עבור לתוכן

הסבר קצר בקשר למהות ההכרעה של חיים רמון....

Featured Replies

פורסם

נישקת את חברה שלך כשלא היה לה בא?

נישקת איזו מישהי במועדון בזמן ששניכם הייתם קצת שיכורים וחשבת שאתם זורמים?

נישקת מישהי בדייט כי חשבת שזה הזמן הטוב וגילית שלא?

נישקת מישהי על הלחי ובטעות פספסת?

עשית החייאה למישהי שאיבדה את ההכרה שלה נגד רצונה?!

אתה פושע!!!

• תגובות 98
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה פושע!!!

דברים כדורבנות.

פורסם

^^^^^

בולשיט.

אם הוא היה אדם מן הרחוב, זה לא היה מגיע בחיים לבית משפט. כל ההשקעה בחקירה הזאת, בגלל נשיקה, זה רק בגלל המעמד שלו.

ובאמת, זה לא ראוי שאדם במעמד הזה ינשק בכוח מישהי מהלשכה שלו (למען האמת, זאת חוצפה).

איך אתה משווה את זה לסיטואציות שהבאת? זה בכלל לא דומה.

פורסם
  • מחבר

מי אמר שזאת היתה נשיקה בכוח? היא?

ואתה יכול להגיד עד מחר שזה לא קשור, זה יצר תקדים משפטי: נשיקה = מעשה מגונה = 3 שנות מאסר.

פורסם

אני אומר שהתשקורת עשתה לו רצח אופי עוד לפני שהמקרה בכלל הגיע לבית משפט וכמו שעומרי אמר, מי אמר שזו היתה נשיקה בכח? זו המילה שלו כנגד המילה שלה.

פורסם

האמת? זה לא ממש משנה אם זה בכוח. לא סתם יש חוקים מקשים כשזה קשור ליחסי עובד-מעביד והטרדות מיניות.

אתה לא רוצה להיות קורבן לתביעה בנושא הטרדה מינית? אל תנשק פקודה שלך. פשוט מאוד.

ואגב, אם נרקמה ביניכם מערכת יחסים רצינית, אני יכול לשער שהיא לא תתבע אותך, וגם אם כן יהיו מספיק עדויות שהיתה ביניכם מערכת יחסים וכל זה.

עם התפקיד באה אחריות על המעשים שלך, גם מבחינה אישית וגם מבחינה ציבורית. מה לעשות? זה המחיר של היות האדם אישיות ציבורית.

(תוספת, גילוי נאות: אף פעם לא סבלתי אותו ולכן אני די שמח על פסק הדין, אז אני לא אובייקטיבי :P)

פורסם

אתה פושע!!!

1) "עשית החייאה למישהי שאיבדה את ההכרה שלה נגד רצונה?!" - גם אם זה נגד רצונה אתה חייב בחוק להציל את החיים שלה(בכל המצעים הסברים הנדרשים)

פורסם

יש הרבה רופאים שפשוט מפחדים לטפל בנשים. יש קורסים! בנושא של איך לא להטריד מינית מטופלות! זה הזוי!

פורסם
  • מחבר

1) "עשית החייאה למישהי שאיבדה את ההכרה שלה נגד רצונה?!" - גם אם זה נגד רצונה אתה חייב בחוק להציל את החיים שלה(בכל המצעים הסברים הנדרשים)

זה היה בצחוק יא חסר חוש הומור...

פורסם

מפגר שכמותי... :xyxthumbs:

מי אמר שזאת היתה נשיקה בכוח? היא?

ואתה יכול להגיד עד מחר שזה לא קשור, זה יצר תקדים משפטי: נשיקה = מעשה מגונה = 3 שנות מאסר.

כן תקדים מאוד מסוכן ...המדרון החלקלק כבר לא נראה ממש חלקלק ...

תחום האפור קצת נהפך לשחור\לבן ..

פורסם
54. לאן הגענו שטעות שיפוט קלה מביאה לבית דין?!?!

כמה פעמים קרה למישהו כאן שהוא היה עם מישהי, בדייט או סתם במצב של אינטימיות (וכן, חיבוק כזה מעיד על סוג של אינטימיות), וקרא את המצב לא נכון ונישק את הבחורה?

כמה פעמים קרה כאן למישהי שהיא היתה עם מישהו והיא חשבה שנרקם ביניהם משהו עד שגילתה שמבחינתו זה לא ממש הולך לקרות ?

אז מה, אם מחר אני הולך למועדון, רוקד עם מישהי, נראה לי נחמד, אז אני מנשק אותה, והיא לא מתנגדת, אז אני יכול יום אחרי לצפות לשוטרים שיעצרו אותי על הטרדה מינית ?!

אנחנו צריכים לשים גבול! לא היה כאן אונס. לא היה כאן מעשה מגונה. היתה כאן נשיקה, שבין אם רצתה בה ובין אם לא, היתה נשיקה קצרה וקטנה, כזו שכולנו כמעט נישקנו אנשים לא בהכרח היו מעוניינים בה כמונו. אם הוא אשם - כולנו אשמים.

אני לא מתנגד לעקרון שזכות האשה לעשות מה שבא לה עם הגוף שלה. אבל אם רומזים שמעוניינים במשהו, ואז לא מתנגדים לו, אי אפשר לזעוק אונס! ובשום שלב שקדם לנשיקה היא לא אמרה שהיא לא מעוניינת, ומעבר לנשיקה הזו לא היה כלום! די כבר עם הסנסציות!

בקצב הזה, אני מקווה שלא יצא לי לראות את בר רפאלי ברחוב, אחרת יוכלו לעצור אותי על זה שפינטזתי עליה בניגוד לרצונה.

פורסם

אתה פושע!!!

האמת זה נכון

פורסם

כמה שאתם נאיביים...

אתם חושבים שמישהו פה שופט את חיים רמון על נשיקה?

חיים רמון התכוון לעשות מספר רפורמות בבתי המישפט ובשיטת המינויים הבעייתית משהו שיש שם.

והרי זה פלא... יום למחרת נשלף התיק שלו...

(כן.. כן.. לכל בעל מעמד בארץ יש תיק שרק מוכן להתשחרר במידה והוא לא עושה מה שהמשפחות המושחתות רוצות שיעשה)

אין לי שום קירבה או רחמים עליו.. אני לא יודע אם הוא נישק או לא - וגם לא איכפת לי...

רק חשוב שתדעו. שחיים רמון נישפט כי הוא עצבן כמה שופטים שיושבים דיי נוח בהסדר המושחת שלהם.

המדינה נשלטת על ידי כמה משפחות.

ולמאפיה הזו יש גרורות בממשלה, בבתי המשפט, במישטרה, בצבא והעוד כמה רשויות שאמורות לשלוט בכם האזרח הקטן והתמים.

הינה אתר שחושף שחיתויות אמיתיות של בתי המשפט בארץ.

www.israeljustice.com

פורסם

Israeljustice.com was established to document the Israeli policy to prosecute and detain peaceful protesters against the government's policy of withdrawal from the West Bank and Gaza Strip. Over the last 18 months, the government deemed civil protesters of the expulsion of Jews from the Gaza Strip and West Bank as enemies of the state.

not biased at all... :

:)

פורסם

רק תנו לי להבין משהו - אם מישהו ידחוף לשון לפה של אמא/אחות/חברה שלכם בלי רצונה, זה לא ייחשב בעיניכם כמעשה מגונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים