיעה ובדם כנגד כל הסיכויים. כבר לא רואים אנשים כאלו, רק את החרא שתמיד אבל תמיד צף למעלה. אמרתי לו שאני מזמן לא מופתעת מהיחס הקר של אומות העולם, גם לא מהדחיה של מטיילים ישראלים במועדונים ומלונות בחו"ל. עדיין נשאר הצורך הפנימי הזה להגן על מה ששלי, להגיד שלא כולם ככה, אבל הרצון הולך ופוחת.

פורסם

מדובר, כנראה, באדם עם תסביך דון ז'ואן שחושב שהוא מתנת האל לנשים וזה פעל לרעתו. כלא הוא לא יראה, זה באמת מוגזם למקרה ספציפי זה, אבל מה שבטוח שזאת עודנה עבירה. אם המעסיק של הבת שלך היה דוחף לה את הלשון לפה גם היית חושב שצרייך לסלוח לו?

אם הבת שלי היתה מפלרטטת איתו, מחבקת אותו בחום ומספרת לכל המשרד כמה שהוא חתיך ויפה - הייתי גם אומר לה מגיע לך.

אי אפשר לאחוז את המקל בשני צדדיו. לכל מעשה יש תוצאות, והניסיון להטיל את האחריות לתוצאות מעשיו של אדם אחד (המתלוננת) על אדם אחר (רמון) הוא פשוט מפגר.

פורסם

אתה מאמין שהיא פלירטטה איתו? זה באמת נושא נתון לויכוח. אם אשים את עצמי במקומה אני אחשוב:

איכס!

הטיעונים שרמון הביא הם עלובים, כמו של כל עבריין שצועק "תפרו לי תיק והיא רצתה את זה". זאת לא הנשיקה שהרשיעה אותו, אלא הטיפול בפרשה. כמו שאמרתי, אם היה מתנצל ומודה שעשה טעות וחשב עם הזין במקום עם הראש, בכלל לא היה תיק ולא היתה תלונה. במקום זה הוא בחר להכחיש וללכלך את הקורבן ורק על זה מגיע לו לעוף לקיבינימאט.

פורסם

עלובים או לא, אם הם נכונים אז אין סיבה שבעולם להרשיע אותו.

פורסם

עוד דבר שאמר לי ההולנדי המתהולל - "אצלינו לא רק שלא תשמעו על הטרדות במקום העבודה, אלא גברים בעמדות מפתח יסרבו להצעות רומנטיות מנשים צעירות יותר, שלא נראה שיש להן אינטרס בגבר (מלבד לכסף וכוח) כדי לא לפגוע בעצמם".

תחשוב על זה לבד. אתה, שר בממשלה, במשרדך יש חיילת כוסית שמחייכת אליך כל הזמן - היא רוצה את זה? אולי לא אבל אולי אתה מפרש את זה אחרת. למה לך? כמו שאמרתי - תסתכלו על צביקה פיק שיוצא עם ילדות. אנחנו לא מכבדים אותו מהסיבה הזאת (דוגרי, אם לא היה לו כסף וקשרים בכוכב נולד, מי היתה מסתכלת עליו?). מלבד לתלונות שווא והטרדות, הדבר יכול לגרור טבעיות מבחוץ וטענות שאתה נותן קידום ומקומות עבודה תמורת טובות הנאה מיניות. אני לא יודעת אם אתה יודע, אבל במרבית מדינות המערב אסור בכלל לזוג אנשים במקום עבודה אחד לנהל יחסים רומנטיים (אלא אם היו זוג עוד לפני שהועסקו) כי זה פוגע במקצועיות.

אם המתלוננת רצתה את זה, אני מניחה שהיא היתה מתאמצת יותר מלתת לו חיבוק וללטף לו את הבטן.

אוקיי, מהיום אני גם לא אחייך לגברים אצלי בעבודה, כדי שחלילה לא יחשבו שאני רוצה אותם ויתנפלו עליי לפתע פתאום... כאילו לא מספיק שאני מתלבשת ונראית כמו לסבית. :lol:

פורסם

אתה מאמין שהיא פלירטטה איתו? זה באמת נושא נתון לויכוח. אם אשים את עצמי במקומה אני אחשוב:

איכס!

הטיעונים שרמון הביא הם עלובים, כמו של כל עבריין שצועק "תפרו לי תיק והיא רצתה את זה". זאת לא הנשיקה שהרשיעה אותו, אלא הטיפול בפרשה. כמו שאמרתי, אם היה מתנצל ומודה שעשה טעות וחשב עם הזין במקום עם הראש, בכלל לא היה תיק ולא היתה תלונה. במקום זה הוא בחר להכחיש וללכלך את הקורבן ורק על זה מגיע לו לעוף לקיבינימאט.

זה בכלל לא משנה מה אני מאמין. התמונות והעדויות של אחרים מציירים תמונה של פלירטוט. אבל גם אם לא היה פלירטוט, פשוט אין שום ראיה לכך.

העובדות בתיק הן פשוטות, הבנאדם נישק אותה, היא לא התנגדה. למעשה כל הראיות התומכות עד כמה שאני מכיר אותן, תומכות בתאוריית הפלירטוט, אבל זה לא רלוונטי.

בנאדם צריך להיות חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו, ובמקרה הזה מעבר לטעות בשיקול דעת אני לא רואה שום דבר.

אני מסכים שאדם במעמדו צריך להפעיל הרבה יותר שיקול דעת, אבל כאשר הוא טועה - הוא צריך לשלם על מעשיו בבית הדין של הציבור, לא בבית דין פלילי, כיוון שפשוט לא הוכחה כאן אשמה פלילית לדעתי.

עוד דבר שאמר לי ההולנדי המתהולל - "אצלינו לא רק שלא תשמעו על הטרדות במקום העבודה, אלא גברים בעמדות מפתח יסרבו להצעות רומנטיות מנשים צעירות יותר, שלא נראה שיש להן אינטרס בגבר (מלבד לכסף וכוח) כדי לא לפגוע בעצמם".

צר לי, אבל זה בולשיט.

במסגרת העבודה שלי אני נפגש עם אנשים, נוסע לחברות ומשתתף בכנסים בכל רחבי העולם, ומדבר על בסיס יומיומי עם אנשים מחברות גדולות בכל רחבי העולם.

ספציפית את הולנד אני לא מכיר, אבל לקבוע שבעולם המערבי אין פלירטוטים ומערכות יחסים בין אנשים שעובדים יחד זה פשוט שטויות.

אני לא יכול לקבוע את מימדי התופעה, אבל היא בהחלט קיימת.

פורסם
השופטים אומרים כי דברים אלה הם דברים כדרבנות וקובעים כי שיחת ההיכרות הקלושה ביניהם היא שיחה של "לא כלום", וכי העובדה שלא ידע את שמה, פער הגילים, והדלת הפתוחה, מאששים את גרסתה כי לא הייתה כל הסכמה מצידה.

לפחות היה שואל אותה איך קוראים לה קודם :)

פורסם

האמת, היה לי קטע דומה אחרי מסיבת עובדים בעבודה שלי. היה אלכוהול חינם ולי היה נורא נורא קר. אחד החברה שהיה גמור הציע לחבק אותי, אמרתי סבבה והתכרבלנו ופתאום הוא מתחיל ללטף אותי ומביא לי נשיקה עדינה כזאת על הכתף. קודם כל - התאמצתי לא להתפוצץ מצחוק. דווקא בחור טוב, עובד טוב, תמיד מוכן לעזור. אבל הוא נראה כמו ג'אסטין טימברלייק עם שיער מבולגן (לא ממש הטעם שלי) וגם כל כך לא ציפיתי לזה ואמרתי לעצמי "וואלה, גברים באמת ממאדים ונשים באמת מונוס - אני אומרת שאני רוצה חיבוק, הוא חושב שאני רוצה את כל כולו...". אמרתי "חמוד, אמרתי חיבוק, לא את כל החבילה" ואחרי זה פשוט המשכנו להתכרבל. לא הפסקתי לצחוק מזה עוד הרבה זמן אחרי שזה קרה. המסכן נראה לי התפדח ונראה קצת מבוייש בחברתי אחר כך. אבל מדובר בבחור צעיר, שנינו היינו שיכורים מהתחת במסיבה, הוא לא עשה שומדבר בכוח (הוא לא קפץ עליי ודחף לשון לגרון שלי ותפס לי בציצי) וכשאמרתי שהיתה אי הבנה הוא קיבל את זה ברוח טובה.

האמת, מכל הסיפור הרגשתי מחמאה. אני תמיד באה לעבודה לבושה כמו גבר, עם שיער מבולגן. אחרי העבודה אני שותה בירה עם כל הבנים ועושה תחרויות גרעפסים - חשבתי שהם חושבים שאני מגעילה ולא רוצים לגוע בי עם מקל! :lol:

בנושא רומנים בעבודה - לא ממש בולשיט. כמובן שהרבה עושים את זה, חלק מהכיף זאת העובדה שזה אסור. אבל בפועל זה אסור בגלל שזה יכול ליצור מטח בעבודה או קידום הבן/בת זוג (או לחליפין את הזיון המזדמן שלך) ללא כל מכרז. זה פשוט לא מקצועי. אם היא באמת רצתה אותו, הוא לא היה חייב לסרב, אבל במקומו זה בדיוק מה שאני הייתי עושה. פאק, הוא פוליטיקאי, מתחרים יעשו הכל כדי להדיח אותו, גם להשתיל מישהי שתפיל אותו ככה. הוא חפר את הבור של עצמו, נקודה.

פורסם

הדוגמה שאת נתת מוכיחה כמה הדבר אבסורד.

אז הבנאדם נתן לך נשיקה על הכתף. ואם היה מנשק אותך על השפתיים? ומוסיף לשון? איפה הגבול? למה אחד כן, והשני לא?

ואם היתה בחורה אחרת, נקרא לה א', בסיטואציה שלך - היתה יכולה נורא להעלב ולהגיש תלונה במשטרה. לפי הסטנדרטים על פיהם נשפט רמון, היה מושלך לכלא גם הבחור שחיבק אותך. זה נראה לך הגיוני?

כל עוד לא נאמר עצור, אין כאן לדעתי שום מקום להתערבות המשפט הפלילי.

פורסם

הפסק דין לא התבסס בכלל על כך שמדובר ביחסי מרות (עובד-מעביד)?

פורסם

הדוגמה שאת נתת מוכיחה כמה הדבר אבסורד.

אז הבנאדם נתן לך נשיקה על הכתף. ואם היה מנשק אותך על השפתיים? ומוסיף לשון? איפה הגבול? למה אחד כן, והשני לא?

ואם היתה בחורה אחרת, נקרא לה א', בסיטואציה שלך - היתה יכולה נורא להעלב ולהגיש תלונה במשטרה. לפי הסטנדרטים על פיהם נשפט רמון, היה מושלך לכלא גם הבחור שחיבק אותך. זה נראה לך הגיוני?

כל עוד לא נאמר עצור, אין כאן לדעתי שום מקום להתערבות המשפט הפלילי.

אם היה ישר דוחף לי לשון, הייתי דוחפת לו אגרוף לביצים ולא מגישה תלונה (ואח"כ לוקחת את המשמרת שהוא יפסיד לכאבי הביצים, חחח). גם טימטום של המתלוננת שלא צעקה ישר "תפסיק" והלכה מאחורי הגב לעו"ד ולתקשורת במקום ישר להגיש תלונה ובלי להוסיף שמן למדורה. מצד שני, אם הייתי מוטרדת במקום העבודה ע"י מישהו ברמה של שר, אני לא יודעת איך הייתי מגיבה. מה שבטוח, אני זאת שהייתי על ספסל הנאשמים אם הייתי מביאה לו סטירה כתגובה...

עוד בעיה, נשים שמפחדות להגיש תלונה ועושות את זה אחרי זמן רב - זה פוגע באמינות ומנגד יכולים להגיד שהפרטים לא נכונים או שיש לה זכרון סלקטיבי.

פורסם

טימטום של המתלוננת שלא צעקה ישר "תפסיק" והלכה מאחורי הגב לעו"ד ולתקשורת במקום ישר להגיש תלונה ובלי להוסיף שמן למדורה.

"ההתרשמות שלנו כשופטים מאמינות המתלוננת הייתה בלתי אמצעית. לכך יש להוסיף, כי כל העדים ששמעו את סיפורה נתנו בה אמון מלא... מצאנו לציין כי היא אותנטית ואמינה... למתלוננת לא היה כל מניע לפגוע בנאשם, אדרבה, בתחילה סירבה לנקוב בשמו ובהמשך התעקשה שלא להתלונן כדי ש'לא להיות אויב מספר אחת שלו'
פורסם

איך הגענו למצב שנשים פוחדות להתלונן? :(

אחת הסיבות, כוח שיש למי שנגדו הן מתלוננות. הסיבה השניה - השרמוטות שמגישות תלונות שווא.

עצה לחיים - Don't play hard-to-get

hard-to-want_girls_feature_feature-small.png?1157973731

פורסם

הפסק דין לא התבסס בכלל על כך שמדובר ביחסי מרות (עובד-מעביד)?

אני קורא לאט לאט את כל פסק הדין, אני בעמוד 26 בינתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים